ثبت بیش از ۱۶۰ هزار تماس تلفنی مزاحمی و نامرتبط با اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  درخواست شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی توسط برخی مدارس غیر دولتی پیش‌بینی افزایش دما در کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۳) خبر جدید درباره زمان پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان (۱۱ تیر ۱۴۰۳) سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تأخیری در پرداخت حق‌التدریس معلمان نداریم طولانی شدن بهبود زخم بیش از دو هفته علامت هشدار دهنده بیماری سالک است  عفونت آنفلوانزای معده به طور معمول، در کودکان بروز می‌کند ثبت نام حج عمره چه زمانی اعلام می‌شود؟ انجام ورزش و فعالیت‌های کاری متناسب با توانمندی بدنی، از انقباضات و درد‌های عضلانی جلوگیری می‌کند ۳۲۰ بیمار فنیل کتونوری زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند ۳ مرکز خدمات جامع سلامت مشهد به صورت آموزشی به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند  این سه محصول آرایشی غیرمجاز هستند | اعلام اسامی از سوی سازمان غذا و دارو اهدای چهار هزار لیتر شیر مادر به نوزادان نارس مشهدی توزیع ماهانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار قوطی شیر خشک در داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدای عضو به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

در مورد لیپوساکشن بیشتر بدانیم

  • کد خبر: ۲۳۴۹۹۸
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
در مورد لیپوساکشن بیشتر بدانیم
لیپوساکشن یک جراحی زیبایی برای از بین بردن توده‌های چربی است که در آن چربی با استفاده از کانولای متصل به پمپ تخلیه‌کننده از بدن خارج می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهم‌ترین نکته در خصوص این جراحی آن است که نباید روی این روش به عنوان روش مناسبی برای درمان چاقی حساب کنید. لیپوساکشن فقط برای افرادی توصیه می‌شود که وزن نسبتاً متعادلی دارند ولی بدنشان شکل مناسبی ندارد؛ با این حال، باز هم به‌دلیل عوارض جانبی این عمل، بهتر است افراد برای خوش فرم کردن اندامشان از روش‌های دیگری مانند رژیم‌های درمانی و ورزش‌های مناسب استفاده کنند.

افرادی که به علت چاقی، دچار درد‌های استخوانی و درد‌های ستون فقرات هستند، افراد مبتلا به بیماری دیابت و همچنین افرادی که فشار خون بالایی دارند، باید از انجام این عمل خودداری کنند.

خطر‌های لیپوساکشن

بافت چربی هم مانند سایر بافت‌های بدن زنده و فعال است و رگ‌های خونی فراوانی دارد. به همین دلیل تراشیدن این بافت منجر به ایجاد ضایعات شدید در شبکه رگ‌های خونی بدن می‌شود و گاهی بدن هرگز قدرت ترمیم کامل این ضایعات را پیدا نمی‌کند. 

گاهی به علت خونریزی حین عمل، کلیه‌ها آسیب می‌بینند و یا تکه‌هایی از رگِ آسیب‌دیده، در جریان خون به حرکت در می‌آید و باعث کاهش خونرسانی به اندام‌هایی مانند قلب و مغز و بروز سکته قلبی یا مغزی می‌شود. 

همچنین عمل لیپوساکشن ممکن است باعث پاره شدن پرده نازکی شود که اعضای داخل شکم را در بر می‌گیرد. پس احتمال دارد که فرد در معرض خطر عفونت شدید و گاهی مرگ قرار گیرد. پوست ناحیه لیپوساکشن نیز غالبا متعاقب عمل، دچار چروکیدگی دائمی می‌شود.

متاسفانه با همه این عوارض، بعد از لیپوساکشن در اکثر موارد نه‌ تنها نتیجه دلخواه به دست نمی‌آید، بلکه با انجام این عمل بافت چربی با سرعت بیشتری در بدن ذخیره می‌شود و فرد مجددا چاق خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->