اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

منوچهر حسن‌زاده درگذشت (۲ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۵۰۸۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
منوچهر حسن‌زاده درگذشت (۲ تیر ۱۴۰۳)
منوچهر حسن‌زاده، مدیر انتشارات «مروارید»، در آمریکا از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، گرجی، از اعضای هیئت مدیره انتشارات مروارید با تأیید این خبر گفت: متأسفانه او امروز (شنبه، دوم تیر) از دنیا رفت.

او درباره انتقال پیکر زنده‌یاد حسن‌زاده به ایران نیز خاطرنشان کرد: فکر نمی‌کنم پیکرش به ایران منتقل شود اما این موضوع قطعی نیست و هنوز فرزندشان در این زمینه تصمیم نگرفته‌اند.

انتشارات مروارید در سال ۱۳۴۰ بنا به پیشنهاد مجید روشنگر و با مشارکت فریدون نیکنام، منوچهر حسن‌زاده و پرویز علی‌بیک تاسیس شد. نخستین کاری که انتشارات مروارید چاپ کرد، رمانی بود به نام «دلشکسته» کارِ ناتانیل وست که به ترجمه عبدالله توکل منتشر شد. فعالیت این انتشارات با چاپ شعرهای بیژن جلالی برای اولین‌بار ادامه یافت.

در سال ۱۳۴۱ با اجاره مغازه‌ای روبه‌روی دانشگاه تهران در خیابان انقلاب اسلامی فروشگاه کتاب انتشارات مروارید با نام «خانه کتاب» راه‌اندازی شد.

در سال ۱۳۴۲ فروغ فرخزاد برای چاپ کتاب‌شعر جدیدش -تولدی دیگر- به مروارید مراجعه کرد. سال ۱۳۴۵ بهرام بیضایی «دنیای مطبوعاتی» آقای اسراری را برای انتشار به مروارید سپرد. بدین ترتیب فعالیت انتشارات مروارید ادامه یافت و صدها کتاب در سالیان بعد منتشر کرد.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->