سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار اعتبار و مجوز‌های قانونی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) روند رسیدگی به پرونده‌های قصور پزشکی در کشور چگونه است؟ جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری اصلاح شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) انهدام شبکه بزرگ سارقان پراید در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آغاز کاهش محسوس دما از چهارشنبه مهلت ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی پیام‌نور فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) به پایان می‌رسد هلال احمر ایران، رتبه اول تعداد اعضای جوان در جهان اینترنتی‌شدن ثبت اعتراض به جرائم تا پایان سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف پروژه‌های نرگس منطقه ثامن مشهد تعویق پذیرش بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان واژگونی کوئیک در سبزوار ۳ فوتی و مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۳) سهم ارزی داروخانه‌ها و یارانه شیرخشک پرداخت شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق و دستمزد فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی سازمان بهزیستی کشور
سرخط خبرها

بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی

  • کد خبر: ۲۳۱۷۸۵
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره  نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی
مصرف آب برای حفظ سلامتی اندام‌های مختلف و تنظیم دمای بدن ضروری است اما نوشیدن آب به ویژه در روزهای گرم سال، اصولی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرم‌تر شدن هوا، میزان تعریق بدن انسان نیز زیاد می‌شود و بنابراین بخش عمده‌ای از آب بدن از طریق عرق کردن از دست می‌رود.

آب برای حفظ سلامتی ارگان‌های مختلف و تنظیم دمای بدن ضروری است. کم آبی بدن باعث بروز مشکلاتی نظیر یبوست، اختلال در عملکرد قلب، کلیه‌ها، کبد، عدم تعادل فشار خون و ... می‌شود.

با وجود این، مصرف آب به‌ویژه در روز‌های گرم سال، اصولی دارد که رعایت آنها به تأمین سلامتی بیشتر افراد کمک می‌کند.

بهترین دمای آب نوشیدنی چه‌قدر است؟

بسیاری از افراد برای رهایی از عطش زیاد و گرمای هوا، داخل آب یخ می‌ریزند، اما طب سنتی ایرانی توصیه می‌کند که همه افراد در فصول گرم سال از آب خنک، اما بدون تماس مستقیم با یخ استفاده کنند و از مصرف آب یخ زده نیز پرهیز کنند.

بهترین زمان مصرف آب چه ساعتی است؟

متخصصان تغذیه و طب سنتی توصیه می‌کنند که افراد برای پیشگیری از بروز سوءهاضمه، از مصرف آب در حین مصرف غذا خودداری کنند. از منظر طب ایرانی، بهترین زمان نوشیدن آب، یک تا دو ساعت پس از صرف غذاست.

همچنین متخصصان بر این باورند که یک ساعت پس از خوردن میوه بهترین زمان برای نوشیدن آب است تا مشکلی متوجه سیستم گوارشی فرد نشود.

یکی دیگر از توصیه‌های طب سنتی، پرهیز از نوشیدن آب در زمان ناشتا بودن است.

طب سنتی ایرانی به مردم توصیه می‌کند که در هنگام انجام ورزش‌های سنگین یا بلافاصله پس از استحمام، از مصرف آب به‌ویژه آب خنک خودداری کنند.

چه مقدار آب در طول روز بنوشیم؟

عمده افراد تصور می‌کنند که مصرف روزانه ۸ لیوان آب برای حفظ سلامتی بدن ضروری است، اما این تصور اشتباه است.

متخصصان طب سنتی می‌گویند میزان مصرف آب در هر فرد با توجه به مزاج او و فصل و اقلیمی که در آن قرار دارد، متفاوت است. با وجود این، به طور عمومی می‌توان توصیه کرد که به ازای هر ۱۰ کیلوگرم وزن بدن، بهتر است یک لیوان آب در طول روز مصرف شود.

طب ایرانی تأکید می‌کند که آب باید به صورت جرعه‌جرعه و در طول روز با حجم کم و در وعده‌های بیشتر مصرف شود.

بایدها و نبایدهای طب سنتی آب خوردن در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->