سید حسن نصرالله: با اراده بالا به حمایت از فلسطین می‌پردازیم ۳ زخمی در حمله عربستان به خاک یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین حمله هوایی حزب‌الله لبنان به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) جهانگیری در دفتر رئیس جمهور منتخب حضور یافت سخنگوی ستاد انتخاباتی پزشکیان به گمانه‌زنی‌ها درباره کابینه دولت چهاردهم واکنش نشان داد نخست وزیر انگلیس: به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی حق انکارناپذیر فلسطینیان است لفاظی‌های جدید نتانیاهو همزمان با التماس مقامات صهیونیست برای توافق با حماس روحانی با رئیس جمهور منتخب دیدار کرد ابوعبیده: سرنوشت اسرای صهیونیست، بازیچه دست نتانیاهو شده‌است قالیباف با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کرد معترضان صهیونیست، مهمترین خیابان‌ تل‌آویو را بستند لاوروف: موشک‌های اوکراینی بدون کمک آمریکا راه به جایی ندارند محورهای رایزنی نخست‌وزیر جدید انگلیس با نتانیاهو درخواست دموکرات‌ها از بایدن برای کناره‌گیری از رقابت‌های انتخاباتی افشاگری رهبر انصارالله درباره نظام آموزشی عربستان و امارات ظریف: برای پست گرفتن نیامده‌ام رئیس‌جمهور منتخب باید از نمایندگی مجلس استعفا دهد؟ آخرین خبر‌ها از وقوع حادثه برای ناوشکن سهند (۱۷ تیر ۱۴۰۳) انفجار‌های متعدد در روسیه به خاطر حمله پهپادی اوکراین ناوشکن سهند دچار سانحه شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان ملل: جنگ غزه بین یک طرف اتمی و ملتی است که برای آزادی می‌جنگند

  • کد خبر: ۲۱۳۸۵۰
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
سازمان ملل: جنگ غزه بین یک طرف اتمی و ملتی است که برای آزادی می‌جنگند
یکی از گزارشگران سازمان ملل اعلام کرد که جنگ کنونی غزه جنگی بین یک طرف اتمی و ملتی است که به خاطر آزادی‌شان می‌جنگند.

به گزارش شهرآرانیوز، تلانگ موفوکنگ، گزارشگر حقوق سلامت سازمان ملل در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت: جنگ اسرائیل علیه سیستم بهداشتی در غزه عمدی است و گرسنگی به یک سلاح در این جنگ تبدیل شده است.

وی نسبت به اوضاع رفح و همچنین نسبت به وقوع یک فاجعه در غزه به دلیل گسترش اجساد تجزیه شده و بیماری‌های واگیردار ابراز نگرانی کرد.

این مسئول سازمان ملل گفت: آنچه بعد از صدور حکم دیوان بین‌المللی دادگستری شاهد آن بودیم، افزایش حملات بود. بدون توقف فوری جنگ نمی‌توان هیچ کاری کرد. آنچه اتفاق می‌افتد بخشی از تاریخ طولانی مجازات نشدن اسرائیل است.

همچنین مارگارت ساتر ثوایت، گزارشگر سازمان ملل در امور استقلال قضات و وکلا گفت: ظرف این یک ماه شاهد این بودیم که اسرائیل به حملات خود ادامه داد. اسرائیل هرگز اقدامات پیشگیرانه‌ای را که در حکم دیوان بین‌المللی دادگستری آمده بود، اجرا نخواهد کرد. باید محدودیت‌هایی برای صادرات سلاح از کشور‌های غربی به اسرائیل ایجاد شود.

از زمان شروع عملیات طوفان‌الاقصی توسط جنبش حماس در هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را علیه غزه به راه انداخت که به شهادت ده‌ها هزار نفر منجر شده است که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند.

به دنبال این جنگ آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دیوان بین‌المللی دادگستری به دلیل نسل‌کشی در غزه شکایت کرد. این دیوان با صدور حکمی از رژیم صهیونیستی خواست تدابیر موقتی را برای ممانعت از نسل‌کشی در غزه اتخاذ کند، اما رژیم صهیونیستی حکم دیوان بین‌المللی دادگستری را اجرا نکرده و حملات علیه غزه را تشدید کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->