تماس تلفنی مسعود پزشکیان با همتای عراقی | رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: احتمال ادامه یافتن مذاکرات را رد نمی‌کنیم راهپیمایی مردم مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مذاکره با آمریکا، خلاف غرور ملی است | بدعهدی آمریکا، تجربه ۷۰ سال عمر سیاسی ملت ایران رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است ترامپ: نیازی به ایلان ماسک ندارم شمخانی: عراقچی با اختیارات کامل برای ⁧مذاکره غیرمستقیم⁩ با آمریکا⁩ راهی ⁧عمان است «ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با پوتین دیدار می‌کند حملات هوایی آمریکا به پایتخت یمن (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: روز شنبه نیت و جدیت طرف آمریکایی را ارزیابی می‌کنیم آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شکایت رسمی حماس از دولت انگلیس تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود
سرخط خبرها

شرکت در انتخابات با معیار‌های شهید بهشتی

  • کد خبر: ۲۳۵۹۰۷
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
شرکت در انتخابات با معیار‌های شهید بهشتی
ما از شهید مظلوم آیت‌ا... دکتربهشتی آموخته‌ایم «تشکل انحصارطلب و انحصاراندیش از جانب هر فرد و هر گروه و هر جمع باشد، شیطانی از آب درمی‌آید»؛ لذا با حواس جمع، جوری رأی می‌دهیم که راه را برای همه باز کند.

انتخابات یک کنشگری سیاسی‌اجتماعی‌فرهنگی توأمان است. ما با اعمال حق انتخاب خود، می‌توانیم فردی را برگزینیم که به گزیده‌های اجتماعی‌اخلاقی ما نزدیک‌تر باشد. درحقیقت ما نه به دیگری که به خودمان و نگاه و هندسه فکری‌مان رأی می‌دهیم؛ مثل انتخاب مهندس برای ساختمانی که می‌خواهیم مطابق نیاز و سلیقه ما ساخته شود.

ما با انتخاب مهندس صرفا برای او فرصت‌سازی نمی‌کنیم، بلکه او را برای غنی‌سازی فرصت‌های خویش به خدمت می‌گیریم. در سطح کلان هم رئیس‌جمهور یک مهندس است برای خدمت به مردم. تکلیفی هم که ما بر شانه‌اش می‌گذاریم، ساختن ایران است. با فعال کردن فرصت‌های پیشرفت برای همه مردم، نه‌فقط گروه و جناح و جریانی خاص.

ما از شهید مظلوم آیت‌ا... دکتربهشتی آموخته‌ایم «تشکل انحصارطلب و انحصاراندیش از جانب هر فرد و هر گروه و هر جمع باشد، شیطانی از آب درمی‌آید»؛ لذا با حواس جمع، جوری رأی می‌دهیم که راه را برای همه باز کند؛ برای همه فرزندان وطن. می‌جوییم و به کسی رأی می‌دهیم که با معیار شهیدبهشتی هم‌راستا و به‌دنبال ساختن خویش باشد؛ چه «انسان به‌دنبال ساختن خویش، می‌تواند محیط اجتماعی خویش را بسازد». 

ما بررسی می‌کنیم. برای رأیمان نهایت حرمت را قائل می‌شویم. به هیاهو‌ها و وعده‌ها دل نمی‌بندیم و اسیر صدا‌های بلند نمی‌شویم که سیدالشهدای انقلاب، چهل سال پیش، هوشیارمان کرده است که «خودت را به دست حوادث و جریان‌ها نسپار؛ چون خدا تو را آفریده است تا به‌وجودآورنده جریان‌ها باشی نه تسلیم‌شونده در برابر جریان‌ها». ما با رأیمان جریان‌سازی می‌کنیم. 

به صداقت عیار می‌دهیم که به‌گفته بهشتی «اسلام به ما آموخته است که نسبت‌به (دربرابر) دشمنان دروغ نگوییم، تهمت و افترا نزنیم و فحش ندهیم». با منطق بهشتی، می‌خوانیم و انتخاب می‌کنیم؛ چون در یاد ما مانده است صدای او که می‌گفت: «ای انسان! تو سازنده تاریخ و آینده هستی. تو قیامتت را هم خودت می‌سازی، حتی بهشت و دوزخ به دست تو ساخته می‌شود». باری، ما مسئولیت ملی و انقلابی‌مان را فهم می‌کنیم. به میراث‌داری شهدا، حساسیم. شرایط کشور را درک می‌کنیم. فراخوان رهبرمان را ارج می‌نهیم.

می‌دانیم که امروز، هر رأی به‌مثابه یک سرباز می‌تواند از جغرافیا، هویت و تاریخ ایران و رهاورد‌های انقلاب، حراست کند. در این ساحت هرگز برای خود «پایان خدمت» را به رسمیت نمی‌شناسیم. رأی دادن را «دَین» به وطن و انقلاب و اسلام نمی‌دانیم که با چندبار شرکت در انتخابات، «ادا» شود. تکلیف می‌شماریم؛ یک تکلیف ملی و انقلابی که همواره ما را در میدان نگه می‌دارد. ما هستیم، پس رأی می‌دهیم!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->