معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

افسردگی، ناباروری و سکته در کمین ورزشکاران مصرف کننده مکمل‌ها

  • کد خبر: ۲۱۸۸۳۵
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
افسردگی، ناباروری و سکته در کمین ورزشکاران مصرف کننده مکمل‌ها
یک کارشناس ورزشی گفت: متاسفانه اغلب مربیان بدون اینکه دانش آکادمیکی در این زمینه داشته باشند ‏ورزشکاران خود را به مصرف انواع قرص‌ها و مکمل‌ها تشویق می‌کنند که می‌تواند آسیب‌های ‏جبران ناپذیری از جمله افسردگی، سرخوردگی و عدم باروری را در آنها تشدید کند.‎
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا عباسی، چهره مشهور علم ورزش دنیا با علی جمالیان، فوق تخصص ‏قلب و رئیس بیمارستان شهید لواسانی دیدار و گفتگو کردند‎.
 
در این نشست ابتدا عباسی با بیان اینکه ورزش و فعالیت بدنی برای تمامی افراد و علی ‏الخصوص بیماران قلبی جزء جدایی ناپذیر و لاینفک محسوب می‌شود، افزود: هر زمان ورزش و قلب را با هم دوستان صمیمی بدانیم، بدنمان در سلامت کامل است.

توصیه به ورزش‌های هوازی برای سلامت قلب

وی ادامه داد: ورزش و فعالیت بدنی گامی بزرگ به سوی سلامت قلب محسوب می‌شود. ورزش برای تقویت ‏قلب یکی از مؤثرترین روش‌ها برای کنترل وزن و جلوگیری از آسیب شریان ناشی از کلسترول، قند ‏خون و فشار خون بالا است که می‌تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.
 
این کارشناس متذکر شد: اما تمرینات هوازی و تمرینات مقاومتی برای سلامت ‏قلب مهم هستند‎ پیشنهاد من به بیماران قلبی و بیماران دیابتی، ورزش‌های هوازی است، زیرا ورزش ‏هوازی گردش خون را بهبود می‌بخشد که منجر به کاهش فشار خون و ضربان قلب می‌شود. اگر در طول هفته ۳ الی ۴ روز به مدت ۴۰ دقیقه ورزش منظم داشته باشید همیشه قلبی سالم خواهید داشت.

ورزش‌های هوازی شامل چه مواردی است؟

وی بیان کرد: ورزش هوازی همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ‏کاهش می‌دهد. اگر دیابت دارید، به شما کمک می‌کند قند خون خود را کنترل کنید. مثال‌های ورزش ‏هوازی شامل پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، شنا و همچنین فعالیت‌های روزمره مانند انجام کار‌های خانه، ‏باغبانی، یا بازی با فرزندان یا نوه‌های شما است‎.
عباسی اضافه کرد: به خانم‌های باردار توصیه می‌کنم روزی ۳۰ دقیقه ورزش کنند؛ هرچند خیلی از متخصصان صلاح نمی‌دانند ولی ورزش به سلامت قلب و عروق نوزاد کمک می‌کند.

ارتباط مصرف هورمون‌های باشگاهی با سکته ورزشکاران جوان 

این کارشناس خاطر ‏نشان کرد:با هورمون‌های آنابولیک و مصرف آن در باشگاه‌ها برای ورزشکاران به شدت مخالفم؛ ‏چون باعث کاهش عملکرد بطن‌ها، حمله شریانی و با سکته در ورزشکاران زیر ۳۰ سال ارتباط دارد.
 
 وی متذکر شد: ‏از سوی دیگر متاسفانه اغلب مربیان ما بدون اینکه دانش آکادمیکی در این زمینه داشته باشند ‏ورزشکاران خود را به مصرف انواع قرص‌ها و مکمل‌ها تشویق می‌کنند که می‌تواند آسیب‌های ‏جبران ناپذیری از جمله افسردگی، سرخوردگی و عدم باروری را در آنها تشدید کند. ‎ ‎یک مربی و متخصص ابتدا باید سلامت ورزشکار را مد نظر قرار دهد و در مرحله بعدی قدرت و ‏عملکرد مناسب.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->