اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

«ریچارد فورونجی» بازیگر «فرار نیمه‌شب» درگذشت

  • کد خبر: ۲۲۹۷۵۰
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
«ریچارد فورونجی» بازیگر «فرار نیمه‌شب» درگذشت
ریچارد فورونجی بازیگر فیلم‌های «سرپیکو» و «فرار نیمه شب» در ۸۶ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ریچارد فورونجی، بازیگری که در دنیای گانگستری بزرگ شد و قبل از بازیگری در فیلم‌هایی، چون «نیمه شب بدو»، «شاهزاده شهر» و «راه کارلیتو» زندان را تجربه کرد، از دنیا رفت. او ۸۶ ساله بود.

فورونجی که متولد بروکلین بود، نخستین نقش کوچک خود را در نقش کورسارو در «سرپیکو»، درام جنایی زندگی‌نامه‌ای سال ۱۹۷۳ ایفا کرد. در این فیلم آل پاچینو در نقش یک افشاگر بازی کرده است.

وی سال ۱۹۸۴ در «رپو من» در کنار هری دین استانتون و امیلیو استیوز بازی کرد و سال ۱۹۸۸ در فیلم اکشن کمدی «فرار نیمه شب» در نقش یکی از اعضای مافیا در کنار رابرت دنیرو و چارلز گرودین جلوی دوربین رفت.

فورونجی همچنین در درام جنایی «راه کارلیتو» در سال ۱۹۹۳ با بازی آل پاچینو و شان پن، نقش یکی از اوباش را بازی کرد. از دیگر نقش‌های او می‌توان از «روزی روزگاری در آمریکا»، «شکارچیان ارواح دوم»، «شاهزاده شهر» و ده‌ها سریال تلویزیونی از جمله «رییس کیست»، «قانون مورفی»، «قاشق‌های نقره‌ای»، «جفرسون‌ها»، «کاگنی و لیسی» و «سنت بلوز هیل» یاد کرد.

وی سال ۲۰۲۰ خاطرات خود را با عنوان «از اوباش تا سینما: چگونه از مافیا فرار کردم و در هالیوود فرود آمدم» نوشت.

منبع: فرارو


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->