به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا موسویان اظهار کرد: برخی افرادی که دچار انحراف در ناحیه انگشت شصت پا هستند، گاهی بهدلیل درد در این ناحیه، بروز آرتروز و ساییدهشدن قسمت جلویی کفش و حتی زیباشدن ظاهر پا، نیاز به عمل جراحی دارند که این کار باید توسط متخصص جراح انجام شود.
وی ادامه داد: افراد بیمار و بویژه بیماران دیابتی از بریسها (وسیلههای اصلاح ناهنجاری ها) جهت اصلاح این انحراف استفاده نکنند، چرا که باعث ایجاد زخم و بدتر شدن و نیز بروز مشکلات و عوارض دیگر میشود. در واقع بریس و برخی مراقبت ها، برای بعد از عمل توصیه میشود، لذا کسی که اقدامی برای عمل نداشته، وسایل فوق کمکی جهت بهبودی به فرد نمیکند و تقریبا بین ۲ تا ۳ ماه مراقبتهای بعد از عمل در ناحیه پا ضروری دارد (اما یک ماه اول از اهمیت بسزایی برخوردار است).
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: بیمار باید بعد از عمل تحت نظر پزشک باشد؛ چرا که مراقبتهای بعد از آن، به اندازه فرآیند عمل جراحی اهمیت دارد و بیمار باید تحت نظر پزشک مربوطه قرار بگیرد.
وی همچنین تاکید کرد: سلامت پا بسیار مهم بوده و قلب دوم بدن است؛ لذا مردم باید سلامت پا را جدی بگیرند و توصیه میشود، بیماران روماتوئید، دیابتی، بیماران مبتلا به مشکلات سیستمیک باید از پای خود مراقبت کنند و با بروز کوچکترین علائم در این ناحیه از بدن خود به پزشک متخصص مراجعه کرده و از سلامت پای خود اطمینان حاصل کنند و هرگونه مشکلی در ناحیه پا، ناخن و عضلات میتوانند فعالیت فرد را تحت تأثیر قرار داده و عوارض جدی در برداشته باشد.