قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

مراقبت از کودکان، سالمندان و مادران باردار در زمان سفر‌های تابستانی مورد تأکید است

  • کد خبر: ۲۴۰۱۳۵
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
مراقبت از کودکان، سالمندان و مادران باردار در زمان سفر‌های تابستانی مورد تأکید است
مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در زمان سفر‌های تابستانی، باید ضمن رعایت مسائل و موضوعات بهداشتی و پیشگیرانه، مراقبت لازم را از اطفال، سالمندان و مادران باردار داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدجعفر صادقی اظهار کرد: در فصل تابستان که اوج مسافرت‌ها به نقاط مختلف کشور را داریم، باید بیش‌ازپیش به رعایت مسائل و موضوعات بهداشتی و پیشگیرانه توجه داشته باشیم تا دچار حادثه، مشکل و بیماری نشویم.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعات روز در فصل تابستان امسال بحث بیماری تب دنگی است؛ اما در همین خصوص باید اشاره کنیم که پشه آئدس در مشهد و استان وجود ندارد و مواردی هم که مبتلا شده‌اند، سابقه سفر به کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس و استان‌های ساحلی کشور را داشته‌اند و فرد مبتلا هم تا دو هفته علائم و مشکلاتی همچون درد، تب، سردرد شدید، درد استخوان و شکم و حالت تهوع و استفراغ را دارد.

مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه به‌راحتی و با انجام چند کار ساده می‌توان از ابتلای به بیماری تب دنگی جلوگیری کرد، گفت: بهترین راهکارها برای دوری از ابتلا به بیماری تب دنگی تخلیه آب جمع‌شده در زیر گلدان‌ها، روفتن آب‌های راکد و عدم اسکان در کنار مرداب‌ها، پوشیدن کلاه و لباس‌های آستین‌بلند در بیرون منزل و استفاده از پشه‌بند در زمان خواب است.

دکتر صادقی اضافه کرد: مشکل دیگر این روز‌ها بحث حیوان‌گزیدگی بوده و توصیه مهم ما مبنی بر عدم حیوان‌آزاری است؛ به‌خصوص آزارندادن سگ‌ها و گربه‌ها. این روزها، این مشکل بیشتر برای کودکان و نوجوانان پیش می‌آید؛ بنابراین، از والدین تقاضا داریم که بیش‌ازپیش مراقب فرزندان خود باشند تا دچار حیوان‌گزیدگی نشوند.

وی با اشاره به اینکه موضوع بسیار مهم دیگر درخصوص گرمازدگی، برای تمامی گروه‌ها به‌خصوص اطفال، سالمندان و مادران باردار بوده و هست، بیان کرد: باید تا حد امکان از حضور در زیر نور مستقیم آفتاب خودداری شود و اگر فرد مجبور است، از کلاه یا چتر استفاده کند؛ زیرا در کاهش ده‌درجه‌ای دما نقش بسزایی دارند.

مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در فصل تابستان، بیماری‌های منتقله از آب و غذا را داریم و اگر بهداشت دست به‌خوبی رعایت شود و در قبل و بعد از وعده غذایی، دست‌های خود را با آب و صابون بشوییم، از این مشکل به‌دور خواهیم بود، خاطرنشان کرد: همچنین در این فصل از سال همچون دیگر فصول سال، توصیه به مصرف خوردنی‌های و نوشیدنی‌های سالم داریم و اینکه جهت صرف وعده‌های غذایی، به مکان‌هایی فاقد استاندارد‌ها و صلاحیت‌های بهداشتی مراجعه نشود.

دکتر صادقی تصریح کرد: در زمان سفر باید متناسب نیاز هر وعده غذایی، طبخ غذا داشته باشیم و اینکه باقی‌مانده آن وعده را دور بریزیم و برای مصرف در وعده بعدی نگهداری نکنیم تا دچار مسمومیت، حالت تهوع، استفراغ و اسهال نشویم.

وی با ذکر این نکته که در زمان مسافرت باید ضمن رعایت تمامی نکات بهداشتی به موضوع به‌همراه‌داشتن دارو‌های مصرفی و موردنیاز به میزان کافی توجه نماییم، تأکید کرد: همچنین اگر مادر باردار به سفر می‌رود، باید به استراحت‌های در طول سفر توجه داشته باشد و در زمان تردد در جاده، به‌ازای هر دوسه‌ ساعت تردد، چند دقیقه‌ توقف و استراحت داشته باشد تا دچار مشکل نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->