بوشهر دوباره لرزید (۱۷ دی ۱۴۰۳) مدارس اراک فردا (سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد مدارس ابتدایی شهر و استان تهران فردا (سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳) هم غیرحضوری است قتل پدر توسط فرزند در خرم‌آباد (۱۷ دی ۱۴۰۳) زلزله ۴.۷ ریشتری دهرم در استان فارس را لرزاند (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) زلزله نسبتا شدید در جنوب استان بوشهر، فارس را هم لرزاند + تصاویر(۱۷ دی ۱۴۰۳) سرپرست دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی منصوب شد خط‌کشی جاده‌های خراسان رضوی با هزینه ۲ هزار میلیارد ریالی خطرات احتمالی درمان‌های غیر استاندارد| افزایش گرایش به سمت عمل‌های زیبایی دندان در نسل Z خبر خوش برای فرهنگیان فاقد مسکن (۱۷ دی ۱۴۰۳) ابهامات گروگان‌گیری رشت | چرا ترک تحصیل فرزندان جدی گرفته نشد؟ پدرم مدیر نفتی بود اختلافات بین دو رفیق منجر به قتل شد | قاتل جسد مقتول را مثله و به آتش کشید شیوع درد‌های قفسه سینه در سنین پایین‌ درباره آدم‌هایی که با اعتراض رانندگی می‌کنند | روی ترمز غر زدن بزن! آیا فرزندآوری در سن بالا خطرناک است؟ درمان تخصصی آسم مقاوم‌به‌درمان در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد اژه‌ای: مقدمات آزادی زندانیان واجدشرایط هرچه زودتر فراهم شود جذب نیروی جدید در وزارت آموزش و پرورش ثبت آثار تاریخی و طبیعی خراسان رضوی در فهرست ملی، پنج برابر شاخص‌هاست آغاز عملیات خانه‌به‌خانه ایمن‌سازی فلج اطفال در مناطق پرخطر کشور (۱۷ دی ۱۴۰۳) تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط برای مراسم معنوی اعتکاف ماه رجب  رصد دیدارهای مردمی برخی ادارات در گزارش میدانی شهرآرا | سربلند میان مردم ابلاغ مصوبه تثبیت ظرفیت پزشکی و دندان‌پزشکی توسط رئیس‌جمهور ۹ خودرو لوکس خارجی قاچاق در خراسان رضوی کشف شد + ویدئو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (دوشنبه، ۱۷ دی ۱۴۰۳) | افزایش انباشت آلاینده‌ها تا روز چهارشنبه پاداش فرهنگیان بازنشسته به زودی واریز خواهد شد ماجراجویی تنهایی در جنوب ایران؛ از جزیره کیش تا قشم ارسال اقلام دارویی از طریق پست ممنوع است مبتلایان به SMA تحت پوشش صندوق بیماران صعب‌العلاج قرار می‌گیرند درباره همایش‌هایی در مشهد که بار مشکلات را کم نمی‌کنند | همایش‌هایی برای نمایش
سرخط خبرها

هند؛ کرونا و واگن‌هایی که بیمارستان شدند

  • کد خبر: ۲۳۲۱۵
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۶
هند؛ کرونا و واگن‌هایی که بیمارستان شدند
نارندرا مودی نخست وزیر هند زمانی که در اواخر ماه گذشته، طی دستوری این کشور را به مدت ۲۱ روز در قرنطینه سراسری قرار داد، سازمان ریل آهن هند نیز در اقدامی بی سابقه حرکت تمام قطار‌های مسافربری را تا تاریخ ۱۴ آوریل (هفت روز دیگر) متوقف کرد تا مسئولان بهداشتی این کشور بتوانند از واگن‌ها به عنوان بیمارستان برای درمان بیماران کرونایی استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رسانه‌های هند، این اولین بار در ۱۶۷ سال گذشته است که قدیمیترین ریل آهن آسیا فعالیت خود را به طور کامل متوقف کرده است. 

 

اکنون سازمان ریل آهن هند  تصمیم گرفته است تا بیش از ۲۰ هزار واگن قطار را به اتاق‌های قرنطینه برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تبدیل کند. این سازمان همچنین دارای چندین بیمارستان در سراسر این کشور است و می‌تواند از این ظرفیت برای تبدیل واگن‌های قطار به بیمارستان‌های کرونا استفاده کند. 

 

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، هند تا پایان روز دوشنبه موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۴ هزار و ۸۵۳ نفر رسیده است درحالی که ۱۳۶  نفر نیز در هند به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند. درحالی که هنوز زیرساخت‌های بهداشتی و بیمارستانی هند تحت تاثیر تعداد زیاد بیماران کرونایی قرار نگرفته است، در صورت افزایش تعداد بیماران، تغییر کاربری واگن‌ها می‌تواند فشار بر بیمارستان‌ها را کاهش دهد. 

 

پیوش گویال وزیر ریل آهن هند گفت: سازمان ریل آهن یک محیط پاکیزه و راحت را به بیماران کرونا ارائه می‌دهد تا آن‌ها بدون هیچ مشکلی بر این بیماری غلبه کنند. 

 

شبکه ریلی هند

شبکه ریلی هند چهارمین خط ریلی طولانی دنیاست که تحت مالکیت و اداره دولت این کشور بوده و خدمات خود را در یک مسیر ریلی به طول ۶۵ هزار کیلومتر به مسافران ارائه می‌کند. بر طبق آخرین آمار این شبکه وسیع در سال ۲۰۱۳ نزدیک به ۸ میلیارد مسافر و ۱ میلیارد بار را جابجا کرده که به ترتیب در جایگاه نخست و چهارم جهانی قرار می‌گیرد. شبکه ریلی هند به ۱۷ منطقه مختلف تقسیم شده که روزانه بیش از ۱۹ هزار قطار از جمله ۱۲ هزار قطار مسافری و ۷ هزار قطار باری را به نقاط مختلف این کشور ارسال می‌کند. 

 

مدیریت قطار ها

مقامات سازمان ریل آهن در ۱۶ منطقه ریلی موظف شده‌اند واگن‌های قطاری که در انتقال مسافر استفاده نمی‌شوند را به اتاق‌های قرنطینه تبدیل کنند. 

 

راجش دات باجپایی سخنگوی سازمان ریل آهن هند گفت: ۵ هزار اتاق قرنطینه در مدت کوتاهی حاضر خواهند شد و اگر لازم باشد تعداد بیشتری از واگن‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت. هر واگن می‌تواند  ۱۶ بیمار به همراه  پرستاران و پزشکان  را پذیرش کند. امکان ارسال این واگن‌ها به هر منطقه‌ای از هند که با کمبود تخت بیمارستان مواجه است، وجود دارد. 

 

دولت هند همچنین از کارخانه‌های تولید ریل آهن و لوکوموتیو خواسته است تا تولید تخت‌های بیمارستانی، صندلی‌های چرخ دار، ماسک، مواد ضد عفونی کننده، لباس‌های محافظتی و دستگاههای پزشکی از قبیل دستگاه‌های تنفسی جهت استفاده در واگن‌ها و سایر بیمارستانهای دولتی را بررسی کنند. 

 

کمبود تخت‌های بیمارستانی در هند

هند حتی پیش از آغاز گسترش ویروس کرونا، از کمبود تخت‌های بیمارستانی رنج می‌برد. با توجه به سازمان توسعه و همکاری اقتصادی برای هر یک هزار نفر در هند تنها ۰. ۵ تخت بیمارستان وجود دارد که اکثر این ظرفیت در کلان شهرهای این کشور متمرکز شده‌اند. 

 

در ایالت بیهار که از جمله مناطق فقیر نشین هند محسوب می‌شود، تنها ۰. ۱۱ تخت بیمارستانی برای هر هزار نفر وجود دارد. از سوی دیگر ایالت بنگال دارای ۲. ۵ تخت برای هر یک هزار نفر است. 

 

چین به طور متوسط دارای ۴ تخت بیمارستانی برای هر هزار نفر است. علاوه بر این، چین یک بیمارستان هزار تختی برای بیماران کرونایی در شهر ووهان مرکز انتشار ویروس کرونا ایجاد کرده است. 

 

شهید جمیل یک ویروس شناس هندی گفت: ما شاهد بحرانی که چین با آن مواجه شد بودیم. ما باید ضعف در تعداد تخت‌های بیمارستانی را اول به صورت کوتاه مدت و پس از پایان بحران کرونا به صورت ساختاری و دراز مدت رفع کنیم. 

 

کارشناسان معتقدند که ضعف سیستم پزشکی و بهداشتی هند یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های این کشور در مقابل ویروس کرونا است. 

 

بیمارستان بر روی چرخ

سازمان ریل آهن پیش از این تجربه ایجاد بیمارستان‌های سیار را داشته است. این سازمان در سال ۱۹۹۱ میلادی قطار "لایف لاین اکسپرس" را معرفی کرد که یک قطار بیمارستانی سیار بود و با سفر به مناطق مختلف این کشور به مردم خدمات پزشکی فوری ارائه می‌کرد. 

 

این قطار بیش از ۲۹ سال در این زمینه فعالیت کرده است و می‌تواند برای درمان انواع بیماری‌ها، از آب مروارید، مشکلات شنوایی و صرع  گرفته تا مشکلات تحرکی، جراحی‌های پلاستیک، جراحی‌های دندانپزشکی، درمان سرطان و موارد دیگر مورد استفاده قرار گیرد. قطار "لایف لاین اکسپرس" مجهز به اتاق جراحی مخصوص به خود است و می‌تواند بیماران را در اتاق‌های مختلف خود بستری کند. 

 

با این حال  مقامات هندی می‌گویند،  واگن‌های قطارها برای بیماران کرونایی که دارای حالی وخیم هستند استفاده نخواهد شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->