ویدئو | حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به خودروی انتظامی در سیستان و بلوچستان (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وزیر علوم: دانشگاهیان باید به خاطر نقض حقوق بین‌الملل و حقوق بشری رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار بدهند + فیلم آمادگی ایران برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود در بخش خصوصی هر کشور با موضوع حکمرانی دیجیتال تیراندازی اشرار مسلح به مأموران انتظامی در خاش | ۲ پلیس به شهادت رسیدند (۱۰ مهر ۱۴۰۳) + فیلم درباره کامالا هریس که برای جنایات اسرائیل آغوش باز کرده است | شریک جرم صهیونیست‌ها پزشکیان در همایش ملی نخبگان: ماندن و حل مشکلات، یک هنر است اژه‌ای: انتقام جنایت‌ها از آمریکا و رژیم صهیونیستی گرفته می‌شود + فیلم وزیر کشور: ظرفیت پذیرش اتباع خارجی غیرمجاز را نداریم + فیلم قالیباف: ارز نباید چندنرخی باشد برگزاری نخستین رزمایش مشترک زمینی بین ارتش‌های ایران و عمان دیدار و گفتگوی وزیر امور خارجه و نماینده حزب‌الله در تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۳) + فیلم جلسه صحن علنی مجلس با ارائه گزارش وزیر صمت و رئیس بانک مرکزی آغاز شد شهید نصر معاون اول رئیس جمهور عازم ارمنستان شد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) نماینده مقام معظم رهبری وارد طبس شد | برنامه‌های حجت الاسلام مروی در این سفر چیست؟ +فیلم تهدید رژیم صهیونیستی برای خارج شدن مردم از مناطق جنوب بیروت+عکس حزب الله لبنان: دشمن را در نبرد زمینی شکست می‌دهیم گردان‌های سیدالشهدا(ع) عراق: اجازه محاصره لبنان را نخواهیم داد حمله زمینی ارتش رژیم اسرائیل به لبنان اتفاق افتاد؟ آتش سوزی گسترده در نزدیکی پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در قدس اشغالی پزشکیان: با قدرت در برابر ظلم و جنایت می‌ایستیم عراقچی: مقاومت قوی‌تر می‌شود ادعای معاریو درباره نحوه ترور شهید سید حسن نصرالله
سرخط خبرها

پرونده عضویت فلسطین در سازمان ملل همچنان در انتظار تصویب

  • کد خبر: ۲۲۰۹۷۸
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
پرونده عضویت فلسطین در سازمان ملل همچنان در انتظار تصویب
شورای امنیت از تصمیم گیری نهایی درباره درخواست عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل با پایان ماه اوریل خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شورای امنیت دوشنبه شب نشستی را پشت در‌های بسته برگزار کرد و طی آن بحث و گفتگو‌هایی درباره درخواست عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل انجام شد.

طبق گزارش روزنامه رای الیوم، شورای امنیت در این باره اعلام کرد که همزمان با پایان آوریل درباره این درخواست تصمیم‌گیری خواهد کرد.

«ونسا فریزر» سفیر مالت که ریاست دوره‌ای شورای امنیت را بر عهده دارد، در این باره اعلام کرد: شورای امنیت تصمیم گرفت که این گفتگو‌ها در ماه آوریل ادامه یابد.

«ریاض منصور» سفیر فلسطین در سازمان ملل در واکنش به آغاز این گفتگو‌ها گفت: این یک لحظه تاریخی است، حتی اگر موفقیت این اقدام بعید باشد.

«رابرت وود» معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل نیز در این باره گفت: موضع ما تغییر نکرده است، به رسمیت شناختن کشور فلسطین باید در چارچوب توافق با اسرائیل انجام شود نه در سازمان ملل.

این در حالی است که برگزاری نشست شورای امنیت اعتراض رژیم صهیونیستی را به همراه داشت.

«گلعاد آردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل با چشم‌پوشی از جنایات وحشیانه این رژیم علیه فلسطینی‌ها مدعی شد: شورای امنیت درحال بررسی به رسمیت شناختن کشور فلسطین است، موافقت با درخواست فلسطینی‌ها زشت‌ترین پاداش برای شنیع‌ترین جرایم است.

وی با فرافکنی و «تروریست» خواندن فلسطینی‌ها و همسان دانستن آنها با داعش اضافه کرد: «گام بعدی چه خواهد بود، بررسی پیوستن داعش به سازمان ملل؟»

در همین راستا، «احمد عطاف» وزیر خارجه الجزایر در تماسی تلفنی با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود درباره عضویت فلسطین در سازمان ملل گفتگو کرد.

پیشتر ریاض منصور نماینده فلسطین در سازمان ملل به خبرگزاری رویترز گفت که تشکیلات خودگردان فلسطین از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهد که در ماه جاری میلادی درباره عضویت کامل فلسطین در این سازمان بین‌المللی رای‌گیری کند.

وی اظهار داشت که درخواست فلسطینی‌ها از سال ۲۰۱۱ برای عضویت کامل در سازمان ملل همچنان در دست بررسی است و شورای امنیت تصمیم رسمی در این باره نگرفته است.

نماینده فلسطین ادامه داد: هدف این است که این درخواست در ماه جاری در شورای امنیت به رای گذاشته شود.

درخواست عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل باید توسط شورای امنیت تایید شود، اما آمریکا به عنوان حامی رژیم صهیونیستی می‌تواند آن را وتو کند. این درخواست در صورت تایید شورای امنیت باید مورد تایید دو سوم از ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل نیز قرار بگیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->