پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مرغ گران می‌شود؟ (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۷۸۴۹
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
مرغ گران می‌شود؟ (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
عضو اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی شایعه گران شدن قیمت گوشت مرغ را تکذیب کرد و گفت: جوجه‌ریزی طبق روال در حال انجام است و هیچ افزایش قیمتی در بحث قیمت مرغ نخواهیم داشت؛ زیرا تولید بیش از نیاز بازار است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی کمالی درباره برخی شایعات مبنی بر گران شدن قیمت مرغ به علت صادرات، اظهارداشت: اکنون بازار گوشت مرغ تحت کنترل است و جوجه‌ریزی ماهانه بین ۱۴۵ تا ۱۵۰ میلیون قطعه در حال انجام است.

عضو اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی افزود: ممکن است گاهی به دلیل مناسبت‌ها یا شرایط فصلی تغییرات جزئی در تولید داشته باشیم، اما در کل برنامه ریزی برای تامین کامل نیاز داخل را در دستور کار داریم تا جایی که ذخایر داخلی به خوبی تامین شده است.

وی با بیان اینکه بتوانیم از ظرفیت‌های داخلی حداکثر استفاده را داشته باشیم، تامین گوشت مرغ داخل کشور را در دستور کار داریم، گفت: اخیرا با عرضه زیاد مرغ نسبت به تقاضا روبرو شده‌ایم که بخشی از مازاد تولید باید صادرات شود؛ زیرا اگر این مسیر ادامه پیدا می‌کرد مرغداران ما متضرر و از دور تولید خارج می‌شدند.

مازاد نیاز بازار صادر می‌شود

کمالی بیان کرد: به طور مجدد با یک حرکت سینوسی روبرو می‌شدیم به طوری که امروز مرغ ارزان می‌شد، اما به دلیل کاهش تولید و عرضه دوباره دو ماه دیگر قیمت مرغ به شدت افزایش می‌یافت. برای اینکه بتوانیم وضعیت بازار را کنترل کنیم، بخشی از مرغ مازاد را به عنوان ذخایر به شرکت پشتیبانی امور دام دادیم و بخشی دیگر از مازاد تولید صادر شد.

عضو اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: اکنون مرغداران در حال ضرر و زیان هستند، یعنی نسبت به هزینه‌های تولید، قیمت عرضه گوشت مرغ پایین‌تر است؛ به طوری که قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ زنده ۵۸ هزار تومان است، اما اکنون به دلیل مازاد تولید قیمت مرغ زنده به طور متوسط بین ۵۲ تا ۵۷ هزار تومان به فروش می‌رود.

وی گفت: اکنون مرغی که در بازار و و میادین توزیع می‌شود به اندازه کافی است و هیچ کمبودی نداریم که بخواهیم شایعه گران شدن را مطرح کنیم تا مسیری که به خوبی در آن قرار گرفته‌ایم دوباره متلاطم شود.

کمالی با تاکید بر اینکه بخشی از مرغ مازاد برای تقویت ذخایر به شرکت پشتیبانی امور دام کشور فروخته شده است، گفت: قرار بود هر کیلوگرم مرغ با قیمت ۸۷ هزار و ۵۰۰ تومان از تولیدکنندگان خریداری شود، البته این شرکت هم به دلیل تامین اعتبار، پرداخت‌هایش با تاخیر روبرو شده است.

عضو اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اضافه کرد: صادرات ما از ابتدای سال تا کنون حدود ۴ هزار تن بوده که به طور عمده بازار صادراتی ما عراق است.

وی تاکید کرد: اکنون برنامه تولید صادرات محور را داریم و وزارت جهاد کشاورزی از ما خواسته است که با تامین نیاز داخل و بخشی برای صادرات داشته باشیم که این امر پایداری تولید را به همراه خواهد داشت.

کمالی تصریح کرد: قیمت‌های ما باید حمایتی باشد، وگرنه بازار عرضه و تقاضا قیمت‌ها را تعیین می‌کند. تلاش داریم در حد تقاضای بازار تولید داشته باشیم.

عضو اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: صادرات در کنار تولید و مصرف داخلی سوپاپ اطمینان است، برای اینکه به هر حال بازار داخلی دچار نوسان شدید نشود.

وی اظهار داشت: البته تولید مازاد بر مصرف نیز بدون صادرات می‌تواند مشکل ساز شود، بنابراین صادرات مازاد تولید می‌تواند بازار را کنترل کند و نگرانی در این خصوص نداریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->