جزییات قتل اشتباهی رفیق با کلت کمری در تهران وجود ۷۷۰۰ کلاس درس با جمعیت بالای ۴۰ نفر در کشور علت حادثه مرگبار اتوبوس زائران بوشهری مشهد مشخص شد حریق خودرو در عنبرآباد کرمان سه کشته بر جای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عملیات حساس آتش‌نشانان مشهدی برای نجات جان شهروند معلق در ارتفاع ۳۵ متری+عکس(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف ۲ پراید در جاده قوچان-مشهد هشت مصدوم بر جای گذاشت (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه تولید ابر در جاده کلات (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با ساینا در گناباد ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) پلیس فراجا: دستگیری پسر خداداد عزیزی صحت ندارد احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان به دستور وزیر بهداشت متوقف شد تخلف بهزیستی و کمیته امداد در اجرای کامل قوانین حمایت از مددجویان ۲۸ شهریور زمان اعزام نخستین گروه از زائران عمره به سرزمین وحی مهار آتش سوزی یک منزل مسکونی در محله طلاب مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) حمله شیر نر باغ وحش ارم تهران به شیشه و شکستن آن + فیلم چند راهکار موثر برای ترک همیشگی سیگار هزینه استفاده زندانیان از پابند الکترونیکی چقدر است؟ برای کاهش چربی خون چه مواد غذایی مفید است؟ یک متخلف کشتار غیرمجاز گاو در سبزوار به پرداخت هزینه نقدی محکوم شد هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران و دسترسی به تصاویر پزشکی بیماران در سامانه PACS تغذیه سالم و مقوی نقش زیادی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان دارد رئیس جدید دانشگاه تهران منصوب شد + بیوگرافی و سوابق اجساد فوتی‌های واژگونی اتوبوس بوشهر-مشهد، احراز هویت نشده است | همه فوت شدگان، زن هستند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مصرف خودسرانه هر نوع دارو در کودکان خطرآفرین است

  • کد خبر: ۲۳۸۴۷۴
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
مصرف خودسرانه هر نوع دارو در کودکان خطرآفرین است
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مصرف خودسرانه هر نوع دارو اعم از گیاهی و شیمیایی برای کودکان خطر‌آفرین است، اظهار کرد: مقدار مصرف دارو، جذب و دفع آن در کودکان با بزرگ‌سالان متفاوت است. مصرف هر نوع دارویی برای کودک باید با نظر پزشک معالج باشد و از خوددرمانی پرهیز شود؛ چراکه مصرف بعضی از دارو‌ها در دوران کودکی ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرشته غفاری با اشاره به اینکه یکی از راهکار‌های عمده برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان، مکمل‌یاری است، خاطر‌نشان کرد: براساس دستور‌العمل‌های وزارت بهداشت، به‌منظور پیشگیری و کنترل کمبود این ریزمغذی‌ها و کاهش عوارض نامطلوب آن‌ها بر سلامت کودکان، لازم است کلیه کودکان کمتر از دو سال مکمل‌های آهن، مولتی‌ویتامین یا ویتامینA و ویتامینD را مطابق با دستور‌العمل‌های تدوین‌شده مصرف نمایند. برای کودکان بالای دو سال، حتماً باید با تشخیص و تجویز پزشک صورت گیرد.

مسئول امور دارویی بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر تصریح کرد: دادن دارو به کودکان مشکل است و به هر روشی که باشد نیاز به تکنیک خاص دارد و برای دارو‌های مایع خوراکی به‌جای قاشق یا پیمانه، بهتر است از سرنگ یا قطره‌چکان استفاده کرد و حتماً مقدار دقیق را از داروساز یا پزشک پرسید.

وی خاطرنشان کرد: هرگز قرص را بدون نظر پزشک یا داروساز نشکنید و کپسول را باز نکنید؛ زیرا اسید داخل معده یا برخی مواد غذایی می‌تواند باعث خنثی‌شدن خواص برخی دارو‌ها شود یا طعم بدی در دهان ایجاد کند؛ همچنین قبل از افزودن دارو به غذای کودک یا لبنیات و آب‌میوه، باید تداخلات دارو با غذا یا لبنیات و آب‌میوه را مدنظر قرار داد.

دکتر غفاری تأکید کرد: دارو‌ها را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید و هرگز در مقابل کودکان، دارو‌های خود را مصرف نکنید؛ چون ممکن است کودک به تقلید از شما درصدد مصرف دارو باشد که ممکن است عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->