OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا اجرای قانون هوش مصنوعی را از ۲۰ روز دیگر آغاز می‌کند

  • کد خبر: ۲۳۹۰۰۱
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۵
اتحادیه اروپا اجرای قانون هوش مصنوعی را از ۲۰ روز دیگر آغاز می‌کند
قانون‌گذاران اروپا قانون هوش مصنوعی (AI Act) را در اسفندماه تصویب کردند. اکنون متن کامل و نهایی این قانون منتشر شده است و تا حدود ۲۰ روز دیگر رسماً اجرایی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز - توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی تا اواسط ۲۰۲۶ به‌صورت مرحله‌ای باید مطابق با قانون (AI Act) فناوری‌های خود را پیش ببرند.

براساس گزارش ورج، شرکت‌های فناوری تا ۲ آگوست ۲۰۲۶ (۱۱ مرداد ۱۴۰۵) فرصت دارند با قوانین جدید اتحادیه اروپا درباره کپی‌رایت، شفافیت و دیگر موارد مربوط به هوش مصنوعی مطابقت پیدا کنند. این قانون رویکردی مرحله‌ای را برای اجرای دستورالعمل‌های هوش مصنوعی اتحادیه اروپا اتخاذ می‌کند؛ به این معنی است که از اکنون تا آن زمان مهلت‌های متفاوتی برای اجرای بخش‌های مختلف قانون وجود خواهد داشت.

قوانین جدید بسته به موارد استفاده و ریسک سیستم‌های هوش مصنوعی، تعهدات مختلفی را بر دوش توسعه‌دهندگان می‌گذارد. اکثر موارد استفاده از هوش مصنوعی تحت پیگرد قانونی قرار نخواهند گرفت؛ زیرا کم‌خطر محسوب می‌شوند، اما مواردی نیز هستند که طبق این قانون ممنوع اعلام شده است.

در این قانون، مواردی مانند کاربرد‌های بیومتریک از هوش مصنوعی یا استفاده از این فناوری در حوزه اشتغال، آموزش و زیرساخت‌های حیاتی، «پرخطر» هستند. البته قانون جدید این موارد را مجاز می‌داند، اما توسعه‌دهندگان باید به نکاتی مانند کیفیت داده‌ها و هم‌راستا بودن با قانون متعهد باشند.

این قانون در چند مرحله لازم‌الاجرا خواهد شد؛ برای مثال ۹ ماه پس از شروع قانون، ۲ مه ۲۰۲۵ (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)، توسعه‌دهندگان معیار‌ها و شاخص‌هایی درباره شفافیت داده‌های خود دریافت می‌کنند؛ سه ماه پس از آن، آگوست ۲۰۲۵، «سیستم‌های هوش مصنوعی عمومی» مانند چت‌بات‌ها باید با قانون کپی‌رایت مطابقت داشته باشند و اطلاعاتی مانند خلاصه داده‌های مورداستفاده برای آموزش سیستم‌های خود را ارائه کنند.

تا آگوست ۲۰۲۶، قوانین هوش مصنوعی به‌طورکلی برای شرکت‌هایی که در اتحادیه اروپا فعالیت می‌کنند، اعمال می‌شود. البته توسعه‌دهندگان برخی سیستم‌های هوش مصنوعی «پرخطر» تا آگوست ۲۰۲۷ فرصت خواهند داشت از قوانین مربوط به مواردی ازجمله ارزیابی ریسک و نظارت انسانی پیروی کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->