پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

سازمان بهزیستی کشور: کودکان تا هجده‌سالگی می‌توانند وارد خانواده میزبان شوند

  • کد خبر: ۲۳۳۷۹۸
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
سازمان بهزیستی کشور: کودکان تا هجده‌سالگی می‌توانند وارد خانواده میزبان شوند
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: با توجه به اجرای طرح خانواده میزبان برای نگهداری موقت از کودکان و نوجوانان مراکز نگهداری تحت پوشش این سازمان، این مجوز برای ورود کودکان و نوجوانان به خانواده میزبان، تا هجده‌سالگی آن‌ها وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید بابایی با بیان این مطلب اظهار کرد: ما نوجوانانی هم داشتیم که وارد خانواده میزبان شده‌اند؛ اما به طور مثال اگر ما بخواهیم دختر ۱۵ یا ۱۶ساله‌ای را به خانواده میزبان بدهیم، به طور قطع به زوج ۳۰ تا ۳۵ سال نمی‌دهیم، بلکه آن دختر را به یک بانوی فرهنگیِ بازنشسته می‌دهیم تا از منظر فرهنگی و فاصله عاطفی بتواند ارتباط مناسبی با او برقرار کند. این امر برای فرزندخواندگی نیز صدق می‌کند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا شرایط برای ورود دختر نوجوان به خانواده میزبان، سخت‌گیرانه‌تر است، عنوان کرد: برای همه کودکان سخت‌گیر هستیم. این کودکان اصطلاحاً بی‌سرپرست هستند در حالی که بیشتر از همه سرپرست دارند. یعنی حساسیتی که بهزیستی، دستگاه قضایی، افکار عمومی و خبرنگاران روی این کودکان دارند، از همه کودکان کشور بیشتر است. قانون اجازه داده است که خانواده میزبان تا سه فرزند را به طور موقت نگهداری کند.

بابایی بیان کرد: یکی از نیازهای ویژه‌ای که در اجرای طرح خانواده میزبان داریم، فرهنگ‌سازی است؛ به این مفهوم که هم خانواده‌ها در جامعه با این طرح آشنا شوند، هم تفاوت‌های آن را با فرزندخواندگی بدانند و هم کمک کنند که ما بتوانیم حتی یک کودک را یک ساعت زودتر وارد یک خانواده کنیم. به‌جرئت تأکید می‌کنم، یک ساعت زودتر. البته این مسئله به آن معنا نیست که کودکان در مراکز نگهداری، مورد آزار قرار می‌گیرند؛ اتفاقاً مربی‌های دلسوز و مهربانی داریم؛ اما نفس نگهداری چندین کودک و نوجوان در کنار یکدیگر به صورت شبانه‌روزی آسیب‌زاست.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: ممکن است هر از چند گاهی داخل یکی از ۶۰۰ تا ۷۰۰ مرکزی که داریم، یک مربی، نامربیگری کند و موارد ضرب‌و‌شتم رخ دهد. قطعاً در رسانه دیده‌اید که به صورت محدود این موارد پیش می‌آید، اما قاطبه مربیان و مددکاران در کشور با کمترین میزان حقوق و مزایا نسبت به کار ارزشمندشان، واقعاً مادرانه و پدرانه پای کار ایستاده‌اند و به این کودکان خدمت ارائه می‌دهند. شب یلدا، شب عید و شب احیا، کنار کودکان بوده و عملاً پدر و مادر یا خواهران و برادران بزرگ‌تر این کودکان هستند؛ اما باوجود تمام این مهربانی و عطوفتی که این مربیان نسبت به کودکان داشته و با تمام لطفی که مردم و مؤسسات مردمی دارند، باید تلاش کنیم کودک یک ساعت زودتر وارد خانواده شود.

وی ادامه داد: کودک در سنین بلوغ و کودکی، محیط گرم خانواده را می‌خواهد که بهتر است با فرزندخواندگی فراهم شود. طرح خانواده میزبان، جایگزین فرزندخواندگی نیست. ما هنوز هم تلاشمان بر تأمین سه نوع خانواده باثبات یعنی بازپیوند به خانواده زیستی، خانواده خویشاوند یا فرزندخواندگی است؛ اما اگر نشد، اینکه فرد وارد خانواده میزبان شود، مزایای آن بیشتر و آسیب آن کمتر از وقتی است که بخواهد داخل مرکز نگهداری شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->