مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام جزئیات اسیدپاشی در آلمان + فیلم امکان انتقال تب دنگی از طریق هر پشه به ۱۰ نفر زنانی که تابع این رژیم غذایی هستند، قلب سالم‌تری دارند توفان ۶۲۰ نفر را در سیستان‌ راهی بیمارستان کرد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) خودکشی ویدا، بلاگر معروف تهرانی + تصویر آخرین استوری
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

چگونه هورمون‌های شادی‌بخش را فعال کنیم؟

  • کد خبر: ۲۳۳۱۰۱
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
چگونه هورمون‌های شادی‌بخش را فعال کنیم؟
بر اساس پژوهش صورت‌گرفته۵۰ درصد احساس شادی در زندگی به ما به ارث می‌رسد؛ اما کسب بقیه آن به خودمان بستگی و راه‌های آسانی برای شادشدن وجود دارد. تماس با عزیزان، انجام ورزش‌های مورد علاقه یا خوردن برخی خوراکی‌ها این احساس را به ما می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، چهار هورمون وجود دارد که می‌تواند در راه شادی به ما کمک کند: اِندورفین، دوپامین، سروتونین و اُکسی‌توسین. راه‌های آسانی برای افزایش مقدار این هورمون‌ها در بدن و ایجاد احساس شادی وجود دارد.

دکتر پاتریک لُمواین (Patrick Lemoine)، روانپزشک، توضیح داده است: برای فعال کردن اِندورفین، فقط ۲۰ دقیقه حرکت کنید و ورزش مورد علاقه خود؛ از جمله دوچرخه‌سواری، دویدن، شنا و سایر فعالیت‌های بدنی را انجام دهید. برخی خوراکی‌ها از جمله شکلات تلخ و فلفل چیلی نیز توانایی تحریک تولید اندورفین را دارند.

برای تقویت ترشح دوپامین، باید کار‌هایی را انجام دهید که ناحیه پاداش را در مغز فعال کند؛ این فعالیت‌ها عبارت‌اند از کمک به دیگران، مانند داوطلب شدن در یک انجمن، پیشنهاد کمک به یک فرد مسن برای خرید کردن، کمک به کودکان در انجام تکالیف، حمایت از دوستی که دچار مشکل است و فعالیت‌هایی از این قبیل.

برای تحریک ترشح اُکسی‌توسین، لازم است با دیگران در تماس باشید و با آنها ارتباط برقرار کنید: از تماس تلفنی با عزیزان خود دریغ نکنید. وقت خود را با آنها بگذرانید و کار‌هایی انجام دهید که برای آنها شادی‌بخش است؛ مثلاً هدیه دادن، کیک پختن و اقداماتی از این قبیل.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->