مصرف سالانه ۶ کیلو نمک توسط هر ایرانی‌ ادامه آتش سوزی در جنگل اولنگ| ۵ هکتار دیگر سوخت دستگاه قضایی علیه ناشران شایعه انفجار در حرم شاهچراغ (ع) اعلام جرم کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) زمان انتشار کلید اولیه سوالات نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ مشخص شد وزش باد پدیده غالب جوی در خراسان رضوی برخورد پراید وانت با گاردریل کنار بزرگراه مشهد-قوچان حادثه آفرید (۲۶ تیر ۱۴۰۳) حریق منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد+تصاویر وضعیت جاده‌های کشور در روز عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) ۱۵ نکته مهم برای مصرف ویتامین‌های مختلف آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ زلزله بجنورد را لرزاند (۲۵ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کشف دارویی که مانع از تکثیر ویروس کرونا می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۰۶۲
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹
کشف دارویی که مانع از تکثیر ویروس کرونا می‌شود
محققان آلمانی و چینی دارویی ساخته‌اند که با توجه به ساختار پروتئاز ویروس کرونا اجازه تکثیر به آن نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دراگ‌تارگت، محققان آلمانی و چینی دارویی ساخته‌اند که باتوجه به ساختار پروتئاز ویروس کرونا اجازه تکثیر به آن نمی‌دهد و پروتئاز‌های اصلی در ویروس کرونا را هدف می‌گیرد.

 

به گفته دانشمندان آلمانی مطالعه آن‌ها می‌تواند باعث بهبود طراحی مهارکننده‌ها برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا شود، این اقدام گامی به سوی درمان‌های فوری مورد نیاز برای مبارزه با همه گیری جهانی ویروس کروناست.

 

محقق آلمانی این پژوهش به تازگی «آلفا- کتوآمید‌هایی پپتیدومتریک» (peptidomimetic α-ketoamides) را طراحی کرده و ساخته‌اند که این ساختار به عنوان بازدارنده پروتئاز اصلی ویروس کرونا عمل می‌کند.

 

 محققان برای طراحی آلفا کتوآمید‌های بازدارنده، ساختار کریستالی Mpro متعلق به ویروس کوید_۱۹ را مشخص کردند؛ این ساختار مشابه Mpro‌های مرتبط با ویروس SARS است.

 

محققان از ساختار کریستالی واکنش‌های Mpro برای تحقیق درباره واکنش آلفاکتوآمید‌ها و ارتقای داروی جایگزین استفاده کردند.

 

آن‌ها این ترکیب مهار کننده اصلی خود را در موش‌ها آزمایش کردند و دریافتند که هیچ عارضه‌ای بروز نمی‌کند.

 

این تیم پژوهشی که شامل محققان آلمانی و چینی می‌شود با مطالعات خود نشان داده‌اند که تجویز مستقیم این ترکیب بر روی ریه‌ها ممکن است به تولید دارو‌ها برای مبارزه با ویروس کرونا منجر شود.

 

این دارو ساخته شده توسط محققان چینی و آلمانی در حال حاضر بر روی موش‌ها آزمایش شده پروتئاز‌های اصلی در ویروس کرونا (Mpro که ۳ CLpro نیز نام دارد) هدف می‌گیرد و مانع شیوع و تکثیر آن می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->