ایران زیباست | همزیستی لک‌لک‌ها و انسان در روستای دره‌تفی - مریوان ایران زیباست | طبیعت بهاری دامنه کوه سبلان گزارش تصویری | مراسم اهدای کاپ قهرمانی تیم ملی والیبال به موزه آستان قدس رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تصویری | آیین بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده و ۱۸ پروژه عمرانی، ترافیکی، فرهنگی و ورزشی منطقه دو شهرداری مشهد گزارش تصویری | سفر سخنگوی دولت به مشهد ​​​​​​​گزارش تصویری | «مجمع گفتگوی تهران» گزارش تصویری | نشست خبری معاون اقتصادی شهرداری مشهد گزارش تصویری | فضاسازی شهری به مناسبت اولین سالگرد شهدای خدمت در مشهد گزارش تصویری | بازسازی صحنه قتل در خیابان شهید کریمی مشهد گزارش تصویری | مسابقات پرش با اسب استان خراسان رضوی گزارش تصویری | برداشت گل محمدی از روستای فرخد «قمصر خراسان» گزارش تصویری | رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی ایران زیباست | سنندج برندگان مسابقه عکاسی محیط‌زیست ۲۰۲۵ + شرح عکس‌ها گزارش تصویری | افتتاح باشگاه سیمرغ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مشهد گزارش تصویری | نشست خبری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی و روز بزرگداشت فردوسی گزارش تصویری | سفر ترامپ به عربستان سعودی گزارش تصویری | نمایش مردمی فیلم «صددام» با حضور رضا عطاران در مشهد
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۲۴۲۲۶ | ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ | دریافت تصاویر

عکس‌هایی از مراحل دودی کردن ماهی

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می‌شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه‌ها گیلانی است که در کنار انواع غذا‌های محلی این استان سرو می‌شود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام می‌شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبار‌ها کاهش یافته است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->