شهادت فرمانده ارشد مقاومت فلسطین در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق تاریخی لندن و اتحادیه اروپا برای بازتنظیم روابط | امتیاز ماهیگیری در آبهای سرزمینی انگلیس در ازای تسهیل صادرات غذایی بلومبرگ: پوتین از دست برتر روسیه در جنگ اوکراین اطمینان دارد مجلس خبرگان رهبری به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد وزیر نیرو: بی‌آبی ضربه خود را به ما وارد کرد و نیروگاه‌های برقی ما از مدار تولید خارج شدند شهادت ۲۱۹ خبرنگار، از ابتدای جنگ غزه تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) هنوز نامزدی به عنوان رقیب آقای قالیباف به صحنه نیامده است وزیر خارجه حکومت طالبان فردا راهی چین می‌شود رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس: تعرفه اینترنت همراه، افزایش پیدا نمی‌کند مایک پنس از تصمیمات ترامپ در سفر به کشور‌های غرب آسیا انتقاد کرد بقائی: اینکه آمریکا به هیچ یک از روند‌های دیپلماتیک پایبند نیست از دشواری‌های مذاکره است احمدیان در تماس با مشاور امنیت ملی پاکستان: اجازه نخواهیم داد آرامش مردم منطقه بازیچه دشمنان شود عارف: سهم جهان اسلام از حوزه هوش مصنوعی کمتر از ۵ درصد است سفر وزیر معادن طالبان به تهران ایران و عمان در مسیر توسعه روابط | پزشکیان هفته آینده به مسقط می‌رود هشدار یمن به شرکت‌های هواپیمایی درباره ناامنی فرودگاه بن‌گوریون: مسیرتان را تغییر دهید خان‌یونس در آتش | ارتش اشغالگر، هم‌زمان با بمباران شدید، عملیات ویژه زمینی انجام داد واکنش ایران به بیانیه اتحادیه عرب در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی | تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی بخش لاینفک سرزمین ایران است امنیت یا معیشت، دوگانه دروغ | سهم صنایع دفاعی و مراکز نظامی از بودجه ۱۴۰۴ چقدر است؟ جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد
سرخط خبرها

زلنسکی خواستار حداقل ۷ سامانه دفاع هوایی «پاتریوت» شد

  • کد خبر: ۲۲۳۰۶۷
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۳
زلنسکی خواستار حداقل ۷ سامانه دفاع هوایی «پاتریوت» شد
رئیس‌جمهوری اوکراین به اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) گفت که کی‌یف برای مقابله با حملات هوایی روسیه به حداقل هفت سامانه «پاتریوت» یا سایر سامانه‌های پیشرفته دفاع هوایی نیاز دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «ولودیمیر زلنسکی» میزان کنونی کمک‌های خارجی را «بسیار محدود» توصیف کرد و گفت که اسرائیل در حمله هوایی گسترده ایران در روز شنبه به تنهایی از خود محافظت نکرد.

زلنسکی افزود: به طور مستقیم اعلام می‌کنیم که برای دفاع [در برابر روسیه]، به هفت پاتریوت یا سامانه‌های مشابه دفاع هوایی نیاز داریم و این حداقل تعداد [پدافند هوایی مورد نیاز] است.

وی ادامه داد: نیروهای کی‌یف اکنون به دریافت موشک‌های دوربرد و گلوله‌های توپخانه نیاز دارند.

رئیس‌جمهوری اوکراین گفت: همچنان منتظر بسته‌های حمایتی جدید از سوی ایالات متحده هستیم.

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی پیشتر پس از نشست وزرای دفاع ناتو و زلنسکی اظهار داشت: متحدان توافق کرده‌اند که سامانه‌های دفاع هوایی بیشتری را در اختیار کی‌یف قرار دهند.

استولتنبرگ به خبرنگاران در بروکسل گفت: علاوه بر سامانه‌های پاتریوت‌، تسلیحات دیگری از جمله سامانه فرانسوی «سمپ تی» (SAMP/T) نیز وجود دارد که متحدان می‌توانند [به اوکراین] ارائه کنند.

وی تصریح کرد: کشورهای دیگری که سامانه پدافندی قابل عرضه در اختیار ندارند، متعهد شده‌اند که برای خرید آنها از اوکراین حمایت مالی کنند.

نشریه آمریکایی «پولیتیکو» به تازگی در مطلبی با اشاره به توقف کمک‌های آمریکا به اوکراین، پیشروی روزافزون روسیه در جبهه‌های نبرد و نبود روحیه در میان سربازان اوکراینی، مسیر این کشور در حال جنگ با ارتش روس را رو به شکست ارزیابی کرد.

به نوشته پولیتیکو، فقط کمبود مهمات نیست که اوکراین با آن دست و پنجه نرم می کند، بلکه نبود روحیه جنگندگی است که لازمه پیروزی بوده و به شدت اثرگذار است.

زلنسکی نیز به تازگی در اظهاراتی، آشکارا گفت که چنانچه کنگره آمریکا به زودی بسته کمک‌های نظامی ایالات متحده به کی‌یف را تصویب نکند، کشورش در مقابل روسیه شکست می‌خورد.

روسیه به دنبال نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی مسکو از سوی غرب، پنجم اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله کرد و کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی تاکنون با حمایت‌های هنگفت مالی و نظامی از کی‌یف، مسیر هرگونه دیپلماسی برای پایان دادن به آتش این جنگ را مسدود کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->