از عوارض خطرناک شب‌کاری چه می‌دانید؟ جزییات جدید از جنایت هولناک در خیابان کارگر جنوبی تهران جزئیات دستگیری شرور مسلح سابقه دار در تهران چرا مردها علاقه‌ای به معلم شدن ندارند؟ لیست جدید لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد (۱۰ نیر ۱۴۰۳) برخورد خودرو با ستون برق در مشهد یک مصدوم برجای گذاشت جزییات کشف اسکلت انسان در جریان لوله‌کشی + عکس آتش سوزی منزل مسکونی یک مصدوم برجای گذاشت (۱۰ تیر ۱۴۰۳) همه چیز درباره ثبت نام دانش‌آموزان افغانستانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ + جزئیات از انتشار تصویر مدارک هویتی در فضای مجازی خودداری کنید زوج مواد فروش در شرق مشهد به دام افتادند (۱۰ تیر ۱۴۰۳) چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده ضرب و شتم نگهبان پارک خورشید مشهد تصادف موتورسیکلت‌ها در اطراف مشهد ۲ فوتی بر جای گذاشت کم‌آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشارقوی برق در شهرستان طرقبه‌شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

شکایت ۱۰هزار نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا

  • کد خبر: ۲۲۷۷۴۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
شکایت ۱۰هزار نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا
شرکت فایزر موافقت کرده است که بیش از ۱۰۰۰۰ پرونده را به اتهام پنهان کردن خطرات سرطان‌زایی داروی سوزش معده زانتاک، حل و فصل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت فایزر (Pfizer) موافقت کرده است که بیش از ۱۰ هزار پرونده را به اتهام پنهان کردن خطرات سرطان‌زایی داروی سوزش معده "زانتاک" حل و فصل کند.

طبق گزارش بلومبرگ، این شکایت‌ها شامل پرونده‌هایی است که در دادگاه‌های ایالتی مختلف در سراسر ایالات متحده ثبت شده است؛ یکی از تولیدکنندگان زانتاک (سانوفی) با پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای حل و فصل حدود ۴۰۰۰ پرونده موافقت کرده است.

داروی زانتاک که با نام رانیتیدین نیز شهرت دارد، دارویی برای کاهش سطح اسید معده است. این دارو ابتدا توسط شرکت GSK به بازار عرضه شد، اما بعداً حقوق آن به شرکت‌های بوهرینگر اینگلهایم، فایزر و سانوفی واگذار شد. هر چهار شرکت با شکایات زانتاک روبرو شده‌اند و سرطان‌زایی این دارو را رد کرده بودند.

در سال ۲۰۲۰، سازمان غذا و داروی ایالات متحده از داروسازان خواست تا زانتاک و نسخه‌های ژنریک آن را پس از یافتن ماده سرطان زا به نام NDMA در نمونه‌های این دارو، از بازار خارج کنند و بنابراین هزاران شکایت در دادگاه‌های فدرال و ایالتی علیه فایزر و GSK شروع شد.

در سال ۱۳۹۹ نیز سازمان غذا و داروی ایران با ابلاغ نامه‌ای به شرکت‌های دارویی، خواستار توقف تولید و توزیع اشکال دارویی رانیتیدین در کشور شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->