ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی

  • کد خبر: ۲۳۱۷۸۵
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره  نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی
مصرف آب برای حفظ سلامتی اندام‌های مختلف و تنظیم دمای بدن ضروری است اما نوشیدن آب به ویژه در روزهای گرم سال، اصولی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرم‌تر شدن هوا، میزان تعریق بدن انسان نیز زیاد می‌شود و بنابراین بخش عمده‌ای از آب بدن از طریق عرق کردن از دست می‌رود.

آب برای حفظ سلامتی ارگان‌های مختلف و تنظیم دمای بدن ضروری است. کم آبی بدن باعث بروز مشکلاتی نظیر یبوست، اختلال در عملکرد قلب، کلیه‌ها، کبد، عدم تعادل فشار خون و ... می‌شود.

با وجود این، مصرف آب به‌ویژه در روز‌های گرم سال، اصولی دارد که رعایت آنها به تأمین سلامتی بیشتر افراد کمک می‌کند.

بهترین دمای آب نوشیدنی چه‌قدر است؟

بسیاری از افراد برای رهایی از عطش زیاد و گرمای هوا، داخل آب یخ می‌ریزند، اما طب سنتی ایرانی توصیه می‌کند که همه افراد در فصول گرم سال از آب خنک، اما بدون تماس مستقیم با یخ استفاده کنند و از مصرف آب یخ زده نیز پرهیز کنند.

بهترین زمان مصرف آب چه ساعتی است؟

متخصصان تغذیه و طب سنتی توصیه می‌کنند که افراد برای پیشگیری از بروز سوءهاضمه، از مصرف آب در حین مصرف غذا خودداری کنند. از منظر طب ایرانی، بهترین زمان نوشیدن آب، یک تا دو ساعت پس از صرف غذاست.

همچنین متخصصان بر این باورند که یک ساعت پس از خوردن میوه بهترین زمان برای نوشیدن آب است تا مشکلی متوجه سیستم گوارشی فرد نشود.

یکی دیگر از توصیه‌های طب سنتی، پرهیز از نوشیدن آب در زمان ناشتا بودن است.

طب سنتی ایرانی به مردم توصیه می‌کند که در هنگام انجام ورزش‌های سنگین یا بلافاصله پس از استحمام، از مصرف آب به‌ویژه آب خنک خودداری کنند.

چه مقدار آب در طول روز بنوشیم؟

عمده افراد تصور می‌کنند که مصرف روزانه ۸ لیوان آب برای حفظ سلامتی بدن ضروری است، اما این تصور اشتباه است.

متخصصان طب سنتی می‌گویند میزان مصرف آب در هر فرد با توجه به مزاج او و فصل و اقلیمی که در آن قرار دارد، متفاوت است. با وجود این، به طور عمومی می‌توان توصیه کرد که به ازای هر ۱۰ کیلوگرم وزن بدن، بهتر است یک لیوان آب در طول روز مصرف شود.

طب ایرانی تأکید می‌کند که آب باید به صورت جرعه‌جرعه و در طول روز با حجم کم و در وعده‌های بیشتر مصرف شود.

بایدها و نبایدهای طب سنتی آب خوردن در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->