تفاهم‌نامه شهرداری مشهد و بانک تجارت برای جهش پروژه‌های شهری تلاش شهرداری و شورای شهر مشهد برای مقابله با چالش‌های فضای سبز و حمل‌ونقل مشهد (۲ خرداد ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در مسیر درآمدزایی پایدار با نوآوری‌های مالی و اقتصادی مشهد در حوزه سرمایه‌گذاری‌های غیرساختمانی، شهری بکر و سرمایه‌پذیر است تأمین آب فضای سبز مشهد با مدل نوین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آغاز اجرای پروژه عظیم عصمتیه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در منطقه ۱۲ مشهد رونمایی از بسته سرمایه‌گذاری ۷۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد در نمایشگاه ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تشکیل صندوق‌های نوآورانه مدیریت شهری برای نخستین‌بار در مشهد مظفری: ارتقای بهره‌وری آب، اولویتی حیاتی برای شهر مشهد است قرارداد سرمایه‌گذاری تأمین آب فضای سبز مشهد منعقد شد (یکم خرداد ۱۴۰۴) موزه ملی غذا در مشهد افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: روی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تأمین مالی کلانشهرها می‌توان حساب ویژه‌ای باز کرد کاهش ۷۳ درصدی مرگ ناشی از تصادف با موتورسیکلت با استفاده از کلاه ایمنی سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز دحوالارض، فردا (جمعه، دوم خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: هر هفته یک تا دو پروژه در مناطق کم‌برخوردار افتتاح خواهیم کرد فرماندار مشهد: توسعه متوازن از اولویت‌های مدیریت شهری است تعطیلی واحدهای آلاینده و مزاحم شهری مشهد | چه کسانی مشمول آن شدند؟ قلندرشریف: بیش از ۴۷ کلان‌پروژه در مشهد در حال اجراست | پروژه‌ها به صورت عادلانه در سطح شهر پراکنده‌اند معاون دادستان خراسان رضوی: ارائه خدمات ویژه به مناطق کم‌برخوردار، افتخاری برای مدیریت شهری است هدررفت آب در مشهد به کمترین میزان در کشور رسید
سرخط خبرها

بازداشت ۳۳ عامل اصلی احتکار اقلام مورد نیاز شهروندان از اسفند تاکنون

  • کد خبر: ۲۲۶۶۸
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴
بازداشت ۳۳ عامل اصلی احتکار اقلام مورد نیاز شهروندان از اسفند تاکنون
برای ۲۰ داورخانه و مرکز توزیع ماسک در خراسان رضوی پرونده تخلف با عنوان گرانفروشی و یا امتناع از عرضه تشکیل شد.
به گزارش شهرآرانیوز، امید جلیلی رییس شعبه سیار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی به مسئولیت تعزیرات حکومتی در رسیدگی به تخلفات صنفی اشاره و بیان کرد: در شرایط جاری اگر نیاز به نظارت در خصوص عرضه و فروش ماسک‌های طبی و بهداشتی باشد، این نهاد آمادگی نظارت و ایفای نقش را در این حوزه دارد.

وی افزود: تاکنون تنها دستورالعمل نظارت بر واحد‌ها و گارگاه‌های تولید محلول و مواد ضدعفونی در قالب "طرح نظارتی بر بازار مرتبط با کرونا" از تهران به واحد‌های تعزیرات حکومتی در سطح کشور ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: این طرح نظارتی تاکنون از سوی اداره‌کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح استان با جدیت اجرا شده است.

رییس شعبه سیار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: در این چارچوب تاکنون ۱۰ کارگاه زیرزمینی تولید غیربهداشتی مواد ضدعفونی در مشهد مهر و موم و تعطیل شده‌اند.
وی افزود: مطابق دستورالعمل ابلاغی از سازمان مرکزی تعزیرات حکومتی، اداره‌کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی برای هر وظیفه‌ای که از سوی مرکز اعلام شود آمادگی همکاری دارد و پیگیر گزارش‌های مردمی در خصوص هرگونه تخلف در این حوزه است.
جلیلی ادامه داد: بر همین اساس هم‌اینک دو پرونده گرانفروشی مربوط به دو کارگاه تولید مواد ضدعفونی در مشهد، از سوی اداره‌کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی تحت بررسی قرار دارد.
وی به موضوع نظارت بر توزیع ماسک در سطح بازار اشاره و بیان کرد: در جریان اجرای "طرح نظارتی بر بازار مرتبط با کرونا" برای ۲۰ داورخانه و مرکز توزیع ماسک در خراسان رضوی پرونده تخلف با عنوان گرانفروشی و یا امتناع از عرضه تشکیل شد.
"بازداشت ۳۳ عامل اصلی احتکار اقلام مورد نیاز شهروندان و نیز کشف هزار و ۱۴۵ لیتر مایع دستشویی، ۱۶ هزار و ۶۰۲ عدد ژل ضدعفونی، هزار و ۱۱۵ لیتر الکل، هفت هزار و ۲۶۰ لیتر محلول ضدعفونی،۹۰۲ هزار و ۲۸۰ جفت دستکش، ۲۹۱ هزار و ۵۰۴ عدد ماسک و ۶۹ هزار عدد پد الکلی به همراه ۱۲۵ تن لیموترش احتکاری" از دیگر اقدامات اداره‌کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی از اسفند ماه پارسال تاکنون هستند.

این اقدامات در جریان اجرای طرح ضربتی مقابله قاطعانه با احتکارکنندگان اقلام مورد نیاز مردم و مواد ضدعفونی، با همکاری پلیس آگاهی و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی صورت گرفته‌اند.

منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->