روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد
سرخط خبرها

سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند

  • کد خبر: ۲۳۴۸۳۴
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند
دفتر مبارزه با قاچاق انسان سازمان ملل متحد به مناسبت روز جهانی پناهنده اعلام کرد که ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر مبارزه با قاچاق انسان سازمان ملل متحد در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که پناهندگان در طول سفر خود در معرض خطراتی از سمت قاچاقچیان موادمخدر و انسان قرار می‌گیرند و ما باید از آن‌ها محافظت کنیم.

این دفتر افزوده است که در حال حاضر، حدود ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند.

دولت‌ها روند اسکان مجدد افغان‌های آسیب‌پذیر را تسریع کنند

گزارشگر ویژه شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد از کشور‌های جهان خواست که با میزبانی از افغان‌های آسیب‌پذیر از آن‌ها حمایت کنند.

ریچارد بنت، گزارشگر ویژه شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد برای افغانستان در روز جهانی پناهندگان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: به میلیون‌ها افغانستانی که خانه‌های خود را ترک کرده‌اند، ادای احترام می‌کنم. باوجود تاب‌آوری، بسیاری از آن‌ها در شرایط آسیب‌پذیری قرار دارند. دولت‌ها باید تلاش‌های خود را جهت حمایت از میزبانی افغان‌هایی که نیاز به محافظت دارند، مضاعف کنند و روند اسکان مجدد را تسریع بخشند.

پناهجویان نیازمند همبستگی ما هستند

در همین حال، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در پیامی به مناسبت روز جهانی پناهنده بر نیاز فوری به همبستگی جهانی برای حمایت از پناهندگان تاکید کرد.

او همچنین بر اهمیت امنیت و توانایی بازسازی زندگی باعزت برای پناهجویان تاکید کرد.

گوترش گفت: پناهندگان اکنون بیش از هر زمان دیگری به همبستگی ما نیاز دارند. همبستگی به معنای بازنگه‌داشتن در‌های ما، تجلیل از نقاط قوت و دستاورد‌های آن‌ها و تأمل در چالش‌هایی است که با آن روبه‌رو هستند.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: در روز جهانی پناهندگان، بیایید مسئولیت جمعی جهان در کمک و استقبال از پناهندگان، حمایت از حقوق انسانی آن‌ها از جمله حق پناهندگی، و در نهایت حل‌و‌فصل منازعات را تایید کنیم تا کسانی که مجبور به ترک جوامع خود هستند، بتوانند به خانه بازگردند.

۷۵۰ هزار دانش آموز افغانستانی در مدارس ایران تحصیل می‌کنند

این درحالی است که چندی پیش حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و سرپرست سفارت ایران در کابل، در نشست خبری گروه تماس منطقه‌ای که روز ۱۶ خرداد در تهران برگزار شد، اظهارداشت: کشور‌های همسایه به ویژه جمهوری اسلامی ایران که بار سنگینی از مشکلات افغانستان را به دوش می‌کشد، حدود ۶ میلیون از اتباع این کشور را که مهاجر شده‌اند در خود جای داده که مسئله مهمی است. دغدغه‌هایی که در حوزه امنیتی، مواد مخدر و تروریسم که از ناحیه وجود دارد برای همسایگان دیگر هم یک موضوع است. امروز ۷۵۰ هزار دانش آموز افغانستانی در مدارس ایران درس می‌خوانند؛ لذا یک امر طبیعی است که دغدغه کشور‌های همسایه افغانستان بر این باشد که در یک ابتکار جمعی، تعامل با کابل را در مسیر ثبات‌سازی و سازندگی پیش ببرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->