هوای کلانشهر مشهد برای نهمین روز پیاپی، آلوده است (۹ دی ۱۴۰۳) مروری بر وقایع ۹ دی ۱۳۵۷ مشهد از دریچه گزارش‌های ساواک | روز خون و آتش شناسایی ۱۳۰ نفر جهت دریافت نشان مشهد الرضا(ع) منصوریان: فلسلفه نشان مشهد الرضا (ع)، مردمی بودن آن است شهردار مشهد مقدس: نشان مشهدالرضا (ع) در تاریخ به یادگار خواهد ماند تاریخ‌گردی ۹۰ ساله در خیابان دانشگاه مشهد ثبت‌نام بیش از ۲۲۰۰ نفر برای عضویت در شورای اجتماعی محلات مشهد | احتمال تمدید مهلت نام‌نویسی از ماجرای نهر قدیمی منطقه تا مشکل ساخت وساز، در ملاقات مردمی شهردار منطقه  ۷  مشهد دستاورد‌های کلان مدیریت شهری مشهد در حوزه‌های زیرساختی حمل‌ونقل شهری آیین تودیع و معارفه فرماندار مشهد برگزار شد | قدردانی از «داوری»، آرزوی موفقیت برای «حسینی» + فیلم سرویس دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۹ و ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ اعزام بیش از ۱۰۰ هزار نیروی کارگری به پروژه‌های شخصی، در ایست‌کار‌های مشهد توسعه کرامت‌محور در حوزه عمران و حمل‌ونقل شهر برگزاری دومین دوره مراسم «نشان مشهدالرضا(ع)» در روز ۱۰ دی | مشهد پیشتاز الگوسازی و تکریم نخبگان رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های علمی مشهد هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ دی ۱۴۰۳) پیشکسوتان عرصه‌های مختلف مشهد باید در رویداد نشان مشهد الرضا (ع) تجلیل شوند واقعه ۱۰ دیماه مشهد برای تشکیل حکومت اسلامی اتفاق افتاد مراسم بزرگداشت شهدای دهم دی ماه مشهد برگزار شد + ویدئو
سرخط خبرها

۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد

  • کد خبر: ۲۳۱۳۸۹
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد گفت: یکی از علل رایج آتش‌سوزی در مناطق مسکونی یا اداری، برق است. لوازم برقی در صورت کشیدن بار اضافی از شبکه‌های برق یا اتصالی و سیم‌های فرسوده برق منجر به آتش‌سوزی می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاددوم حمیدرضا کافی‌نیا با اعلام این خبر، اظهار کرد: در اردیبهشت سال جاری، ۳۴۹ مورد عملیات اطفای حریق انجام شده که از این تعداد، ۲۵۷ مورد حریق در منازل مسکونی بوده است. ۱۸۵ مورد مربوط به آتش‌سوزی سیم، کابل، باتری، سیم‌پیچ و کلیدوپریز بوده است. همچنین از این تعداد، ۱۰۰ عملیات در خصوص وقوع حریق در لوازم پخت‌و‌پز غیر‌برقی شامل اجاق گاز، فر، باربیکیو و امثال آن بوده است.

وی افزود: یکی از علل رایج آتش‌سوزی در مناطق مسکونی یا اداری برق است؛ لوازم برقی مانند یخچال، کولر گازی، کولر آبی و پنکه و لباس‌شویی و... در صورت کشیدن بار اضافی از شبکه‌های برق یا داشتن اتصالی و سیم‌های فرسوده منجر به آتش‌سوزی می‌شوند. از استفاده بیش از حد و واردکردن بار اضافی به مدار‌های برق خانه اجتناب کنید؛ این راحت‌ترین کاری است که می‌توانید برای کاهش خطر آتش‌سوزی ناشی از برق انجام دهید.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد ادامه داد: هر مدار برقی و سیم‌کشی‌ در خانه شما تنها برای استفاده و رساندن مقدار مشخصی برق طراحی شده است و فشارآوردن به این مدار‌ها با کشیدن جریان خیلی زیاد از آن‌ها باعث می‌شود، سیم‌ها جرقه زده یا بر اثر گرمای زیاد تولیدشده به علت استفاده بیش از حد از برق، دچار آتش سوزی گردد. استفاده هم‌زمان از چند وسیله برقی پرمصرف از یک پریز یا یک سه‌راهی باعث افزایش ولتاژ و کشیدن بار اضافی خواهد شد.

کافی‌نیا تأکید کرد: ساده‌ترین راه برای اجتناب از واردکردن بار اضافی بر مدار و شبکه برق به‌حداقل‌رساندن تعداد تجهیزات و لوازم برقی است که وارد هر پریز می‌شوند؛ به‌ویژه تا حد ممکن از سیم‌های رابط چندراهی استفاده نکنید و سعی کنید به جای آن، از هر پریز برای حداکثر دو وسیله برقی استفاده کنید. هرگز روی آتش ناشی از برق و وسایل و تجهیزات برقی آب نریزید؛ چراکه این کار منجر به برق‌گرفتگی می‌شود؛ باید یک کپسول آتش‌نشانی از نوع گازی co۲ داشته باشید. این کپسول می‌تواند با آتش‌سوزی ناشی از برق مقابله کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->