پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

بیماری کاوازاکی یک بیماری التهابی که در کودکان شایع است

  • کد خبر: ۲۳۱۹۶۳
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
بیماری کاوازاکی یک بیماری التهابی که در کودکان شایع است
دانشیار گروه بیماری‌های کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیماری کاوازاکی یک بیماری التهابی است که در درجه اول کودکان و بیشتر کودکان کمتر از ۵ سال را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عبدالرضا ملک خاطر نشان کرد: کاوازاکی یک بیماری نادر، اما جدی است که باعث گشاد شدن رگ‌ها و کاهش خون‌رسانی به اعضای حیاتی می‌شود و اگر به سرعت درمان آغاز نشود ریسک درگیری قلب را افزایش می‌دهد  و این بیماری یکی از شایع‌ترین واسکولیت‌های دوران کودکی است که باعث التهاب عروق متوسط و کوچک بدن می‌شود.

فوق تخصص بیماری‌های روماتولوژی اطفال عنوان کرد: بیماری کاوازاکی با علائمی مانند تب بالا، بثورات پوستی، قرمزی چشم و مخاط دهان مشخص می‌شود، اما ویژگی بارز آن تب بالا و بیش از ۳۹ درجه‌ی سانتی گراد بوده که بیش از ۵ روز طول کشیده است با این حال ممکن است تا یازده روز هم ادامه داشته باشد.

دکتر ملک تصریح کرد:درد شکم، درد مفاصل، استفراغ، اسهال، بزرگی کیسه‌ی صفرا، کاهش موقت شنوایی و پوسته ریزی دست و پا، عفونت ادراری، احساس خواب آلودگی و کمبود انرژی (بی حالی) و سردرد از علائم تاخیری این بیماری است که در مراحل بعدی ظاهر می‌شود.

رئیس بخش روماتولوژی بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر با اشاره به اینکه علت دقیق بیماری کاوازاکی در حال حاضر ناشناخته است و ممکن است ترکیبی از عوامل ژنتیکی، محیطی و اختلال‌های سیستم ایمنی یا یک عامل عفونی باشد، خاطر نشان کرد: برخی کودکان مبتلا به کاوازاکی ، بدون درمان خود بخود بهتر می‌شوند، اما درحالی که بسیاری از عروق دچار آسیب شده که می‌تواند یکی از علل عمده‌ی بیماری قلبی در دوران کودکی (پس از تولد) باشد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: تشخیص بیماری کاملا بالینی است که با آزمایش خون و اکوکاردیوگرافی اختلالات قلب ناشی از این بیماری، قابل شناسایی می‌باشد.

دکتر ملک در پایان با بیان اینکه اهداف درمان شامل کاهش تب، کاهش التهاب و جلوگیری از آسیب قلبی است گفت: در حال حاضر با بستری بیمار و تزریق ایمونوگلوبولین داخل وریدی و سایر دارو‌ها طبق نظر پزشک بهبودی بیمار حاصل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->