زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳) امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر به ۵۰۷ حادثه‌دیده طی ۳ روز گذشته
سرخط خبرها

پوست ماهی را نخورید

  • کد خبر: ۲۳۰۹۸
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۲
پوست ماهی را نخورید
پوست ماهی اولین محلی است که در معرض آلوده شدن قرار می‌گیرد و خوردن آن به دلیل وجود جیوه سلامتی افراد را در معرض خطر قرار می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماهی یکی از غذا‌های لذیذ و مورد پسند بسیاری از افراد و سرشار از اسید‌های چرب و ضروری امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است. از دیگر تاثیرات مفیدی که مصرف ماهی بر سلامت جسم دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

_کاهش چین و چروک و خطوط پوستی و کمک به جوان سازی و حفظ شادابی پوست صورت و بدن


-تنظیم قند خون به خصوص در افراد دیابتی


_کمک به حفظ سلامت بینایی به علت وجود اسید چرب امگا ۳

 

لازم به ذکر است مصرف پوست ماهی به علت داشتن نیترات فراوان سبب بیماری‌هایی نظیر سرطان و سنگ کلیه می شود و برای سلامتی بسیار مضر است، زیرا پوست ماهی اولین جایی است که در معرض آلوده شدن قرار می‌گیرد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم در زمان مصرف ماهی از میل کردن پوست آن خودداری کنید.

 

کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این زمینه گفت: از مهمترین غذا‌هایی که توصیه می‌کنیم حتماً در برنامه هفتگی خود قرار دهید؛ مصرف ماهی است. ماهی به دلیل دارا بودن امگا ۳ نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی_عروقی دارد و به عنوان یک ضد التهاب مناسب شناخته شده است.

 

متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: ماهی‌ها به دلیل اینکه در مکان و آب‌های مختلفی پرورش و رشد داده می‌شوند؛ به همین منظور به طور کامل نمی‌توانیم اطمینان حاصل کنیم که آب مورد استفاده سالم هست و همچنین پوست ماهی که به طور مستقیم با محیط اطراف خود تماس دارد؛ بنابراین توصیه ما این است که پوست ماهی حتماً جدا شود و مورد استفاده قرار نگیرد.

 

وی بیان کرد: در صورت آلوده بودن آب و مکان پرورش، پوست و چربی‌های ماهی بعنوان محل تجمع بسیاری از آلودگی‌ها و حتی فلزات سنگین مانند جیوه محسوب می‌شوند؛ بنابراین بعد از تهیه ماهی و هنگام شستشو پوست و چربی‌های ماهی را دور بیندازید تا از به خطر انداختن سلامتی جلوگیری کنید.

 

متخصص تغذیه و رژیم درمانی مطرح کرد: متاسفانه عادت غلط سرخ کردن و مصرف پوست ماهی در بین مردم بسیار استفاده می‌شود که از نظر سلامتی و بهداشتی به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم.

 

تنها ماهی که امکان آلودگی پوست آن کمتر است می‌توان به ماهی ساردین اشاره کرد که با توجه به اندازه و نوع تغذیه این ماهی، خطر آلودگی کمتری دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->