تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند
سرخط خبرها

گرمازدگی می‌تواند تأثیر جدی بر سلامت کودکان داشته باشد

  • کد خبر: ۲۳۵۴۰۷
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
گرمازدگی می‌تواند تأثیر جدی بر سلامت کودکان داشته باشد
متخصص بیماری‌های کودکان با بیان اینکه گرمازدگی یک وضعیت حاد و تا حدی خطرناک است که دمای مرکزی بدن را به ۴۰ درجه سانتی‌گراد می‌رساند، گفت: این اتفاق معمولا در اثر قرار گرفتن طولانی مدت در دمای بالا، با فعالیت بدنی زیاد و نوشیدن مایعات و آب کم در طول روز ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد رضا کشتمندی با بیان اینکه اگر عارضه گرمازدگی درمان نشود، می‌تواند باعث آسیب اندامی، ناتوانی یا حتی در موارد شدید باعث مرگ افراد شود خاطر نشان کرد: در نظر داشته باشید که گرمازدگی به درمان اورژانسی نیاز دارد. اگر درمان نشود می‌تواند منجر به تخریب مغز، قلب، کلیه‌ها و ماهیچه‌ها شود. هرچه بیشتر درمان به تعویق بیفتد، آسیب شدیدتر می‌شود و خطر به جا ماندن عوارض جدی یا مرگ افزایش می‌یابد.

مدیر بیمارستان کودکان اکبر با بیان اینکه مراقبت بیشتر از شیرخواران و کودکان زیر ۵ سال که نسبت به تغییرات دمای محیط آسیب پذیرترند از اهمیت بیشتری برخوردار است تصریح کرد: گرمازدگی می‌تواند به سرعت در طی چند دقیقه یا به آرامی و در طی چند ساعت یا چند روز درمان شود. ممکن است بیمار در طول بهبودی احساس خستگی و ضعف داشته باشد که یک اتفاق طبیعی است.

متخصص بیماری‌های اطفال افزایش دمای بدن، تغییر وضعیت ذهنی یا رفتاری، پوست قرمز، گرم و خشک و حساسیت به گرما، افزایش ضربان قلب و تنفس سریع، سردرد، سرگیجه و حالت تهوع و استفراغ را از علائم و نشانه‌های گرمازدگی در کودکان برشمرد.

دکتر کشت مندی با اشاره به اینکه تغذیه با شیر مادر، بهترین راه درمان گرمازدگی در نوزاد است، گفت: توجه ویژه به نظافت شخصی، نوشیدن آب و مایعات کافی، پوشیدن لباس‌های نازک و خنک، انتقال کودک به مکان خنک تر، شستشوی دست‌ها و پا ها، استفاده از گیاهان، شربت‌ها و میوه‌های خنک، استفاده از شربت خاکشیر، استفاده از دارو‌ها طبق نظر پزشک و رعایت رژیم غذایی معتدل و آبرسان از مهم‌ترین اقدامات در برخورد با گرما زدگی است.

وی گفت: در صورت بروز علائم نگران‌کننده مانند تشنج یا سوختگی شدید، باید به سرعت به پزشک مراجعه کرده تا درمان مناسب صورت پذیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->