افزایش پلکانی تعرفه برق در سال ۱۴۰۴ زمان ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات قیمت امروز طلا در مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) مصرف بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۳ هزار تومان منع قانونی برای افزایش ۲ بار در سال حقوق‌ها برای کارگران وجود ندارد پس لرزه‌های وضع تعرفه‌های جدید آمریکا علیه کشورهای جهان | ریزش ارزش دارایی‌های بزرگ قیمت امروز میوه در مشهد چقدر است؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ساعت کاری واحد‌های صنفی طلافروشی در مشهد تغییر کرد سقوط ۱۱۶ میلیارد دلاری ثروت ایلان ماسک + علت سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیئت‌رئیسه مجلس: ۴۰ درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیحات اتاق اصناف مشهد درباره «شناسه یکتا»ی اصناف

  • کد خبر: ۲۲۷۷۱۳
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
  • ۱
توضیحات اتاق اصناف مشهد درباره «شناسه یکتا»ی اصناف
رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: دریافت و نصب «شناسه یکتا» در واحد صنفی، درواقع یک نظارت هوشمند ملی بوده و نصب کیوآرکد یک مطالبه مردمی است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهمن‌ماه ۱۴۰۲ بود که درراستای تبدیل مجوز‌های کاغذی اصناف به الکترونیکی، سید امیر سیاح، رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب‌وکار وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: «تا امروز (۲۴بهمن‌ماه) بیش از ۲۰هزار مجوز به شناسه یکتا تبدیل شده است، اما براساس قانون باید تمامی مجوز‌ها تا پایان سال به شناسه تبدیل شوند.» این در حالی است که با توجه به آماری که از سوی اتاق اصناف ایران منتشر شده است، بیش از ۳ میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد!

آنچه در این مدت درباره ضرورت دریافت و نصب شناسه یکتا از سوی اتاق اصناف منتشر شده، حاکی از فرایند ساده و در حداقل زمان ممکن و بدون نیاز به مراجعه حضوری و بدون پرداخت هزینه تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی است؛ به این صورت که ابتدا متقاضی در درگاه، مجوز خود را جست‌و‌جو کرده و گزینه استعلام شناسه یکتا را انتخاب می‌کند و سپس اطلاعات هویتی و مجوز قدیمی را وارد می‌کند که این اطلاعات به دستگاه اصلی صدور مجوز ارسال می‌شود. در این سامانه، در حداقل زمان و به‌سرعت شناسه یکتا صادر می‌شود و به فرد تخصیص می‌یابد.

رئیس اتاق اصناف مشهد در جمع نمایندگان ۱۳ اتحادیه اولویت‌دار اصناف مشهد که امروز ۲۴ اردیبهشت ماه برگزار شد، گفت: درباره بحث «شناسه یکتا» و نصب کیوآرکد با اشاره به اینکه در حوزه مشکلات و ایراد‌های سامانه مربوط به دریافت شناسه با اتاق اصناف تهران مکاتباتی کردیم، دریافت و نصب «شناسه یکتا» در واحد صنفی، درواقع یک نظارت هوشمند ملی بوده و نصب کیوآرکد یک مطالبه مردمی است. 

هادی مخملی گفت: نصب این شناسه در واحد‌های صنفی به کمک نظارت اتحادیه‌ها خواهد آمد و در حوزه عملکرد واحد‌های صنفی مفید و مؤثر خواهد بود. در اجلاس اتاق اصناف تهران درباره شناسه یکتا اعلام شد که تا پایان سال ۱۴۰۲، اگر برای دریافت شناسه یکتا اقدام نشود، فرد متخلف، از تمام تسهیلات دولتی محروم خواهد شد؛ اما با رایزنی، این مدت تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ تمدید شد تا در صورت دریافت و نصب شناسه، فرد صنفی بتواند از خدمات دولتی بهره ببرد.

رئیس اتاق اصناف ادامه داد: در جلسه‌ای که با فرماندار مشهد مقدس داشتیم، مقرر شد در رابطه با کیوآرکد یک جدول زمان‌بندی تنظیم کنیم و برای هر اتحادیه و براساس تعداد اعضای آن، مهلتی تعیین کنیم.

وی افزود: امروز این سیزده اتحادیه به عنوان اتحادیه‌های اولویت‌دار مدنظر است، اما این موضوع نافی مسئولیت برای اتحادیه‌های دیگر نیست.

مخملی از نمایندگان اتحادیه‌های صنفی مشهد خواست، با ستاد ویژه اجرای فوری این مصوبه و کارشناسان مستقر در اتحادیه‌ها در راستای دریافت شناسه صنفی و نصب کیوآرکد همکاری لازم را داشته باشند و متذکر شد: اتحادیه‌ها در صورت مشاهده تخلفی در زمینه برداشتن کد شناسه یا نبود کیوآرکد در واحد صنفی بعد از نصب آن، طبق بند(ه) ماده۲۸ که این کار را تخلف محسوب می‌کند، اقدام کرده و فرم تخلف و جریمه آن واحد صنفی را صادر کنند.

حسین صیادی، دبیر و عضو هیئت‌رئیسه اتاق اصناف مشهد و رئیس اتحادیه صنف فرش ماشینی و موکت نیز در جمع رؤسا و مدیران اجرایی سیزده اتحادیه ویژه در شهر مشهد با اشاره به فرصت کوتاه باقی‌مانده برای دریافت شناسه یکتا گفت: ما از طریق چاپ بنر، انتشار اخبار و اطلاعیه‌ها با استفاده از ظرفیت تمام خبرگزاری‌ها به طور گسترده، اطلاع‌رسانی به واحد‌های صنفی را انجام داده‌ایم که هنوز هم ادامه دارد.

صیادی بیان کرد: دو مسئله مهم در این زمینه وجود دارد که اول صدور کیوآرکد «شناسه یکتا» و دیگری نصب آن است. متاسفانه برخی واحد‌های صنفی شناسه را دریافت کرده، اما هنوز نصب نکرده‌اند.

دبیر و عضو هیئت‌رئیسه اتاق اصناف مشهد خطاب به جمع حاضر عنوان کرد: ما ستاد ویژه‌ای تشکیل داده و پل ارتباطی قوی‌تری برای اطلاع‌رسانی بین اتاق اصناف و واحد‌های صنفی ایجاد کرده‌ایم. در همین راستا کارشناسانی از نیرو‌های شاغل در اتاق اصناف در هر اتحادیه مستقر می‌شوند که پیگیر مستمر مشکلات مربوط به دریافت و نصب کیوآرکد «شناسه» هستند تا مشکلات و نواقص مربوط به این موضوع را رفع کنند.

حسین صیادی با بیان اینکه به عنوان نمونه حدود ۶۰ درصد واحد‌های صنفی حوزه فرش ماشینی و موکت، شناسه را دریافت کرده‌اند، از رؤسای اتحادیه‌ها خواست در راستای شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به واحد‌های زیرمجموعه خودشان بیشتر پیگیر باشند.

ملائی‌فر: اولویت با تبدیل پروانه‌های قدیمی است

ملائی‌فر، خزانه‌دار و عضو هیئت‌مدیره اتاق اصناف نیز در ادامه جلسه با بیان اینکه سیزده اتحادیه را به عنوان اتحادیه‌های اولویت‌دار و هدف در نظر گرفته‌ایم، گفت: دو موضوع مطرح است؛ یکی در ارتباط با تبدیل پروانه‌های قدیمی به پروانه‌های جدید است که درحال حاضر اولویت با حل همین موضوع است و دیگری پروانه‌های جدید است که در این ارتباط مشکلی وجود ندارد و خودبه‌خود هم‌زمان، کیوآرکد و شناسه آن ایجاد می‌شود. بنابراین اولویت در حال حاضر با تبدیل پروانه‌های قدیمی است.

ملائی‌فر عملکرد هفته گذشته اتحادیه‌های اولویت‌دار در طرح تبدیل پروانه‌های قدیمی به کیوآرکد (شناسه) را به شرح زیر اعلام کرد: اتحادیه پوشاک ۲۱۸فقره، اتحادیه خیاطان مردانه ۸۱فقره، اتحادیه مشاوران املاک ۱۸۵فقره، سفره‌خانه‌داران ۲۰فقره، اتحادیه بانوان آرایشگر ۲۰۸فقره، اتحادیه اغذیه و پیتزا ۱۶۹فقره، اتحادیه پارچه‌فروشان ۲۵فقره، اتحادیه آبمیوه و بستنی ۷۱فقره، اتحادیه عکاسان ۵۲فقره، اتحادیه محصولات فرهنگی ۱۲۸فقره، اتحادیه چلوکباب‌فروشان ۴۲فقره، اتحادیه تالار‌های پذیرایی ۵۴فقره و اتحادیه بانوان خیاط ۸۸فقره.

وی در ادامه با ذکر آماری بیان کرد: اتحادیه مشاورین املاک بالاترین فراوانی را در تبدیل پروانه‌های کاغذی به الکترونیکی با ۱۹۶۱فقره داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
امینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۷
0
0
لطفن شماره ثبت شکایت از بنگاه املاک را میخایم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->