وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۳۴۰۵۱
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟
پژوهشگران در یک پژوهش جدید به این نتیجه رسیده‌اند که بالارفتن دما می‌تواند یک عامل مهم در افزایش احتمال حملات میگرنی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهش جدیدی که در دانشکده پزشکی دانشگاه سینسیناتی» (UC Cincinnati) و «مدرسه پزشکی آیکان در ماونت ساینای» (ISMMS) انجام شده است، اطلاعات جدیدی را درباره میگرن ارائه می‌دهد.

به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه سینسیناتی، این پژوهش جدید نشان می‌دهد که با افزایش دما، احتمال حملات میگرنی افزایش می‌یابد. وینسنت مارتین (Vincent Martin) پژوهشگر حوزه پزشکی دانشگاه سینسیناتی و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: تغییر آب‌و‌هوا یکی از رایج‌ترین عوامل محرک میگرن است.

همچنین این پژوهش، استفاده از داروی «فرمانزوماب» (Fremanezumab) و توانایی آن را در جلوگیری از سردرد‌های ناشی از افزایش دما مورد بررسی قرار داد. فرمانزوماب که نام تجاری آن «آجووی» (AJOVY) است، به صورت تزریق زیرپوستی تجویز می‌شود و بخشی از یک مجموعه آنتی‌بادی مونوکلونال به شمار می‌رود که در شش سال گذشته، برای درمان میگرن به بازار آمده است. این گروه از داروها، راه انتشار نوعی پروتئین به نام «CGRP» را مسدود می‌کنند که مسئول انتقال درد در مغز و سیستم عصبی است.

پژوهشگران ۶۶۰ بیمار مبتلا به میگرن را به همراه داده‌های آب‌وهوایی منطقه محل سکونت آنها مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که به ازای هر افزایش دمای روزانه تا ۱۰ درجه فارنهایت، ۶ درصد افزایش در هر سردرد وجود دارد. با وجود این، در طول دوره‌های زمانی درمان با فرمانزوماب، این ارتباط به طور کامل ناپدید شد.

«فرد کوهن» (Fred Cohen) دانشیار پزشکی مدرسه پزشکی آیکان در ماونت ساینای و از پژوهشگران این پروژه گفت: این اولین پژوهشی است که نشان می‌دهد درمان‌های خاص میگرن که راه پروتئین CGRP را مسدود می‌کنند، ممکن است سردرد‌های مرتبط با آب و هوا را درمان کنند.

مارتین خاطرنشان کرد که اگر نتایج این پژوهش در مطالعات آینده نیز تایید شوند، شاید این درمان بتواند به بسیاری از افراد مبتلا به میگرن ناشی از آب و هوا کمک کند. وی افزود: ما دریافتیم که افزایش دما یک عامل مهم برای بروز میگرن در همه مناطق آمریکاست. این نتیجه بسیار شگفت‌انگیز است، زیرا همه الگو‌های آب‌وهوایی متفاوت سراسر کشور را بررسی می‌کند تا به یک الگوی بسیار مهم برسد.

«آل پیترلین» (Al Peterlin) رئیس بازنشسته هواشناسی در «وزارت کشاورزی آمریکا» و از پژوهشگران این پروژه، یک نظر دیگر را اضافه کرد. پیترلین گفت: بقراط، پدر علم پزشکی، معتقد بود که آب‌وهوا و دارو یک ارتباط تنگاتنگ دارند. اکنون، چند هزار سال بعد، ما ثابت می‌کنیم که آب‌وهوا در وضعیت سلامتی انسان اهمیت دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->