پشت پرده عجیب ثبت و فروش تلفن همراه | ماجرا چیست؟ تسهیلات ساخت مسکن از سوی بانک‌ها در فراموشی و اهمال کاری پیشنهاد تعطیلی سه‌ماهه معادن پرخطر از سوی وزیر کار قیمت عمده امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | لیموشیرین به بازار آمد پیش بینی تورم در پایان ۱۴۰۳ در ۴ سناریو برنج گران شد + علت ادعای وزیر جنگ رژیم اسرائیل درباره مرحله جدید جنگ علیه لبنان سهم کشاورزی از اشتغال کشور ۲۵ درصد است سیگنال افزایش قیمت ارز نیمایی از سوی وزیر اقتصاد اعلام نرخنامه مصوب ۱۴۰۳ خدمات روغن موتور، فیلترجات وتعویض روغن، شستشو و توقفگاه مشهد + نرخنامه شاخص کل بورس امروز (دوشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۳) | ریزش بورس ادامه دارد بنزین توزیعی در کشور نیاز به مکمل ندارد با رب‌گیری در میادین میوه برخورد می‌شود توضیحات اتحادیه طلا و جواهر مشهد در به کارگیری اتباع غیر مجاز در این صنف | جریمه متخلفان چیست؟ نگاهی به نوسانات قیمت طلا و سکه در بازار امروز (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) ۴۰ هزار خودروی فرسوده در مراکز اسقاط انبار شده است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار امروز (دوشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۳) ۲۵۵ هزار هکتار اراضی خراسان رضوی زیر کشت پاییزه خواهد رفت کم‌درآمدترین و پردرآمدترین استان‌های کشور معرفی شدند | سهم استان خراسان رضوی از درآمد چقدر است؟ (۹ مهر ۱۴۰۳) افزایش حق مسکن ۹۰۰ هزارتومانی کمکی به اجاره‌بهای کارگر نمی‌کند قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۹ مهر ۱۴۰۳) | ریزش قیمت خودرو‌های داخلی و صعود قیمت خودرو‌های مونتاژی + جدول قیمت‌ها هر تُن زغال سنگ تولید داخل ۶ میلیون تومان از معدن‌کار خریداری می‌شود | قیمت هر تُن زغال وارداتی چیزی حدود ۲۳ میلیون تومان نگاهی به وضعیت معادن استان خراسان رضوی از لحاظ فعالیت و ایمنی | فعالیت اکثر معادن زغال‌سنگ کشور سنتی است قبض‌های میلیونی برق برای چه مشترکانی صادر می‌شود؟ اصلاح ماده ۴۱ قانون کار از دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس، فعلاً خارج شد | مبنای تعیین حقوق کارگران در سال آینده چه خواهد بود؟
سرخط خبرها

گاز با قیمت صادراتی به خانواده‌های پر مصرف به فروش می‌رسد

  • کد خبر: ۲۱۹۵۶۳
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
گاز با قیمت صادراتی به خانواده‌های پر مصرف به فروش می‌رسد
کارشناس حوزه انرژی گفت: طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی یک طرح خوب و کارشناس شده برای کنترل مصارف بالا و لاکچری اقشار مرفه از گاز است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی صبوری فرد  درباره تأثیرات اجرای طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی در زمستان گذشته گفت: طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی یک طرح خوب و کارشناس شده برای کنترل مصارف بالا و لاکچری اقشار مرفه از گاز است. به این وسیله اقشاری که گاز کمی مصرف می‌کنند هزینه‌ای بابت آن پرداخت نمی‌کنند و به این وسیله تشویق می‌شوند که به این مصرف پایین خود ادامه دهند.

به اعتقاد این کارشناس انرژی، اما از سوی دیگر افرادی که گاز زیادی مصرف می‌کنند و برایشان این میزان مصرف اهمیتی ندارد باید هزینه این مصرف را به قیمت صادراتی و بین المللی پرداخت کنند، با این شیوه شاید عده‌ای به خودشان بیایند و از مصرف بیش از اندازه گاز خودداری کنند.

این کارشناس انرژی افزود: یکی از مسائلی که دولت حتماً باید در کنار دنبال کردن اجرای طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی آن را دنبال کند، میزان مصارف گاز در بخش دولتی است که به هیچ وجه به آن توجه نمی‌شود. هرچند اداره استاندارد میزان مصرف ادارات مختلف را سنجش می‌کند اما این نظارت‌ها موقتی است تا فرهنگ سازی شکل نگیرد مصرف گاز ما همچنان بالا خواهد ماند.

وی بیان کرد: در کشور ما متأسفانه اقشار مرفه تصور می‌کنند که هزینه مصرف خود را می‌پردازند و اصلاً این میزان مصرف برایشان اهمیتی ندارد باید روش پلکانی هم برای گاز و هم برای سایر انرژی‌ها همچنان ادامه پیدا کند و کسانی که مصارف بالا دارند قبوض میلیونی برایشان صادر شود.

صبوری فرد ادامه داد: این گاز باید با نرخ صادراتی برایشان محاسبه شود تا مقداری مصارفشان را کنترل کنند. از سوی دیگر بحث مصارف تجهیزات گازسوز موجود در منازل مشکل دیگر ما برای بالا رفتن میزان مصرف گاز است.

وی بیان کرد: استاندارد مصارف وسایل گرمایشی در کشور ما بسیار ضعیف است. بخاری‌های موجود در منازل خانگی راندمان خیلی پایینی دارند و سیستم‌های گرمایشی منحصر به چند شرکت خاص است و این شرکت‌ها برچسب مصرف انرژی بهینه را روی این دستگاه‌ها نصب می‌کنند اما معیار استاندارد آنها خیلی متفاوت با آنچه ما مد نظرمان است.

صبوری فرد گفت: مصرف گاز بسیاری از سیستم‌های گرمایشی ما مناسب نیست و استانداردها رعایت نمی‌شود اگر مقداری در این مسئله کار نظارتی انجام شود شرکت‌های تولید کننده وسایل گرمایشی هم خود را ملزم به تولید محصولات استاندارد خواهند کرد.

وی بیان کرد: سازندگان وسایل گرمایشی ما اصلاً استانداردهای لازم را برای تولید محصولاتشان رعایت نمی‌کنند از سوی دیگر ساخت و سازها هم در کشور ما استاندارد انجام نمی‌شود و هدر رفت انرژی در منازل بسیار بالا است سازندگان آپارتمان‌ها عمدتاً بحث لاکچری بودن منازل مهم‌تر از بحث استاندارد بودن و جلوگیری از هدر رفت انرژی می‌دانند و جدی می‌گیرند.این مسائل همگی دست به دست هم می‌دهد تا باعث ناترازی گاز شود.

این کارشناس انرژی افزود: بحث‌های نظارتی و قانونی ما هم مشکل دارد و باید در این خصوص اصلاحاتی انجام شود مجلس باید در تدوین قوانین تولید کنندگان لوازم خانگی را ملزم کنند که محصولاتی بهینه تولید کنند و تا می‌توانند مشوق‌هایی هم بگذارند که شرکت‌هایی که در حوزه گرمایشی و خودرویی فعالیت می‌کنند، تولید با کیفیتی داشته باشند و مشوق بگیرند. این اقدام کمک بسیار بزرگی است تا به سمت تولید تولیدات با کیفیت بروند و حتی از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان هم استفاده کنند.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->