وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

با وجود افزایش ۱۰۰ درصدی بارندگی‌ها، مشهد نسبت به بلندمدت ۲۵ درصد کاهش بارش دارد

  • کد خبر: ۲۲۰۶۱۶
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
با وجود افزایش ۱۰۰ درصدی بارندگی‌ها، مشهد نسبت به بلندمدت ۲۵ درصد کاهش بارش دارد
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌رضوی گفت: در شهر مشهد نیز با وجود افزایش ۱۰۰‌درصدی بارندگی نسبت به مدت مشابه سال قبل، متأسفانه نسبت به متوسط بلندمدت ۲۵‌درصد کاهش بارندگی داریم.

به گزارش شهرآرانیوز مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌رضوی درباره نیاز آبی مشهد در تابستان امسال اعلام کرد: نیاز آبی مشهد در تابستان‌امسال ۱۳‌هزار‌و‌۲۰۰ لیتر بر ثانیه است، در‌صورتی‌که توان تولید آب از منابع موجود برای شهر مشهد بدون در نظر گرفتن ذخیره چهار سد تأمین‌کننده آب شرب، ۷هزارو۱۵۰ لیتر بر ثانیه است؛ بنابراین حدود ۶ هزارو۵۰ لیتر بر ثانیه ناترازی داریم.

محمدعلی نعمت‌نژاد همچنین با اشاره به میزان بارندگی در استان و شهر مشهد در سال آبی جاری، تصریح کرد: در پایان سال‌۱۴۰۲ در استان بارندگی داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰‌درصد افزایش داشت، اما همین میزان بارندگی نسبت به دوره درازمدت ۲۸‌ساله که ۱۱۷.۵‌میلی‌متر بود، ۳۲.۸‌درصد کاهش را نشان می‌دهد. در شهر مشهد نیز با وجود افزایش ۱۴۶‌درصدی بارندگی نسبت به مدت مشابه سال قبل، نسبت به بارندگی بلندمدت ۱۱.۷‌درصد کاهش بارندگی داریم.

وی گفت: از ابتدای سال آبی تا ۱۱‌فروردین‌۱۴۰۳ در استان ۸۷.۸‌میلی‌متر بارندگی داشتیم که نسبت به دوره درازمدت که ۱۳۷.۵‌میلی‌متر بود، ۳۶‌درصد کاهش را نشان می‌دهد. در شهر مشهد نیز با وجود افزایش ۱۰۰‌درصدی بارندگی نسبت به مدت مشابه سال قبل، متأسفانه نسبت به متوسط بلندمدت ۲۵‌درصد کاهش بارندگی داریم.

نعمت‌نژاد ادامه داد: امیدواریم ورودی آب به مخازن سد‌ها افزایش پیدا کند، اما کارشناسان آب‌منطقه‌ای خراسان‌رضوی برای شرایط بدبینانه، برنامه‌هایی را طراحی کرده‌اند و در دست اجرا دارند تا تأمین آب شرب کلان‌شهر مشهد و سایر شهر‌های استان با مشکلی مواجه نشود. وی خاطرنشان کرد: در حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبی، نظارت بر بهره‌برداری از منابع مجاز، جلوگیری از حفر و بهره‌برداری چاه‌های غیر‌مجاز، لای‌روبی مسیل‌ها و رودخانه‌ها و رفع تصرف از بستر و حریم رودخانه‌ها به‌طور‌جدی در‌دستور‌کار شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان‌رضوی و امور‌های منابع آب شهرستان‌های استان قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌رضوی درباره وضعیت منابع آبی استان گفت: براساس آمار، ۷۴‌درصد از پهنه استان خراسان‌رضوی خشک و ۲۶‌درصد دارای اقلیم نیمه‌خشک است. به‌دلیل برداشت‌های غیر‌اصولی از منابع زیرزمینی آب در سنوات گذشته، آسیب‌های جدی به آب‌خوان‌ها در خراسان‌رضوی وارد شده و از ۳۷ محدوده مطالعاتی استان، ۳۴ محدوده ممنوعه و ممنوعه بحرانی است.

برنامه‌ریزی برای تأمین آب تابستان مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->