پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

فرایند تأمین، توزیع دارو و ملزومات پزشکی در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۲۲۳۳۴۵
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰
فرایند تأمین،  توزیع دارو و ملزومات پزشکی در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع)
 مسئول فنی داروخانه‌های مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه تهیه دارو‌های مورد نیاز بیماران یکی از مراحل مهم فرایند درمان آنهاست، خدمات واحد تأمین، انبارش و توزیع دارو و ملزومات پزشکی این مجتمع را در راستای تحقق این امر مهم تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شکوه السادات حامدی، با اشاره به اینکه واحد تأمین، انبارش و توزیع دارو و ملزومات پزشکی مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) دربردارنده‌ی بخش‌های انباره دارو و ملزومات مصرفی پزشکی، داروخانه ها، واحد مخدر و داور‌های تحت پروتکل و واحد اداری است اظهار کرد: واحد انباره داروخانه، مربوط به انبار دارو و سرم و بخش دیگر آن مربوط به انبار تجهیزات پزشکی مصرفی شامل اقلام عمومی و تخصصی همچون سرنگ، انواع سوند و کالای اندوسکوپی و کت لب ... می‌باشد.

وی افزود: انباره ها، دارو و لوازم پزشکی مورد نیاز داروخانه‌های مجتمع و نیز سرم و ملزومات پزشکی اتاق عمل را به صورت مستقیم در اختیار آنها قرار می‌دهند، اما بخش‌های بیمارستان، دارو‌ها و سرم موردنیاز خود را از داروخانه بیمارستان تهیه می‌کنند. همچنین واحد انباره،‌ها به صورت ماهانه، میزان و تعداد کسری و کمبود دارو‌ها و لوازم طبی مصرفی خود را ازسیستم HIS و داشبورد بیمارستان گزارش گرفته و با اعلام میزان کسری، به واحد تداکارت بیمارستان جهت تهیه اقدام می‌شود.

مسئول فنی داروخانه‌های مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع)، از دیگر فعالیت‌های این قسمت را، کنترل انقضای دارو‌های موجود در انبار و شناسایی اقلام مازاد در انبار‌ها عنوان و تصریح کرد: در صورت نزدیک شدن به زمان انقضاء دارو و افزایش کالا‌های مازاد بر نیاز بیمارستان، جهت پیشگیری از هدر رفت سرمایه بهداشتی و درمانی، آن دارو‌ها به سایر داروخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی و نیز داروخانه‌های برون دانشگاهی با دیگر ملزومات و دارو‌های پزشکی آنها مبادله می‌شود.

وی با بیان اینکه بخش دیگر واحد تأمین، انبارش و توزیع دارو مربوط به چهار داروخانه‌ای است که در مجتمع در حال فعالیت هستند افزود: داروخانه ساختمان ۶۱۰ تخت خوابی، ارائه دهنده خدمات و ملزومات دارویی و پزشکی در این ساختمان و ICU ها، داروخانه بخش داخلی، بخش دپارتمان زنان و مسمومین و دپارتمان داخلی و سایر بخش‌های باغ، داروخانه اورژانس فقط بخش اورژانس عدالتیان و داروخانه مرکزی، دارو‌های مورد نیاز بخش‌های سوختگی و اتاق‌های عمل را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

دکتر حامدی خاطرنشان کرد: در طول شبانه روز، توزیع دارو‌ها در بخش‌های مختلف بیمارستان، در ۶ نوبت و در ساعات ۹ صبح، ۱۲ ظهر، ۴ بعدازظهر، ۸ و ۱۲ شب و نیز ۴ صبح انجام می‌شود؛ بدین صورت که بخش ها، موظف هستند قبل از ساعت ذکر شده، داروی بیمار را در سیستم تا HIS درخواست نموده و همکاران داورخانه ها، ظرف زمان مشخص، دارو‌ها را به نام هر بیمار آماده و برای بخش‌ها ارسال نمایند. این دارو‌ها با توجه به نسخه بیمار، به صورت نایلون دوز، یعنی قرار دادن دارو‌های بیمار در نایلون به نام هر بیمار به تفکیک، در اختیار مسئول بخش قرار می‌گیرد. واحد دارو‌های مخدر و تحت پروتکل، نیز مسئولیت توزیع و نظارت بر مصرف صحیح مخدر و داور‌های خاصی مثل میزوپروستول در بخش‌ها را به عهده دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->