پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

تداوم حمایت گروه‌های مردمی و بسیج از سیل‌زدگان در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۳۰۵۳۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
تداوم حمایت گروه‌های مردمی و بسیج از سیل‌زدگان در خراسان رضوی
۲۶‌اردیبهشت‌ماه بود که باران‌های سیل‌آسا به جان و مال شهروندان مشهدی خسارات زیادی وارد کرد؛ خساراتی که شاید راه جبرانی برای آنها نبود، اما حس همدلی، کمی آن درد را کم‌رنگ می‌کرد. گفتنی است که این همدلی‌ها هنوز هم ادامه دارد تا دوباره شرایط زندگی برای همشهری‌هایمان روی روال بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ابعاد این حمایت‌ها، فعالیت بی‌چشمداشت نیرو‌های جهادی و مردمی است که کمتر دیده شد. چند‌روز پس از حادثه سیل در مشهد، در‌حالی که گروه‌های جهادی و بسیج همچنان برای رفع مشکلات سیل‌زدگان در تلاش هستند، رئیس بسیج سازندگی خراسان‌رضوی ظرفیت نیرو‌های مردمی را یکی از توانمندی‌ها در حوزه بسیج دانست و گفت: ساعاتی پس از سیل روز چهارشنبه، ۳۰‌هزار تماس صوتی با جهادگران در استان مبنی بر اعلام نیاز به کمک آنها داشتیم که در کمتر از یک ساعت ۱۵۰‌گروه جهادی آماده ارائه خدمت شدند.

محمد روحانی در گفتگو با شهرآرا، درباره کفایت تعداد نیرو‌های جهادی در مناطق و نقاط سیل‌زده مشهد و استان، اعلام کرد: تعداد نیرو‌های جهادی به‌قدری بود که برای هیچ شهرستانی، حتی از شهرستان مجاور آن نیرو اعزام نکردیم و همان تعداد کافی بود.

وی با بیان اینکه گروه‌های مردمی و بسیج همچنان در کنار سیل‌زدگان خواهند بود، افزود: زمانی‌که برای جابه‌جایی وسایل یا امکانات نیاز به خودرو بود، فراخوان دادیم و خیلی از افراد حتی با خودرو‌های گران‌قیمت متقاضی انجام‌کار شدند، به‌حدی‌که بعد از مدتی اعلام کردیم ظرفیت تکمیل شده است و دیگر نیازی به خودرو برای جابه‌جایی نیست.

وی با بیان اینکه در همه شهر‌های استان جهادگران کف میدان بودند و هر‌کاری از دستشان بر می‌آمد، از شست‌وشو گرفته تا حمل‌ونقل و...، انجام دادند، اعلام کرد: خیلی از افراد شغل خود را رها کردند و برای کمک به مردم رفتند. همه این کمک‌ها موجب قوت‌قلب مردم سیل‌زده استان شد.

اعلام مشکلات محلات توسط گروه‌های جهادی

به‌گفته رئیس بسیج‌سازندگی استان، از گروه‌های جهادی درباره مشکلات محله یا شهر مورد‌نظر سؤال کردیم و بیش از چهارصد گروه جهادی اعلام کردند که در منطقه آنها آب یا برق قطع و راه مسدود شده یا سیل مشکلات دیگری ایجاد کرده است که این موارد را به مسئولان قرارگاه جهادی برای رفع مشکل افراد منتقل کردیم.

وی ادامه داد: شب اول پس از بارش سیل‌آسا، خانه‌های مردم در سپاه‌۶۹ تا یک متر یا بیشتر پر از تگرگ و زباله بود که به همت جهادگران و مردم، این زباله‌ها بیل‌زده و خانه‌ها شست‌و‌شو شدند.

وی با اشاره به توزیع غذا و راه‌اندازی ایستگاه صلواتی در نقاط سیل‌زده، بیان کرد: بسیج اصناف نیز متقبل شد که علاوه‌بر خرید موکت، برای مستأجرانی که خانه‌هایشان خراب شده است، خانه اجاره کنند و تا سه ماه اجاره آن را بپردازند؛ همچنین وسایل چند‌تازه‌عروس خراب شده بود که خرید جهیزیه آنها را تقبل کردند. علاوه‌بر‌این تیم‌های پزشکی و روان‌شناسی برای انجام اقدامات لازم به این مناطق اعزام شدند؛ ضمن اینکه برخی افراد صافکاری ماشین‌های آسیب‌دیده و کارواش آنها را برعهده گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->