پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

دختران خود را هیچ‌وقت نصیحت نکنید!

  • کد خبر: ۲۳۰۰۷۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
دختران خود را هیچ‌وقت نصیحت نکنید!
به‌جای محدودیت بیش‌ازحد دختران خود، سعی کنید مهارت روبه‌روشدن درست با خطرات را به آن‌ها بیاموزید و به او یاد دهید چگونه از خودش محافظت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر جزو مادرانی هستید که فرزند نوجوان در خانه دارید و ترجیح می‌دهد مدام با دوستانش باشد و به گردش و خوش‌گذرانی برود، حتماً برای آینده‌اش نگران هستید؛ می‌ترسید که در کوره‌راه زندگی از راه به‌در شود و آینده‌اش رنگ تباهی بگیرد.

راحله فارسی، مشاور و روان‌شناس، در این زمینه توصیه‌هایی به مادران دارد که با هم مرور می‌کنیم: رفتار با نوجوان باید خاص باشد. نوجوان به‌دنبال هویت‌یابی است و شما به‌عنوان والد باید خیلی به او کمک کنید تا خودش را پیدا کند. نوجوانان به خصوص دختران نیاز دارند که فردی به صحبت‌هایشان گوش دهد نه اینکه بدون شنیدن احساساتشان، از ابتدا راه‌حل بشنوند. طبیعی است که دختران در سنین نوجوانی به دلیل تغییرات هورمونی ایجادشده در سنین بلوغ گاهی دچار خشم، عصبانیت و نوسان احساسات شوند. با این حال و بار‌ها در همین صفحه خانواده و مشاوره به اصلی‌ترین ویژگی‌های روانی و شخصیتی نوجوانان پرداخته شده است و این بار فقط چند توصیه به شما مادر محترم داریم.

نصیحت‌کردن را فراموش کنید!

معمولا بیشتر دانش‌آموزان با ورود به دوره نوجوانی با اُفت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند. یکی از اصلی‌ترین دلایل این افت تحصیلی، شرایط خاص این دوره است؛ بنابراین به شما توصیه می‌شود که در کنار او باشید. به او کمک کنید تا استعداد و علایق تحصیلی و توانایی‌های خود را بشناسد. هرگاه وارد مشاجره و اعمال فشار بر نوجوان شدید، بدانید که بازنده خواهید شد.

اگر در مواردی با نوجوانان اختلاف پیدا کردید، به جای وارد آوردن فشار بکوشید قوانینی وضع کنید که از طریق آن اختلاف‌های تان را برطرف سازید. در ضمن بزرگ‌ترین اشتباهی که دخترتان را از شما دور می‌کند، تحقیر کردن او در جمع و حتی در خلوت است. موفقیت‌های دیگران و شکست هایش را بر سرش نکوبید. با توجه به این که نوجوانان تمایل زیادی به صحبت کردن با والدین خود ندارند، برقراری ارتباط با آنها دشوار است.

متأسفانه بخش عمده‌ای از گفتگو‌های والدین با فرزند نوجوان خود هم در نصیحت کردن، اصلاح اشتباهات و آموزش به آنها خلاصه می‌شود. از این رو آنان سخنان شما را بیشتر به عنوان یک سخنرانی تلقی می‌کنند تا یک ارتباط دوستانه.

مهارت روبه‌روشدن درست با خطرات را به دخترتان بیاموزید

گاهی والدین آن قدر نگران دختر نوجوان‌شان هستند که او را به شدت محدود می‌کنند و تحت کنترل خود قرار می‌دهند، اما متاسفانه دختران، در بیشتر موارد و در برابر فشار والدین به پنهان کاری و دروغگویی رو می‌آورند؛ بنابراین به جای محدودیت بیش از حد سعی کنید مهارت روبه‌روشدن درست با خطرات را به دخترتان بیاموزید و به او یاد دهید چگونه از خودش محافظت کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->