ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات
سرخط خبرها

چرا آیفون ۱۵ نمی‌تواند Apple Intelligence را اجرا کند؟

  • کد خبر: ۲۳۳۴۱۷
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۰
چرا آیفون ۱۵ نمی‌تواند Apple Intelligence را اجرا کند؟
اپل دو روز پیش ضمن معرفی Apple Intelligence گفت که این سیستم هوش مصنوعی (AI) با جدیدترین گوشی‌های آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس سازگار نیست.

شهرآرانیوز - اپل روز گذشته گفت که گوشی‌های پرو این شرکت با Apple Intelligence کار می‌کنند، اما کاربرانی که یکی از مدل‌های پایه را داشته باشند، این فناوری را از دست می‌دهند.

مینگ چی کو، تحلیلگر اپل، در گزارشی که در رسانه «مدیوم» منتشر شده، چند دلیل احتمالی تصمیم اپل را بیان کرده است؛ گویا همه چیز به حافظه برمی‌گردد.

آیفون ۱۵ دارای تراشه A ۱۶ Bionic و ۶ گیگابایت حافظه است. در همین حال، آیفون ۱۵ پرو دارای تراشه A ۱۷ Pro با ۸ گیگابایت حافظه است. Apple Intelligence حداقل به دستگاهی با تراشه A ۱۷ Pro یا M ۱ نیاز دارد و M ۱ هم ۸ گیگابایت حافظه دارد.

از این‌جا، می‌توان استنباط کرد که Apple Intelligence باید به ۲ گیگابایت حافظه اضافی یا کمتر نیاز داشته باشد. با A ۱۶ Bionic، بیشترِ آن ۶ گیگابایت حافظه احتمالاً توسط فرآیند‌های دیگر مصرف می‌شود و فضای بسیار کمی برای هوش اپل باقی می‌گذارد. با A ۱۷ Pro و ۸ گیگابایت رم آن، فضای حرکتی بسیار بیشتری وجود دارد.

این تحلیلگر با چند نکته جالب از ادعای خود حمایت می‌کند. کو می‌گوید Apple Intelligence از یک مدل زبانی بزرگ با ۳ میلیارد پارامتر (همانطور که در وب سایت اپل توضیح داده شده است) استفاده می‌کند که وقتی فشرده شود، تقریباً به ۷۰۰ مگابایت تا ۱.۵ گیگابایت حافظه اضافی نیاز دارد.

علاوه بر این، تراشه M ۱ درمقایسه با A ۱۶ Bionic قدرت پردازش کمتری دارد. این نشان می‌دهد که قدرت پردازش، دلیل اصلی تصمیم اپل برای قطع A ۱۶ Bionic نیست، بلکه حافظه فاکتور مهم‌تری محسوب می‌شود.

با صحبت از قدرت پردازش، کو مقایسه جالبی بین Apple Intelligence و رایانه‌های شخصی مایکروسافت با هوش مصنوعی Copilot+ انجام داد. در حالی که Apple Intelligence برای پردازش به حداقل ۱۱ تریلیون عملیات در ثانیه نیاز دارد، رایانه‌های شخصی Copilot+ تقریباً چهار برابر این قدرت پردازشی نیاز دارند. مفهوم این امر این است که Apple Intelligence بسیار کارآمدتر از مدل‌های هوش مصنوعی است که روی دستگاه‌های رقیب اجرا می‌شوند.

بدبین‌ها می‌گویند اپل سخت‌افزار موردنیاز هوش مصنوعی‌اش را پیشرفته انتخاب کرده تا کاربرانش را به ارتقای دستگاه‌ها مجبور کند، اما چرا این شرکت صاحبان گوشی‌ها با تراشه M ۱ را نیز مجبور به به‌روزرسانی نکرده است؟ همانطور که تحلیل کو نشان می‌دهد، دلیل آن ممکن است به جزئیات فنی تراشه‌ها برگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->