لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
نقش پررنگ زنان روستایی در توسعه گلخانه‌ها و زنبورداری

نقش پررنگ زنان روستایی در توسعه گلخانه‌ها و زنبورداری

  • کد خبر: ۲۲۵۰۷۸
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی از حضور پررنگ زنان روستایی در توسعه بخش‌های مختلف کشاورزی از جمله زنبورداری و گلخانه‌داری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مریم طهماسبی در بازدید از گلخانه سبزی و صیفی شهرستان گلبهار با اعلام مطلب فوق گفت: با توجه به کمبود منابع آبی در کشور، حرکت به سمت توسعه گلخانه‌ها می‌تواند کمک به مدیریت منابع آب باشد و در این بین توانمندی، حساسیت، دقت و ظرافت بانوان در انجام امور، آنان را مستعد موفقیت در گلخانه‌داری می‌کند.

وی افزود: با تبادل تجربه و انتقال آنچه از طریق علم و تجربه بدست آمده به سایر بانوان می‌تواند علاوه بر تولید بهتر و باکیفیت‌تر، هزینه‌های تولید را کاهش داده و از طرفی وظیفه اجتماعی خود را از این طریق به جامعه به انجام برسانیم.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی همچنین در بازدید از طرح توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در تولید و فرآورده‌های عسل و بزرگترین تولید کننده ژل رویال در شرق کشور در روستای اسجیل از توابع شهرستان گلبهار، بیان داشت: افزایش کمی و کیفی تولیدات زنبور عسل و خروج از تک‌محصولی (تولید عسل)، افزایش درآمد زنان زنبوردار، توسعه زنبورداری نوین و ارتقای سطح دانش و مهارت زنان زنبوردار، کارآفرینی و اشتغالزایی در صنعت زنبورداری، کاهش واردات و رسیدن به خودکفایی در تامین نیاز‌های داخلی از طریق تولید محصولات جانبی زنبور عسل (ژل رویال، زهر، بره موم و گرده) و فراهم آوردن زمینه صادرات و برندسازی از جمله اهداف این طرح ملی است.

وی افزود: در واقع، امروزه شاهد پررنگ شدن حضور بانوان روستایی در عرصه‌های مختلف هستیم که بیانگر پویایی در این بخش و این قشر است.



طهماسبی ادامه داد: هنوز هم زنان روستایی از نداشتن امکانات فرآوری، بسته‌بندی و ذخیره‌سازی در مناطق روستایی رنج می‌برند که آنها را از دسترسی به بازاریابی مناسب برای محصولاتشان محدود می‌کند، در نتیجه ورود به بازار‌های مجازی می‌تواند سهم موثری در فروش بهتر محصولات زنان روستایی داشته باشد.

مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی در بازدید از مرغداری پرورش مرغ گوشتی ۵۰هزار قطعه‌ای شهرستان گلبهار نیز گفت: از بانوانی که با کسب علم در کنار تجربه موفق عمل می‌کنند، انتظار می‌رود تا به عنوان فعال اجتماعی در حوزه فعالیت خود سعی در ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در بین سایر زنان کنند تا شاهد توانمندتر شدن بانوان سرزمین خود باشیم.

وی افزود: نقش زنان موفق در ارتقای سطح مهارت و آمادگی سایر زنان برای ورود به عرصه کسب و کار و اشتغال و تولید بهتر و بیشتر انکارناپذیر است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.