پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تاثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود
سرخط خبرها

اولین میدان نفتی «تمام ایرانی» امروز به بهره‌برداری می‌رسد (۱۸ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۶۰۸۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
اولین میدان نفتی «تمام ایرانی» امروز به بهره‌برداری می‌رسد (۱۸ اسفند ۱۴۰۲)
میدان نفتی سپهر و جفیر شاخصه‌های منحصربه فردی دارد که مهمترین شاخصه آن، "توسعه تماما ایرانی" آن است، به طوری که اولین میدان نفتی کشور است که تمامی مطالعات، مهندسی، طرح ریزی توسعه و اجرای آن توسط متخصصان ایرانی انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهوری صبح امروز وارد استان خوزستان شد که تا از چندین طرح بهره‌برداری کند. مهمترین طرحی که امروز با حضور ریاست جمهوری به‌بهره برداری می‌رسد، میادین نفتی سپهر و جفیر بوده که تا امروز بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز به تولید روزانه نفت ایران افزوده است.

میدان نفتی سپهر و جفیر از جمله میدان‌های نفتی مستقل کشور است که در استان خوزستان و منطقه غرب کارون و در فاصله ۶۰ کیلومتری در جنوب غرب شهر اهواز قرار دارد و یکی از پیچیده‌ترین و پرفشارترین مخازن نفتی ایران است.

این میدان نفتی که توسعه آن به عنوان اولین قرارداد IPC توسط شرکت گسترش انرژی پاسارگاد به‌عنوان یکی از شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی به نتیجه رسیده، مهرماه امسال به تولید پایدار رسید و امروز به ظرفیت تولید حدود ۵۵ هزار بشکه در روز رسیده است.

این پروژه شاخصه‌های منحصربه‌فردی که دارد که مهمترین شاخصه آن، "توسعه تماما ایرانی" آن است، به‌طوری که اولین میدان نفتی کشور است که تمامی مطالعات، مهندسی، طرح‌ریزی توسعه و اجرای آن توسط متخصصان ایرانی انجام شده و مصداق بارز واگذاری کامل کار به شرکت‌های توانمند خصوصی صنعت نفت است.

محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این خصوص گفت: این پروژه ملی طی قراردادی به ارزش ۲.۸ میلیارد دلار با تولید روزانه ۵۰ هزار بشکه نفت سبک صادراتی به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه در این طرح ملی به ساخت داخل توجهی ویژه شده است، افزود: در این طرح با توجه به فشار بالای مخزن نفتی، استفاده از تجهیزات سرچاهی و درون‌چاهی معمول امکان‌پذیر نبود و از همین رو در جریان توسعه بومی‌سازی تجهیزات تکمیل چاه با فشار ۱۰ هزار پیوند بر اینچ مربع (پام) انجام شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت تصریح کرد: نصب، اجرا و تکمیل ۵۱ کیلومتر خط لوله جریانی نفت و احداث بیش از ۳۲ کیلومتر جاده دسترسی و معابر از دیگر اقدام‌هایی است که در توسعه میدان‌های سپهر و جفیر انجام شده است.

وی بیان کرد: از تلاش همکارانم در شرکت ملی نفت ایران، شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) و شرکت پیمانکار (شرکت گسترش انرژی پاسارگاد) برای توسعه این طرح که نماد مهمی از تبلور ساخت داخل است، قدردانی می‌کنم.

طبق قراردادی که در اسفندماه سال ۱۳۹۶ بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت گسترش انرژی پاسارگاد به‌امضا رسیده، میزان تولید نفت در فاز اول این پروژه باید به ۳۶ هزار بشکه در روز و در پایان فاز دوم به ۱۱۰ هزار بشکه در روز برسد و هدفگذاری شده تا در مدت ۲۰ سال، با سرمایه‌گذاری بیش از ۲.۸ میلیارد دلاری، در مجموع ۵۴۰ میلیون بشکه نفت از این میدان برداشت شود.

این قرارداد ۲۰ ساله که با هدف تولید نفت از یکی از عمیق‌ترین و پرفشارترین لایه‌های نفتی ایران امضا شده، نخستین قرارداد از قرارداد‌های جدید نفتی است که به تولید نفت منجر شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->