وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد
سرخط خبرها

مخالفت وزارت ارتباطات با دستورالعمل توزیع آنلاین دارو

  • کد خبر: ۲۲۰۶۹۰
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴
مخالفت وزارت ارتباطات با دستورالعمل توزیع آنلاین دارو
وزارت ارتباطات با دستورالعمل وزارت بهداشت برای توزیع آنلاین دارو که در آن قدرت زیادی به سازمان غذا و دارو داده شده بود، مخالفت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - براساس تکلیف هیئت وزیران، وزارت بهداشت باید با همکاری وزارت ارتباطات، وزارت اقتصاد و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، دستورالعمل توزیع آنلاین دارو از طریق پلتفرم‌ها را تدوین می‌کرد. این وزارتخانه اسفندماه ۱۴۰۲، پس از حدود یک سال و نیم تأخیر، این دستورالعمل را ابلاغ کرد، اما اکنون وزارت ارتباطات با این دستورالعمل مخالفت کرده است.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات، در نامه‌ای به «بهرام عین‌اللهی»، وزیر بهداشت، نوشته است: «در متن مذکور به ملاحظات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بخش خصوصی این حوزه توجه نشده است و پیش‌ازاین نیز پیش‌نویسی با مشارکت آن وزارتخانه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آماده و برای جنابعالی ارسال شده بود که مغایر با متن منتشرشده است و متن ارسال‌شده مورد تأیید این وزارتخانه نیست.»

زارع‌پور پیشنهاد کرده است با توجه به عضویت مجموعه‌های مسئول تدوین این دستورالعمل در کارگروه اقتصاد دیجیتال، دستورالعمل پیش از ابلاغ در این کارگروه بررسی شود.

براساس دستورالعملی که سازمان غذا و دارو، زیرمجموعه وزارت بهداشت، ابلاغ کرده است، پلتفرم‌ها باید به سامانه توزیع دارو این سازمان متصل شوند و کاربران تنها می‌توانند از طریق پنجربه ملی خدمات هوشمند یا این سامانه، به‌شکل آنلاین دارو بخرند. این دستورالعمل عملاً قدرت پلتفرم‌های توزیع آنلاین دارو را سلب می‌کند. کسب‌وکار‌های بخش خصوصی نیز پس از ابلاغ دستورالعمل، با آن مخالفت کردند. شنیده‌ها از وزارت اقتصاد نیز حاکی از آن است که این وزارتخانه با دستورالعمل سازمان غذا و دارو مخالف است و برای تصویب دستورالعملی جدید تلاش می‌کند.

گفتنی است مدت‌ها پیش از ابلاغ این دستورالعمل، سازمان غذا و دارو بار‌ها در چند مقطع با توزیع آنلاین دارو مخالفت کرده بود. این درحالی بود که به شرکت بیمه دی به‌شکل انحصاری، مجوز توزیع آنلاین دارو داده شده بود. این انحصار، اعتراض مجلس و معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری را در پی داشت.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->