قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیرکردن پیک‌موتوری تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس ۵ شهرستان در سیستان و بلوچستان، فردا (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جان‌باختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری، مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل مثبت بودن آزمایش کرونای برخی از بهبودیافتگان

  • کد خبر: ۲۱۴۵۴
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰
دلیل مثبت بودن آزمایش کرونای برخی از بهبودیافتگان
خراسان رضوی یکسان نبودن ترتیب توالی ژنوم ویروس‌های اولیه و بعدی که در یک بیمار گردش می‌کند، بیانگر این است که ویروس به‌اندازه کافی جهش‌یافته است تا از آنتی‌بادی‌های بیمار فرار و یک عفونت دوم ایجاد کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ این تحقیق توسط آکادمی علوم پزشکی چین انجام‌شده است و نتایج آن نشان می‌دهد که در بدن میمون‌ها آنتی‌بادی خنثی‌کننده بعد از عفونت اولیه ایجادشده است.

محققان اظهار کردند: اگر سیستم ایمنی بدن بیماران به‌اندازه کافی آنتی‌بادی خاصی برای مقابله با کووید-۱۹ ایجاد کند، ممکن است بیماری دوباره به آنان سرایت نکند. البته آزمایش دوباره تعداد زیادی از بیماران بعد از بهبودی مثبت اعلام شده است.

مرکز کنترل بیماری‌های محلی در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: تنها در استان گوانگدونگ چین، ۱۴ درصد از بیماران مرخص شده از بیمارستان‌ها همچنان ویروس را حمل می‌کنند و موارد مشابه در ژاپن و کره جنوبی نیز گزارش‌شده است.

دانشمندان تغییر وزن، دما و میزان ویروس در گلو و مدفوع میمون‌های مبتلا به کووید-۱۹ مشاهده کردند. وزن سه میمون کاهش و علائم بالینی دیگری نشان دادند. اما میزان ویروس در همه میمون‌ها پس از رسیدن به اوج در روز سوم، کاهش طبیعی داشت و تعداد آنتی‌بادی‌ها به‌طور پیوسته در هفته‌های بعدی افزایش یافتند.

دانشمندان سپس یکی از چهار میمون را برای مطالعه تکثیر ویروس و گسترش ویروس قرنطینه کردند و به طور مداوم سه مورد دیگر را ردیابی کردند.

بیست‌وهشت روز پس از عفونت اولیه، سه میمون بهبود یافتند و علائم کاهش‌یافته و آزمایش آنتی‌بادی اختصاصی مثبت بود.

از این سه میمون، دو میمون دوباره با همان دوز عفونت آلوده شدند و یکی از میمون‌ها به‌عنوان گروه کنترل تحت درمان قرار گرفت. اما در هیچ‌کدام میزان ویروس و افزایش تکثیر ویروسی مشاهده نشد.

محققان گفتند: ازآنجاکه پادتن مورداستفاده در خنثی‌سازی که در آزمایش حیوانات یافت می‌شود با بیماران بهبودیافته قابل‌مقایسه است، این نتایج پیامد‌های مهمی در تولید واکسن خواهد داشت.

دانشمندان عفونت مجدد در بیماران را به علت عدم درستی آزمایش‌های قبلی و یا به دلیل اینکه بیمار دوره طولانی بیماری را پشت سر گذاشته بیان کردند.

پروفسور جین دونگ یان، ویروس شناس مولکولی از دانشکده پزشکی لی کا شینگ هنگ‌کنگ گفت: "عوامل مختلفی می‌توانند در عملکرد نادرست آزمایش دخیل باشند که ازجمله می‌توان به کیفیت کیت آزمایش و نحوه جمع‌آوری و ذخیره نمونه اشاره کرد.

دکتر کلیفورد لین، معاون تحقیقات بالینی و پروژه‌های ویژه موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی اظهار کرد: در زمان آزمایش احتمالا سطح ویروس از زیر آستانه شناسایی کاهش یافته است.

لین گفت: "بنابراین به نظر می‌رسد که ویروس از بین رفته و دوباره برگشته است. اما واقعا ویروس پاک نشده بلکه این بیماران دوره طولانی‌تر عفونت را پشت سر گذاشتند. "

لین توضیح داد که بهترین راه برای اثبات مجدد، ترتیب توالی ژنوم ویروس‌های اولیه و بعدی است که در یک بیمار گردش می‌کند.

اگر آن‌ها یکسان نباشند بیانگر این است که ویروس به‌اندازه کافی جهش‌یافته است تا از آنتی‌بادی‌های بیمار فرار و یک عفونت دوم ایجاد کند.

بنابراین، محققان پیشنهاد می‌کنند که اصلاح بیشتر تکنیک‌های تشخیصی، نظارت بر آنتی‌بادی‌ها و آزمایش نمونه‌ها از دستگاه تنفسی تحتانی برای درمان عفونت کووید-۱۹ ضروری است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->