قتل راننده تهرانی با یک گلوله در سرش هفت آسیب خطرناک تاتو و خالکوبی که از آن بی خبر هستید کشف ۲۵۰ کیلوگرم تریاک و دستگیری سه قاچاقچی در تهران بازداشت یک زن به دلیل سرقت پست‌های مخابراتی حریق انبار چوب و مبل در خیابان کلاهدوز مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) سرگذشت دردناک عروس دایی| پای دختران خیابانی در میان بود حکم حبس و شلاق برای جوان فریبکار روایت تلخ مردی که به آخر خط رسید| طلاق زوج جوان بخاطر باجناق‌ اتوکشیده! اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران تا پایان هفته (۱۸ تیر ۱۴۰۳) مهار آتش سوزی در منطقه حفاظت شده دربادام شهرستان قوچان + فیلم (۱۸ تیر ۱۴۰۳) ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) جیب‌بر‌های اتوبو‌س‌های مشهد به دام افتادند | اعتراف عروس و مادرشوهر به ۲۵ فقره سرقت (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

تولید بیش از یکصد مقاله اسلامی در صربستان

  • کد خبر: ۲۲۸۹۴
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶
تولید بیش از یکصد مقاله اسلامی در صربستان
مجله‏ علوم دینی «قم»، نخستین مجله‏ اسلام‏ شناختی است که حائز رتبه‏ علمی-پژوهشی از وزارت علوم جمهوری صربستان شده و تاکنون در این مجله بیش از صد مقاله‏ تألیفی در حوزه ‏های فلسفه و علوم اجتماعی اسلامی به زبان‏‌های صربی و انگلیسی به چاپ رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پانزده مقاله‏ علمی-پژوهشی جدید در ضمن مجلد سال هشتم مجله‏ علوم دینی «قم» در پایتخت صربستان منتشر شد.

 

این مقالات که در حوزه های تخصصی فلسفه و علوم اجتماعی اسلامی تألیف شده بالغ بر پانصد صفحه از مجله‏ مذکور را به خود اختصاص داده است.

 

در این مجله‏ علمی-پژوهشی که از سوی مرکز علوم دینی «قم» در بلگراد منتشر می‏ شود تا به حال مجموعاً ۱۱۴ مقاله‏ اصیل علمی به زبان‏ های صربی و انگلیسی تولید و چاپ شده است.

 

نویسندگان این مقالات، اسلام‏ شناسان و دین ‏شناسانی از کشورهای صربستان، جمهوری اسلامی ایران، بوسنی و هرزگوین، اسلونی، مقدونیه، یونان، آلمان، کانادا، نیجریه، افغانستان و اندونزی هستند.

 

مقالات جدید مجله‏ علوم دینی «قم» در بخش فلسفه مشتمل بر مباحثی در باب تحلیل اندیشه‏ حکما و عرفای بنام همچون ملاصدرا، ابن رشد، غزالی، ابن عربی و ملاعبدالله زنوزی است. در یکی از مقالات در این بخش، دیدگاه آیت‏ الله جوادی آملی در باب کثرت‏گرایی دینی تفصیلاً بیان شده و در مقاله ‏ای دیگر موضوع عوالم درون انسان از منظر فلسفه‏ اسلامی مورد کاوش قرار گرفته است.

 

در بخش دیگر مقالات جدید مجله‏ علوم دینی «قم» به مباحثی چون تحلیل مبانی تاریخ‏ نگاری یعقوبی، آرای اجتماعی نظام‏ الملک و رشیدالدین فضل‏الله، آموزه‏ های قدسی صحیفه‏ سجادیه در باب «قرب» و مفاهیم بنیادین معماری اسلامی در تعالیم اهل بیت (ع) پرداخته شده است.

 

لازم به ذکر است که مجله‏ علوم دینی «قم» نخستین مجله‏ اسلام‏ شناختی است که در منطقه‏ بالکان حایز رتبه‏ رسمی علمی-پژوهشی از وزارت‏خانه‏ علوم یکی از کشورهای آن منطقه شده است.

 

این مجله از سال ۲۰۱۴ میلادی هم‏زمان با احراز رتبه‏ علمی-پژوهشی «ام-۵۳» از وزارت علوم جمهوری صربستان در چند پایگاه معتبر ایندکس مجلات علمی ملی و بین‏ المللی از جمله؛ ایندکس ارجاعات ملی صربستان (SCIndex)، پایگاه بین ‏المللی راهنمای مجلات دسترسی آزاد (DOAJ)، پایگاه علوم انسانی و اجتماعی اروپای مرکزی و شرقی (CEEOL)، پایگاه ملی نشانگر دیجیتالی اسناد صربستان (doiSerbia) و پایگاه بین‏ المللی دایمنشنس (Dimensions) نمایه‏ سازی شده است.

 

با هدف رعایت بالاترین معیارهای علمی و شکلی مجلات علمی-پژوهشی؛ همه مقالات مجله‏ علوم دینی «قم» توسط دو کارشناس مورد تأیید وزارت علوم جمهوری صربستان ارزیابی تخصصی می ‏شود و پس از بازبینی ادبی، کدهای اختصاصی نشانگر دیجیتالی اسناد (DOI) و عدد اعشاری درجه‏ بندی بین ‏المللی (UDC) دریافت می‏ کنند.

 

 در یکی از جدیدترین گزارش ‏های بیبلیومتریک مرکز ارزیابی آموزش و علم (CEES) که پایه‏ علمی درجه‏ بندی مجلات وزارت علوم جمهوری صربستان به حساب می‏ آید، مجله‏ علوم دینی «قم» بالاترین ضریب  تأثیر دو سالانه (IF۲) در گروه مجلات علمی-پژوهشی الهیات و فلسفه در جمهوری صربستان را به خود اختصاص داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->