معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی

  • کد خبر: ۲۳۱۷۵۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی
در دنیای امروز ارسال و دریافت ایمیل یکی از اصلی‌ترین روش‌های ارتباطی برای افراد و سازمان‌ها به شمار می‌رود. هرچند با چالش‌هایی نیز مواجه هستیم، به ویژه در زمینه تشخیص ایمیل‌های جعلی یا اسپم.

به گزارش شهرآرانیوز، در دنیای امروز ارسال و دریافت ایمیل یکی از اصلی‌ترین روش‌های ارتباطی برای افراد و سازمان‌ها به شمار می‌رود. هرچند با چالش‌هایی نیز مواجه هستیم، به ویژه در زمینه تشخیص ایمیل‌های جعلی یا اسپم.

ایمیل‌های جعلی علاوه بر این که ممکن است اطلاعات حساس کاربران تهدید کنند، می‌توانند به نحوه‌ی برای اهداف مخرب مانند حملات سایبری از آنها استفاده کنند. در این مقاله، به بررسی رهکار‌های تشخیص ایمیل جعلی می‌پردازیم و به معرفی روش‌ها و ابزار‌های مختلفی که برای مقابله با این چالش طراحی شده‌اند، می‌پردازیم.

روش‌های تشخیص ایمیل جعلی

۱. تحلیل عناصر ایمیل: عناصری مانند آدرس فرستنده، عنوان، متن و پیوست‌های ایمیل می‌توانند نشانه‌های مهمی برای تشخیص ایمیل‌های جعلی فراهم کنند. برخی از ابزار‌ها و سیستم‌ها از روش‌های تحلیل این عناصر برای تشخیص ایمیل‌های جعلی استفاده می‌کنند.

۲. بررسی تاریخچه فعالیت فرستنده: برخی از سیستم‌های ایمیل تلاش می‌کنند با بررسی تاریخچه فعالیت فرستنده، ایمیل‌هایی که از منابع ناشناس یا فرستندگان جدید دریافت می‌شوند را شناسایی و به عنوان مشکوک معرفی کنند.

۳. جملاتی با موضوعات تهدیدات آمیز: یکی از نشانه‌های ایمیل جعلی، جملاتی با مضامین تهدید آمیز است. جملاتی نظیر "حساب شما بزودی مسدود می‌شود" یا "اخطار فوری" و... این جملات با ایجاد حس ترس در فرد دریافت کننده وی را به انجام اقدامات نوشته شده در ایمیل سوق می‌دهد. از این‌رو در صورت دریافت اینگونه ایمیل‌ها، فورا به آن اعتماد نکرده و به آدرس فرستنده و سایر عناصر ایمیل دقت کنید.

۴. ایمیل‌های حاوی لینک و پیوست مشکوک: ایمیل‌های جعلی ممکن است از لینک‌ها و پیوست‌هایی را برای شما ارسال کنند که از شما می‌خواهند اطلاعات شخصی‌تان مانند رمز عبور، کد کاربری، شماره‌حساب بانکی یا دیگر اطلاعات مهم شخصی‌تان را وارد کنید. بنابراین، بهتر است مواظب ایمیل‌هایی باشید که از این نوع هستند و در صورت لزوم با شرکت یا کسب‌وکاری که ظاهراً آن ایمیل را برای شما فرستاده، تماس بگیرید تا از صحت آن مطمئن شوید. همچنین، در مورد ایمیل‌هایی که از شما می‌خواهند روی یک لینک کلیک کنید تا وارد حساب کاربری خود شوید، نیز بسیار مراقب باشید. زیرا هکر‌ها معمولاً صفحات ورودی جعلی (فیشینگ) با ظاهر معتبر طراحی می‌کنند که برای به دست آوردن نام کاربری و رمز عبور کاربران طراحی شده‌اند.

۵. استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین: تکنیک‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین به عنوان روش‌های پیشرفته‌تری در تشخیص ایمیل‌های جعلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این روش‌ها با تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ و استفاده از الگوریتم‌های پیچیده، می‌توانند الگو‌های زمانی و محتوایی ایمیل‌های جعلی را شناسایی کنند و اقدام به جلوگیری از تحویل آنها به صندوق ایمیل کاربران کنند.

نتیجه‌گیری:

تشخیص ایمیل‌های جعلی یکی از چالش‌های اساسی در حوزه امنیت ایمیل و پست‌های الکترونیک است که با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از روش‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، توانسته است بهبود یابد. از این رو توجه به این مسئله و استفاده از راهکار‌های مناسب برای مقابله با ایمیل‌های جعلی امری ضروری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->