پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشتند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا
سرخط خبرها

آداب سفر در فصل گرما

  • کد خبر: ۲۳۷۵۹۵
  • ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
آداب سفر در فصل گرما
تابستان فصل سفر و گشت‌وگذار است؛ به‌ویژه اینکه بچه‌ها از درس و مدرسه فارغ شده‌اند و می‌توانند در یک سفر چندروزه، خستگی یک سال تحصیلی را از تن به‌در کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، تنها مانعی که ممکن است کمی ترمزتان را برای مسافرت‌رفتن بکشد، گرمای هوا و ترس از بیمارشدن در این گرماست. اما هر چیزی راهی دارد و سفر در تابستان هم آداب خودش را دارد که اگر مایلید درباره‌اش بدانید، بهتر است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

موقع برنامه‌ریزی برای مسافرت، بهتر است مناطق خنک‌تر را به‌عنوان مقصد انتخاب کنید. مثلا می‌توانید به جای رفتن به کویر و سوختن زیر آفتاب، یک شهر ساحلی یا کوهستانی را انتخاب کنید که دمای کمتری داشته باشد.

قبل از حرکت و موقع جمع‌کردن وسایل، یادتان باشد که حتما عینک آفتابی، کرم ضدآفتاب، کلاه یا چتر آفتاب‌گیر، یک پنکه قابل‌حمل کوچک و بطری آب همراه داشته باشید.

توجه داشته باشید حتما وسیله‌ای که آب را خنک نگه می‌دارد، همراه داشته باشید تا همیشه آب آشامیدنی بهداشتی و خنک در اختیارتان باشد و در سفر از خوراکی‌هایی استفاده کنید که احتمال خراب‌شدنشان در گرما کم باشد و ماندگاری طولانی داشته باشد.

لباس مناسب برای فصل تابستان از واجبات است، پس لباس‌های تیره را کنار بگذارید و چمدانتان را از لباس‌هایی با رنگ روشن و نخی و خنک و حتی‌الامکان آستین بلند برای محافظت از آفتاب و حشرات پر کنید. برای بچه‌ها هم لباسی که در عین خنک‌بودن، بدن آنها را بپوشاند تا در برابر زمین خوردن و گزیدگی حشرات در امان باشند، بردارید.

هرچه در سفر‌های تابستانی سبک‌تر غذا بخورید، بیشتر سالم می‌مانید. از غذا‌هایی مثل نان و پنیر و خیار و گوجه یا آب‌دوغ‌خیار در سفر غافل نشوید، چراکه سالم‌ترین غذا‌ها و لذتبخش‌ترین غذا‌ها همین‌ها هستند؛ به‌خصوص در تابستان که هرچه غذای پرکالری‌تر و چرب‌تری بخورید، گرما بیشتر اذیت‌تان می‌کند و احتمال مسمومیت بیشتر می‌شود.

اگر جایی می‌روید که رودخانه یا دریا وجود دارد و می‌خواهید آب‌تنی کنید، اول از همه به علامت‌های هشداردهنده دقت کنید. به هیچ‌وجه در سد‌ها و رودخانه‌های خروشان شنا نکنید، چرا که ماهرترین شناگر‌ها نیز ممکن است غرق شوند. حتما در مکان‌هایی که برای شنا درنظر گرفته شده، آب‌تنی کنید و به هشدار‌های نجات غریق دقت کنید. اگر فرزندانتان لب ساحل دریا یا رودخانه مشغول بازی هستند حتما به آنها هشدار‌های لازم را بدهید و خودتان نیز مراقب آنها باشید.

بازدید از موزه یا سایر مکان‌های دیدنی سرپوشیده در سفر یکی دیگر از گزینه‌های خوبی است که شما را از ماندن زیر آفتاب حفاظت می‌کند؛ به‌ویژه در ساعاتی که آفتاب مستقیم روی مغزتان می‌تابد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->