پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوانزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته + فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج
سرخط خبرها

نسخه‌های گیاهی کرونا و نگرانی برای محیط زیست

  • کد خبر: ۲۲۸۰۱
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۳
نسخه‌های گیاهی کرونا و نگرانی برای محیط زیست
تعداد قابل توجهی از مردم هم‌اکنون مبتلا به کروناویروس بوده و در حال مبارزه با پیامدهای آن هستند. در این مدت گروه‌های مختلف پزشکان، دانشگاه‌ها و شرکت‌های داروسازی، پژوهش‌های خود را برای پیدا کردن داروی بیماری آغاز کرده و تحقیقات آن‌ها در حال انجام است.
به گزارش شهرآرانیوز، گروه دیگری که در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی کار و تحقیق می‌کنند نیز توصیه‌هایی کلی برای تقویت سامانه پدافندی بدن برای مقابله با بیماری کرده و انواع دارو‌های گیاهی و دمنوش‌ها را برای این منظور معرفی و پیشنهاد می‌کنند، با این توضیح و تاکید که هیچکدام داروی قطعی برای ویروس کووید ۱۹ نیستند.
درعین حال عده‌ایی هم در زمینه گیاهان دارویی به صورت سنتی فعالیت می‌کنند و معمولا بدون تحقیق و اغلب مبتنی بر دلایلی مانند شهود و الهام توصیه‌ها و نسخه‌های عجیبی ارائه می‌کنند و بر درمان قطعی کرونا با روش‌های خود تاکید می‌ورزند. یکی از این نمونه‌ها نسخه "دود گَوَن" است!
عضو هیئت علمی گروه جنگلداری دانشگاه کردستان دراین باره گفت: داستان از این قرار است که فردی ادعا می‌کند که با آتش زدن بوته‌های گون و استشمام دود و بوی آن کرونا درمان می‌شود.
احمدی، ولی پور افزود: به محض اعلام این دارو افراد زیادی به مراتع و جنگل‌ها هجوم آورده و شروع به آتش زدن بوته‌های گون یا اقدام به کندن بوته‌ها و حتی فروش آن کرده‌اند.
این استادیار دانشگاه افزود: گون یکی از مهمترین گونه‌های گیاهی از نظر اکولوژیک به ویژه برای جلوگیری از فرسایش خاک است.
وی عنوان کرد: با فراخواندن این فرد توسط اداره منابع طبیعی و ارائه توضیحات لازم، طی ویدیویی از مردم درخواست شد که فعلا این کار را متوقف کنند.
ولی پور ادامه داد: به طور کلی در کنار برخی فوایدی که کرونا برای محیط زیست انسانی و طبیعی داشته، این گونه رویداد‌ها و مشابه آن هم تهدیدی جدی برای منابع طبیعی ضعیف و شکننده کشور محسوب می‌شود که امیدواریم با هوشیاری مردم، جنگلبانان و محیطبانان این تهدید‌ها به حداقل برسد.
عضو هیئت علمی گروه جنگلداری دانشگاه کردستان، بیان کرد: هرگونه دارویی طی یک فرایند و پروتکل علمی و فنی ویژه توسط متخصصان، تولید و اثربخشی و عوارض احتمالی آن مورد آزمایش قرار می‌گیرد و مشخصا چنین توصیه‌های بدون پشتوانه علمی و تحقیقاتی نه تنها منجر به درمان نمی‌شود ممکن است عوارض ناگواری هم بر سلامت انسان داشته باشد و همچنین سبب تخریب منابع طبیعی می‌شود.
وی یادآوری کرد که بهره‌برداری از منابع طبیعی در چارچوب اصول و روش‌های استاندارد علمی و در حد توان و ظرفیت طبیعت امکان‌پذیر است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->