عوامل اثرگذار بر بدن جهت تقویت حافظه برای درس خواندن | چند توصیه کابردی به دانش آموزان در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
سرخط خبرها

شناسایی اولین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران (۳۰ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۹۹۵۵
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
شناسایی اولین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران (۳۰ تیر ۱۴۰۳)
معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: نخستین مورد تب دنگی در تهران شناسایی شد؛ این فرد مسافر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بابک عشرتی در خصوص تعداد کل مبتلایان به تب دنگی در کشور گفت: با توجه به نظام مراقبتی‌بهداشتی که در کشور وجود دارد، تا روز چهارشنبه، ۲۷ تیرماه، ۱۵۱ نفر در کشور با تب دنگی شناسایی شدند که از این تعداد، ۱۲ مورد انتقال محلی بوده است؛ یعنی این افراد سابقه سفر نداشتند و در داخل کشور آلوده شدند.

وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۳۰ نفر از کشور امارات، ۷ نفر از پاکستان، یک نفر از عمان و یک نفر از بنین آفریقا مبتلا شده بودند.

عشرتی با بیان اینکه پشه آئدس در شمال کشور و جنوب متفاوت عمل می‌کند، افزود: در نواحی شمالی کشور بیشتر این پشه در روز می‌گزد و اصطلاحاً «روزگرد» بوده و در نواحی جنوب، این پشه «شب‌گرد» است؛ یعنی بیشتر در منزل نیش می‌زند.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به جذب‌شدن پشه آئدس به لباس‌های تیره و کدر، در توصیه‌ای به هم‌وطنان اعلام کرد: عموم مردم از لباس‌های آستین‌بلند و رنگ‌های شاد استفاده کنند و استفاده از کرم‌های ضدگزش حشره چه به صورت طبیعی یا شیمیایی می‌تواند از ابتلا جلوگیری کند.

وی افزود: اگر فردی مبتلا به تب دنگی شود تا ۹ روز از شروع علائم، هر پشه عادی که خون‌خواری کند، به ویروس آلوده می‌شود و در صورت تخم‌گذاری، پشه‌های به‌وجود‌آمده هم دارای ویروس خواهند بود.

عشرتی ادامه داد: البته باید در نظر داشت که هر پشه نهایتا تا یک ماه می‌تواند زنده بماند و هر پشه تا ۱۰ نفر را در روز می‌تواند مورد گزش قرار دهد.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پایان گفت: آب‌های راکد، آب زیر گلدان، لاستیک‌های فرسوده، بطری‌ها و نایلون‌های رهاشده در طبیعت می‌توانند محل تکثیر پشه باشند که هم‌وطنان باید در دفع صحیح پسماند‌های خود در این ایام اهتمام ویژه داشته باشند.

براساس این گزارش، تاکنون استان‌های هرمزگان، فارس، خوزستان، بوشهر، تهران، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، اصفهان و گیلان به تب دنگی آلوده شدند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->