برخورد مرگبار موتورسیکلت با تیر برق با یک کشته و یک مصدوم در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) درباره «پیمان آخال» در دوره قاجار که مناطقی از شمال‌شرق ایران را جدا کرد | «فیروزه» افتاده از انگشتر خراسان راهکارهایی برای مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات در شروع سال تحصیلی | باز آمد بوی ماه ترافیک! جزئیات به‌کارگیری سرباز معلمان برای سال تحصیلی جدید تلاش ۱۲ ساعته آتش‌نشانان مشهد برای اطفای حریق انبار چوب رباط طرق + عکس (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) بیماری‌هایی که مرد‌ها از آن غافل هستند | مردان، ستون‌های قدرت خرما‌های تریاکی با هشیاری پلیس کرمان به مقصد نرسید جزئیات روند بررسی پرونده سرقت ۵۱ میلیون تومان از بانک سپه مشهد خواص استثنایی یک لیوان شیر چقدر است؟ اسامی عطرهای غیرمجاز اعلام شد آیا ۹ تالاب ایران در تابستان جاری خشک شده‌اند؟ ۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» در کشور | اجرای این پویش‌ها در خراسان رضوی چگونه است؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۳) | برقراری جوّ پایدار از یکشنبه زائران عمره مفرده ۱۴۰۳ به این توصیه‌های سازمان حج و زیارت توجه کنند جان باختن یک مقنی در کاشمر براثر برق گرفتگی در چاه ۱۵ متری (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت در مشهد شبکه تولید و توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد کشف و منهدم شد مقامات قضائی خراسان رضوی، پیگیر رفع مشکلات تولید آخرین وضعیت داروی هموفیلی در شهرستان‌ها | در شهرستان‌ها داروی هموفیلی نیست نوجوانان طرفدار نوشت‌افزار با تصاویر مفاخر شناخته‌شده و شهدا هستند رفاقت طولانی پرستاران با جانبازان در آسایشگاه توان‌بخشی جانبازان امام خمینی (ره) مشهد | اینجا همه یک خانواده‌ایم اورژانس مشهد در ۵ ماه نخست ۱۴۰۳ به حدود ۱۴۶ هزار نفر امدارسانی کرد
سرخط خبرها

حمله قلبی و آنچه باید بدانیم

  • کد خبر: ۲۳۱۸۹
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
حمله قلبی و آنچه باید بدانیم
یک کارشناس مدیریت عملیات و امداد و نجات گفت: درد سینه پشت جناق (استخوان وسط سینه) یک علامت عمده حمله قلبی است.

به گزارش شهرآرانیوز، صمد ابراهیم‌خانی، با اشاره به اینکه حمله قلبی می‌تواند تنها به‌صورت یک حمله درد قفسه سینه باشد که اگر کمتر از ۲۰ دقیقه طول بکشد چون سبب مرگ عضله قلب نمی‌شود دیگر به آن سکته قلبی اطلاق نشده و در این شرایط بنام آنژین صدری ناپایدار گفته می‌شود، گفت: در مواردی که آنژین صدری ناپایدار باشد چون احتمال تبدیل این حملات به سکته قلبی است، باید بیمار در بخش CCU بستری شده و از داروهایی که جلوی تشکیل لخته را در رگ‌های کرونر می‌گیرد (مثل هپارین) استفاده کرد.

 

وی در خصوص اقداماتی که هنگام سکته قلبی باید انجام داد، گفت: بیشتر افراد زمانی دچار حملات قلبی می‌شوند که تنها هستند، بدون هیچ کمکی. فردی که دچار حمله شده احساس از حال رفتگی می‌کند و تا از دست دادن هوشیاریش تنها ۱۰ ثانیه فاصله دارد. در زمان حمله قلبی بیمار نباید بترسد و باید به سرفه کردن به صورت پی در پی و محکم قبل از هر سرفه اقدام کنند سرفه‌ها باید عمیق و طولانی باشد مثل زمانی که می‌خواهید خلط را از ته سینه خود خارج کنید. نفس عمیق و سرفه باید پی در پی تکرار شود هر دو ثانیه یک بار بدون توقف، تا هنگامی ‌که کمک برسد و یا قلب شما مجددا به طور نرمال بزند.

 

ابراهیم‌خانی افزود: نفس عمیق باعث ورود اکسیژن به داخل ریه‌ها می‌شود و سرفه به قلب فرد فشار وارد می‌کند و سبب چرخش خون می‌شود. این فشار باعث برگشت ریتم نرمال قلبی شده و به این وسیله فردی که دچار حمله شده می‌تواند خود را به بیمارستان برساند.

 

کارشناس مدیریت عملیات و امداد و نجات با اشاره به اینکه امروزه متاسفانه به علت تغییر در روش زندگی ما، حملات قلبی بین تمامی سنین مشاهده می‌شود، اظهار کرد: هنگام بروز سکته قلبی در درجه اول باید خونسردی خود را حفظ کرده، از انجام هر گونه فعالیت خودداری کرد، قرص یا کپسول زیرزبانی را زیر زبان قرار داده و تا ۵ دقیقه صبر می‌کنیم. اگر درد رفع نشده مجدداً از قرص زیرزبانی استفاده می‌کنیم و در صورتی ‌که پس از ۵ دقیقه دیگر باز هم درد ساکت نشد به اولین مرکز درمانی مراجعه می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->