درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

توضیحات شهردار مشهدمقدس در جلسه علنی شورای شهر مشهد درخصوص سیلاب اخیر

  • کد خبر: ۲۳۲۹۰۴
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
توضیحات شهردار مشهدمقدس در جلسه علنی شورای شهر مشهد درخصوص سیلاب اخیر
شهردار مشهد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، درخصوص وقوع سیلاب اخیر توضیحاتی را ارائه داد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۲۱ خرداد ۱۴۰۳، در صدوشانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در پاسخ به سؤال حجت الاسلام منصوریان رئیس کمیسیون فرهنگی ،اجتماعی شورای شهر در خصوص حادثه سیلاب اخیر در مشهد، اظهار کرد: حادثه‌ای اتفاق افتاد و بارانی بارید که براساس نظر رسمی سازمان هواشناسی در جلسه ستاد مدیریت‌بحران استان در حضور معاون‌اول رئیس‌جمهور و وزیر کشور دوره بازگشت آن ۲۰۰ساله بود.

وی افزود: هشدار صادر‌شده، هشدار نارنجی بود؛ در حالی که برای بارندگی‌های با دوره بازگشت ۲۰۰ساله باید هشدار قرمز صادر می‌شد. در روز ۲۶ اردیبهشت، بارندگی ۴۰دقیقه‌ای ۳۸.۵ میلی‌متری، بیش از دوره بازگشت ۲۰۰ساله بود و در روز ۲۹ اردیبهشت نیز ۲۲ میلی‌متر بارندگی در ۱۵ دقیقه اتفاق افتاد. براساس قانون مدیریت‌بحران کشور، مدیریت‌بحران شهر به‌عهده فرماندار است و در شرایط اضطراری، شهردار و بخشدار نیز باید در ستاد بحران حضور پیدا کنند. دستوراتی که صادر می‌شود نیز به ریاست فرماندار در ستاد بحران است.

قلندرشریف بیان کرد: براساس قانون، سازوکار‌های لازم جهت کنترل آب‌های سطحی و سیلاب‌ها باید توسط آب‌منطقه‌ای انجام شود که شهرداری به‌منظور کمک به آب‌منطقه‌ای اقدام به بدنه‌سازی و بهسازی تمام مسیل‌های داخل شهر کرده است. در قانون، کل مسیل‌ها و کال‌ها در اختیار آب‌منطقه‌ای است. ما در این زمینه اقداماتی را قبل از وقوع سیل و هرساله انجام می‌دهیم. از سالیان گذشته با عقد قرارداد با مشاوران ذی‌صلاح اقداماتی انجام شده است.

شهردار مشهد ادامه داد: ما در مشهد ۱۹۱ کیلومتر مسیل داریم که ۱۵۰ کیلومتر با منابع شهرداری بدنه‌سازی و بهسازی شده است. ۱۴ کیلومتر در محدوده شهر بوده و در اختیار شهرداری نیست. ۲۷ کیلومتر از مسیل‌ها نیز هنوز بدنه‌سازی نشده است. براساس ضوابط، مسیل‌های شهری باید برای دوره بازگشت ۵۰ساله طراحی و اجرا شده و جداول مدت و شدت بارش نیز تهیه شود.

وی خاطرنشان کرد: در سیل اخیر، غیر از دو نقطه شهر که بحران داشتیم، در هیچ نقطه دیگری بحران نداشتیم و تنها شاهد آب‌گرفتگی بودیم. معاونت خدمات شهری از آغاز فصل بارش‌ها اقدامات مختلفی را انجام داده و حوزه معاونت و محیط زیست و خدمات شهری نیز برای سیلاب اردیبهشت ماه اقدامات زیادی انجام داده است. ما حتی به حوزه فرهنگی جهت کنترل زیر پل‌ها و زیرگذر‌ها نیز وظایفی را محول کردیم که بیش از ۵۰ نفر بی‌خانمان یا کارتن‌خواب جمع‌آوری و به خانه سبز منتقل شدند.

قلندرشریف گفت: ما در ۲۶ اردیبهشت‌ماه در تمام مراحل تنها بودیم، اما مدیریت کردیم. در ۲۹ اردیبهشت‌ماه نیز همان حادثه و بدتر رخ داد، اما زودتر مدیریت شد؛ زیرا همه دستگاه‌ها کمک کردند. در ۲۶ اردیبهشت میدان انقلاب ظرف ۱۴، ۱۵ ساعت و در مرحله دوم ظرف ۶، ۷ ساعت جمع شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->