زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟
سرخط خبرها

نسخه‌های گیاهی کرونا و نگرانی برای محیط زیست

  • کد خبر: ۲۲۸۰۱
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۳
نسخه‌های گیاهی کرونا و نگرانی برای محیط زیست
تعداد قابل توجهی از مردم هم‌اکنون مبتلا به کروناویروس بوده و در حال مبارزه با پیامدهای آن هستند. در این مدت گروه‌های مختلف پزشکان، دانشگاه‌ها و شرکت‌های داروسازی، پژوهش‌های خود را برای پیدا کردن داروی بیماری آغاز کرده و تحقیقات آن‌ها در حال انجام است.
به گزارش شهرآرانیوز، گروه دیگری که در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی کار و تحقیق می‌کنند نیز توصیه‌هایی کلی برای تقویت سامانه پدافندی بدن برای مقابله با بیماری کرده و انواع دارو‌های گیاهی و دمنوش‌ها را برای این منظور معرفی و پیشنهاد می‌کنند، با این توضیح و تاکید که هیچکدام داروی قطعی برای ویروس کووید ۱۹ نیستند.
درعین حال عده‌ایی هم در زمینه گیاهان دارویی به صورت سنتی فعالیت می‌کنند و معمولا بدون تحقیق و اغلب مبتنی بر دلایلی مانند شهود و الهام توصیه‌ها و نسخه‌های عجیبی ارائه می‌کنند و بر درمان قطعی کرونا با روش‌های خود تاکید می‌ورزند. یکی از این نمونه‌ها نسخه "دود گَوَن" است!
عضو هیئت علمی گروه جنگلداری دانشگاه کردستان دراین باره گفت: داستان از این قرار است که فردی ادعا می‌کند که با آتش زدن بوته‌های گون و استشمام دود و بوی آن کرونا درمان می‌شود.
احمدی، ولی پور افزود: به محض اعلام این دارو افراد زیادی به مراتع و جنگل‌ها هجوم آورده و شروع به آتش زدن بوته‌های گون یا اقدام به کندن بوته‌ها و حتی فروش آن کرده‌اند.
این استادیار دانشگاه افزود: گون یکی از مهمترین گونه‌های گیاهی از نظر اکولوژیک به ویژه برای جلوگیری از فرسایش خاک است.
وی عنوان کرد: با فراخواندن این فرد توسط اداره منابع طبیعی و ارائه توضیحات لازم، طی ویدیویی از مردم درخواست شد که فعلا این کار را متوقف کنند.
ولی پور ادامه داد: به طور کلی در کنار برخی فوایدی که کرونا برای محیط زیست انسانی و طبیعی داشته، این گونه رویداد‌ها و مشابه آن هم تهدیدی جدی برای منابع طبیعی ضعیف و شکننده کشور محسوب می‌شود که امیدواریم با هوشیاری مردم، جنگلبانان و محیطبانان این تهدید‌ها به حداقل برسد.
عضو هیئت علمی گروه جنگلداری دانشگاه کردستان، بیان کرد: هرگونه دارویی طی یک فرایند و پروتکل علمی و فنی ویژه توسط متخصصان، تولید و اثربخشی و عوارض احتمالی آن مورد آزمایش قرار می‌گیرد و مشخصا چنین توصیه‌های بدون پشتوانه علمی و تحقیقاتی نه تنها منجر به درمان نمی‌شود ممکن است عوارض ناگواری هم بر سلامت انسان داشته باشد و همچنین سبب تخریب منابع طبیعی می‌شود.
وی یادآوری کرد که بهره‌برداری از منابع طبیعی در چارچوب اصول و روش‌های استاندارد علمی و در حد توان و ظرفیت طبیعت امکان‌پذیر است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->