جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کمک بخش خصوصی برای مقابله با کرونا به ارزش ۱۵ میلیارد تومان

  • کد خبر: ۲۲۴۱۰
  • ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۶
کمک بخش خصوصی برای مقابله با کرونا به ارزش ۱۵ میلیارد تومان
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: منابع مالی تمام لوازم و اقلام بهداشتی تامین شده توسط بخش خصوصی استان ۱۵ میلیارد تومان است که از طریق کمیته به صورت رایگان تحویل دانشگاه علوم پزشکی شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی رسولیان اظهار کرد: بعد از تشکیل ستاد مبارزه با کرونا در استان، کمیته‌ای تحت عنوان کمیته تامین، توزیع و نظارت راه اندازی و مسئولیت آن به معاونت اقتصادی استانداری واگذار شد که در تشکیل این کمیته دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان صمت، دادستانی، دادگستری، سپاه، نیروی انتظامی و دستگاه‌های نظارتی کمک کردند.

وی با بیان اینکه تمرکز ما برای تشکیل این کمیته بر بخش خصوصی بود بیان کرد: با توجه به اینکه در همان روز‌های ابتدایی بیشترین نیاز در حوزه مواد ضدعفونی و ماسک بود که باید به صورت سریع هم برای بیمارستان‌ها و مردم تامین می‌کردیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: برای افزایش تولید مواد ضدعفونی کننده اقدامی که انجام دادیم این بود که با مجوز تعداد واحد‌های تولید کننده مواد ضدعفونی کننده را از ۱۰ واحد به ۲۶ واحد افزایش دادیم همچنین برای تامین ماده اولیه آن که الکل بود سطح تولید دو واحد الکل سازی را از ۱۳ هزار لیتر به ۲۵ هزار لیتر رساندیم.

رسولیان با اشاره به اینکه در حوزه مواد ضدعفونی کننده در استان هیچ گونه کمبودی نداریم گفت: یک واحد الکل سازی با ظرفیت تولید ۷ هزار لیتر را راه اندازی کردیم و تا این لحظه یک میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر الکل از ابتدای اسفند تولید و وارد کردیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: از این مقدار الکل موجود در استان ۷۰ هزار لیتر را رایگان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادیم البته بسیاری از شرکت‌های خصوصی، تشکل‌ها و معین‌های اقتصاد مقاومتی به طور خودجوش برخی مکان‌ها را ضدعفونی کردند.

وی درباره میزان ماسک تولید شده توضیح داد: در استان یک واحد تولید کننده ماسک با ظرفیت ۲۵ هزار ماسک داشتیم که این تعداد را هر روز در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادیم که از استان خارج نشد و یک واحد ۶۰ هزاری ماسک سه لایه صنعتی در استان نیز ایجاد شد که توانستیم به نوعی نیاز‌های مازاد دانشگاه را تامین کنیم.

رسولیان اضافه کرد: خوشبختانه دیروز یک واحد صنعتی ماسک سه لایه به ظرفیت ۱۰۰ هزار ایجاد شد و یک واحد ماسک N۹۵ توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان شروع به کار کرد که حدود ۱۵ هزار ماسک در استان تولید می‌کند و می‌توان گفت روزانه به طور میانگین ۲۵۰ هزار ماسک صنعتی سه لایه و N۹۵ در استان تولید می‌شود که نیاز‌های دانشگاه را تامین کرده و مازاد آن نیز در اختیار بخش خصوصی مانند مطب‌ها، درمانگاه‌ها و ادارات قرار داده شد علاوه بر این امیدواریم که با این واحد تازه تاسیس ماسک، به زودی در داروخانه‌ها و برای عموم مردم نیز توزیع کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: به دلیل بالا بودن سطح نیاز به ماسک در همان روز‌های ابتدایی حدود ۲۰ هزار ماسک N۹۵ را وارد و در اختیار دانشگاه قرار دادیم همچنین ۸۰۰ هزار ماسک از هدایای کشور ترکمنستان و محموله ماسک وزارت صمت به میزان ۲۸۱ هزار عدد ماسک را نیز بین دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تقسیم کردیم.

وی افزود: طبق برآورد‌های صورت گرفته روزانه ۴۰۰ هزار ماسک نیز توسط تشکل‌ها، سپاه و خیرین به صورت خانگی تولید می‌شود که مجوز‌های دانشگاه علوم پزشکی برای آن‌ها گرفته شد و با قیمت گذاری انجام شده در بعضی از داروخانه‌ها عرضه می‌شود.

رسولیان با بیان اینکه اکنون تمرکز بر تامین نیاز‌های ضروری بیمارستان‌ها در زمینه اکسیژن و تجهیزات درمانی است عنوان کرد:

بخش اکسیژن ساز از تهران تامین و بیمارستان‌ها با کمک بخش خصوصی تقویت شد و تا الان ۲۷ ونتیلاتور با کمک ستاد پشتیبانی مردمی، اتاق بازرگانی و بخش خصوصی استان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی به صورت رایگان قرار داده شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی منابع مالی تمام لوازم و اقلام بهداشتی تامین شده توسط بخش خصوصی استان را ۱۵ میلیارد تومان ارزیابی کرد که از طریق کمیته به صورت رایگان تحویل دانشگاه علوم پزشکی شد.

منبع: مشهد فوری
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->