آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تداوم حمایت گروه‌های مردمی و بسیج از سیل‌زدگان در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۰۵۳۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
تداوم حمایت گروه‌های مردمی و بسیج از سیل‌زدگان در خراسان رضوی
۲۶‌اردیبهشت‌ماه بود که باران‌های سیل‌آسا به جان و مال شهروندان مشهدی خسارات زیادی وارد کرد؛ خساراتی که شاید راه جبرانی برای آنها نبود، اما حس همدلی، کمی آن درد را کم‌رنگ می‌کرد. گفتنی است که این همدلی‌ها هنوز هم ادامه دارد تا دوباره شرایط زندگی برای همشهری‌هایمان روی روال بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ابعاد این حمایت‌ها، فعالیت بی‌چشمداشت نیرو‌های جهادی و مردمی است که کمتر دیده شد. چند‌روز پس از حادثه سیل در مشهد، در‌حالی که گروه‌های جهادی و بسیج همچنان برای رفع مشکلات سیل‌زدگان در تلاش هستند، رئیس بسیج سازندگی خراسان‌رضوی ظرفیت نیرو‌های مردمی را یکی از توانمندی‌ها در حوزه بسیج دانست و گفت: ساعاتی پس از سیل روز چهارشنبه، ۳۰‌هزار تماس صوتی با جهادگران در استان مبنی بر اعلام نیاز به کمک آنها داشتیم که در کمتر از یک ساعت ۱۵۰‌گروه جهادی آماده ارائه خدمت شدند.

محمد روحانی در گفتگو با شهرآرا، درباره کفایت تعداد نیرو‌های جهادی در مناطق و نقاط سیل‌زده مشهد و استان، اعلام کرد: تعداد نیرو‌های جهادی به‌قدری بود که برای هیچ شهرستانی، حتی از شهرستان مجاور آن نیرو اعزام نکردیم و همان تعداد کافی بود.

وی با بیان اینکه گروه‌های مردمی و بسیج همچنان در کنار سیل‌زدگان خواهند بود، افزود: زمانی‌که برای جابه‌جایی وسایل یا امکانات نیاز به خودرو بود، فراخوان دادیم و خیلی از افراد حتی با خودرو‌های گران‌قیمت متقاضی انجام‌کار شدند، به‌حدی‌که بعد از مدتی اعلام کردیم ظرفیت تکمیل شده است و دیگر نیازی به خودرو برای جابه‌جایی نیست.

وی با بیان اینکه در همه شهر‌های استان جهادگران کف میدان بودند و هر‌کاری از دستشان بر می‌آمد، از شست‌وشو گرفته تا حمل‌ونقل و...، انجام دادند، اعلام کرد: خیلی از افراد شغل خود را رها کردند و برای کمک به مردم رفتند. همه این کمک‌ها موجب قوت‌قلب مردم سیل‌زده استان شد.

اعلام مشکلات محلات توسط گروه‌های جهادی

به‌گفته رئیس بسیج‌سازندگی استان، از گروه‌های جهادی درباره مشکلات محله یا شهر مورد‌نظر سؤال کردیم و بیش از چهارصد گروه جهادی اعلام کردند که در منطقه آنها آب یا برق قطع و راه مسدود شده یا سیل مشکلات دیگری ایجاد کرده است که این موارد را به مسئولان قرارگاه جهادی برای رفع مشکل افراد منتقل کردیم.

وی ادامه داد: شب اول پس از بارش سیل‌آسا، خانه‌های مردم در سپاه‌۶۹ تا یک متر یا بیشتر پر از تگرگ و زباله بود که به همت جهادگران و مردم، این زباله‌ها بیل‌زده و خانه‌ها شست‌و‌شو شدند.

وی با اشاره به توزیع غذا و راه‌اندازی ایستگاه صلواتی در نقاط سیل‌زده، بیان کرد: بسیج اصناف نیز متقبل شد که علاوه‌بر خرید موکت، برای مستأجرانی که خانه‌هایشان خراب شده است، خانه اجاره کنند و تا سه ماه اجاره آن را بپردازند؛ همچنین وسایل چند‌تازه‌عروس خراب شده بود که خرید جهیزیه آنها را تقبل کردند. علاوه‌بر‌این تیم‌های پزشکی و روان‌شناسی برای انجام اقدامات لازم به این مناطق اعزام شدند؛ ضمن اینکه برخی افراد صافکاری ماشین‌های آسیب‌دیده و کارواش آنها را برعهده گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->