روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد
سرخط خبرها

آغاز موج دوم اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان

  • کد خبر: ۲۳۷۱۳۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
  • ۱
آغاز موج دوم اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان
دولت پاکستان از روز یکشنبه هفته جاری، روند اخراج مهاجران افغانستانی را از این کشور آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گفته می‌شود که در موج دوم اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان، بیش‌از ۸۰۰ هزار نفر اخراج شوند.

رسانه‌ها گزارش داده‌اند که مقامات پاکستانی به‌ویژه نیرو‌های امنیتی این کشور می‌خواهند با اجرای این طرح، بیش‌از ۸۰۰ هزار مهاجر افغان را اخراج کنند.

مرحله دوم اخراج پناهجویان افغانستانی پس از آن اجرا می‌شود که در ماه نوامبر نیز نزدیک به ۵۴۱ هزار مهاجر افغان مجبور به ترک این کشور شده‌اند.

فلیپا کندلر، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در اسلام‌آباد به رسانه‌ها گفته است که پاکستان باید قبل از اخراج این پناهندگان، به مشخصات افغان‌های بدون‌مدرک توجه کند؛ چراکه بسیاری از آن‌ها نیاز به حمایت بین‌المللی دارند.

این درحالی است که دولت پاکستان در سال گذشته میلادی با اجرای مرحله نخست این عملیات، جمعیت زیادی از مهاجران افغانستانی را اخراج کرد؛ اقدامی که با واکنش‌های زیادی همراه شد.

اسلام‌آباد ادعا کرد که نزدیک به ۴.۴ میلیون پناهنده افغان در این کشور زندگی می‌کنند که از این تعداد، حدود ۱.۷۳ میلیون نفر فاقد مدرک هستند که بر این اساس، دولت با استناد به نگرانی‌های امنیتی و مشکلات اقتصادی، تصمیم به اخراج این مهاجران گرفته است.

دستور اخراج، هم‌زمان با افزایش حملات تروریستی در سراسر پاکستان صادر شد؛ حملاتی که دولت این کشور آن را به گروه‌ها و شهروندان افغانستان نسبت داد، اما این ادعا بار‌ها از سوی حکومت طالبان در افغانستان رد شد.

ایمل ولی‌خان، سناتور پاکستانی، مدعی شد: تی‌تی‌پی از افغانستان به خیبرپختونخواه نفوذ می‌کند.

در روز‌های اخیر، تنش میان کابل و اسلام‌آباد افزایش پیدا کرده است. پاکستان معتقد است افزایش ناامنی‌های اخیر در پاکستان به‌دلیل حمایت طالبان از تی‌تی‌پی است که در خاک این کشور حضور دارند.

طالبان این ادعای مقامات پاکستانی را رد کرده‌اند و می‌گویند آن‌ها اجازه نمی‌دهند از خاک افغانستان برعلیه هیچ کشوری استفاده شود.

به‌تازگی، وزیر دفاع پاکستان گفته است اگر طالبان در رابطه با تی‌تی‌پی با آن‌ها همکاری نکنند، احتمال حمله به افغانستان از سوی پاکستان وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وطنم ایران
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
0
0
کاش از اون اقتدار هم ما ایرانیا داشتیم ولی حیف که فقط حرف دورغ و وعده الکی و سرگرمی ملت بینوا ست.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->