افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه معدن طبس به ۵۲ نفر دستگیری ۵ جوان شرور در شهرک رجائی مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) مسمومیت الکلی در مازندران ۱۳ فوتی برجای گذاشت (۱۱ مهر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: خودکفایی در تأمین مواد اولیه دارویی نیازمند سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است کمبود نیروی متخصص بیهوشی، از بزرگ‌ترین چالش‌های حوزه بیهوشی کشور است تیم دانش‌آموزان مخترع ایران در مسابقات جهانی علوم و اختراعات انگلستان ۲ مدال نقره کسب کردند ترافیک نیمه‌سنگین در بولوار سجاد، میدان قائم(عج) و تقاطع خسروی در مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) حدود ۷۰ درصد سهم مالیات مودیان مالیاتی به مدرسه‌سازی اختصاص داده شده است تذکر دوباره قالیباف: دولت باید قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند + فیلم (۱۱ مهر ۱۴۰۳) درباره مهم‌ترین پیامد‌ منفی استفاده زیاد از گوشی تلفن همراه | همراه آزار چرا مردم از دسترسی به نان سالم و استاندارد، محروم هستند؟ چرا در فصل پاییز پوستمان خشک می شود؟ انتقاد وزیر سابق بهداشت از مصوبه افزایش ظرفیت رشته های پزشکی دست کوتاه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از متناسب‌سازی حقوق | بازنشستگان کشوری ۶ بر ۳ از بازنشستگان کارگری جلو افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۳) | کاهش محسوس دما از بعدازظهر جمعه مصوبه کنکوری شورای انقلاب فرهنگی بدون تغییر تا سال ۱۴۰۵ اجرا می‌شود صدور اجرائیه مهریه الزاماً به معنای طلاق نیست | کاهش ۱۳ درصدی درخواست ثبت اجرای مهریه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته تأکید دوباره مجلس بر لزوم اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نمونه‌برداری دامپزشکی از گوشت‌های ارزان یک فروشگاه در مشهد | دست‌های لرزان برای خرید گوشت ارزان سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی ۳۰ درصد افزایش یافته است راهکارهای جلوگیری از جعل گذرنامه‌های بین‌المللی از زبان رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا پرداخت یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری تا زمان صدور احکام پیش‌بینی بارش باران، همراه با رعد و برق و وزش باد برای استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق در روز شنبه (۱۴ مهر ماه ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی دو طرح‌ با محوریت دختران دانش‌آموز

  • کد خبر: ۲۳۱۸۱
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷
ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی دو طرح‌ با محوریت دختران دانش‌آموز
شیوه‌نامه اجرایی طرح‌های «آموزش سواد زندگی» و «آموزش مهارت‌های گفتگو و ارتباط مؤثر» مستند به زیرنظام‌های سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش ابلاغ شد.
به گزارش شهرآرانیوز، پیرو بخشنامه ۲۲ خرداد ۹۸ با موضوع برنامه مدون اجرائی سند تحول در طول برنامه ششم توسعه مستند به زیرنظام‌های سند تحول بنیادین، شیوه‌نامه اجرایی طرح‌های آموزش سواد زندگی با رویکرد «خوب زیستن در مسیر زندگی مشترک» مطابق با برنامه آموزش مهارت‌های زندگی ویژه دانش‌آموزان دختر و همچنین طرح «آموزش مهارت‌های گفتگو و ارتباط مؤثر» دانش‌آموزان با همسالان، خانواده، مدرسه، جامعه در راستای اجرای موافقت‌نامه وزارت آموزش‌وپرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به همراه ابلاغ اعتبار جهت اجرا در سطح استان براساس برش تعیین‌شده ابلاغ و ارسال شد.
در مقدمه این دو طرح آمده ازدواج به‌عنوان یکی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی نامبرده شده است. اما این تصمیم زمانی باید گرفته شود که اطلاعات و دانسته‌ها و تجربه‌های لازم در این زمینه کسب شود. قبل از ازدواج اختیار و قدرت در تصمیم‌گیری بسیار است و می‌توان از تشکیل ساختار‌های مشکل‌زا دوری کرد. اما پس از ازدواج، هنگامی‌که ساختار‌ها شکل گرفت تنها می‌توان کارکرد‌های مشکل را کاهش داد و به‌ندرت می‌توان در ساختار‌ها تغییر ایجاد کرد. آموزش و مشاوره مستمر و مسئولانه نوجوانان و جوانان در موضوع ازدواج از تأکیدات ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی است، ضمن اینکه توانمندسازی دانش‌آموزان در کسب مهارت‌های لازم برای طرح‌ریزی مسیر زندگی مشترک و همچنین آموزش والدین و مربیان به‌عنوان تسهیل‌گران در این زمینه با توجه به تغییرات زمانی و مکانی نیز لازم است مورد توجه قرار داده شود.
از آنجایی که تمام کودکان و نوجوانان در دوره مهمی از رشد خود در مدارس حضور دارند مدارس بهترین و مناسبت‌ترین مکان برای اجرای برنامه‌های آموزش مهارت‌های زندگی به شمار می‌رود. از اهداف کیفی این طرح کیفیت و ارتقای آگاهی و مهارت نوجوانان و جوانان در زمینه اهمیت ازدواج بهنگام و پایدار بر مبنای سبک زندگی اسلامی ایرانی، بهبود توانایی‌های روانی اجتماعی و مهارتی دانش‌آموزان دختر در حوزه شایستگی‌های موردنیاز برای ورود به زندگی مشترک (ازدواج)، پیشگیری از نابهنجاری‌های فردی جهت افزایش میزان رضایتمندی از زندگی مشترک، کاهش نرخ طلاق و آسیب‌های پس از آن تقویت جایگاه خانواده در امر همسرگزینی برای فرزندان و مراعات شانیت آنان از سوی فرزندان مطرح‌شده است.
اهداف کمی این طرح‌ها، تربیت مربی به تعداد ۱۵ نفر در هر منطقه آموزشی کشور به میزان ۸ ساعت آموزش از طریق سامانه مدیریت، یادگیری با برگزاری کارگاه آموزشی به میزان ۸ ساعت ویژه دانش‌آموزان دختر به تعداد ۵۵۰۰ نفر، برگزاری کارگاه آموزشی به میزان ۴ ساعت ویژه اولیاء همان دانش‌آموزان دختر به تعداد ۵۵۰۰ نفر، برگزاری کارگاه آموزشی به میزان ۴ ساعت ویژه مربیان به تعداد ۷۲۰ نفر است.
شیوه‌نامه اجرایی طرح‌های «آموزش سواد زندگی» و «آموزش مهارت‌های گفتگو و ارتباط مؤثر» در امور زنان وزارت آموزش و پرورش تهیه شده‌است.

منبع: پانا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->