برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی انتشار فراخوان رویداد ایده‌پردازی فعالیت‌های تبلیغی، دینی در کانون‌های جمعیتی «در فضای شهر» «ابوالفضل پورعرب» ویلچرنشین شد! + عکس محسن تنابنده و سیروس مقدم در پشت صحنه «پایتخت ۷» + عکس دو نکوداشت و یک رونمایی به بهانه روز شعر در تالار فردوسی مشهد ماجرای استاد شهریار و نقد‌هایی که بر سریال کمال تبریزی وارد شد «فرانسیس فورد کاپولا» فیلم جدیدش را می‌سازد نامزد‌های نهایی جایزه ادبی «بوکر» معرفی شدند رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس علیرضا خمسه: سفارشی‌کارکردن، نوستالژی‌شدن فیلم‌ها و سریال‌ها را از بین می‌برد مجید پُتکی در مسابقه پلیسی «سرنخ» مصطفی مستور: دانشی که از تفکرکردن به دست می‌آید، ارزشمند است ساخت سینما در مجتمع‌های تجاری مشهد؛ فرصتی برای سودآوری یا ارتقای فرهنگی؟ دل با امید وصل به جان خواست درد عشق* به نان و نوا رسیدن از کنار کتاب فارسی پیکر صدرالدین حجازی در خاک آرام گرفت + تصاویر فیلم های برگزیده فنلاند و ایسلند در راه اسکار ۲۰۲۵ ساخت فصل پنجم «امیلی در پاریس»
سرخط خبرها

نیما کرمی و شکیب شجره در ویدیو حمایتی از کودکان فنیل کتونوری(pku) + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۲۱۱۶
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۰
نیما کرمی و شکیب شجره در ویدیو حمایتی از کودکان فنیل کتونوری(pku) + فیلم
بازیگر سینما و مجری تلویزیون در راستای اطلاع رسانی درباره بیماری کمتر شناخته شده فنیل کتونوری (PKU) ،در یک فیلم کوتاه مشارکت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ویدئو "شجاع دل" به منظور اطلاع رسانی بیشتر به مردم درباره بیماری کمتر شناخته شده فنیل کتونوری (PKU) که در کودکان دیده می‌شود، در مشهد ساخته شده است.

این ویدیو  با حمایت و مشارکت هنرمندانی همچون نیما  کرمی و شکیب شجره، و با موسیقی آرش بیات ساخته شده است.

این ویدیو به کارگردانی مصطفی مسگری ساخته شده است. دیگر عوامل ساخت این ویدیو حسین نیک خواه طراح هنری، مهراد منفرد تصویربردار، مهنوش کاظمینی گریم و اهورا نیک نام به عنوان دستیار کارگردان بوده اند.  

بیماری فنیل کتونوری PKU یک نقص متابولیکی مادرزادی نادر است. اختلال اصلی در این بیماری، تجمع اسید آمینه فنیل آلانین در مایعات بدن و سیستم عصبی است. تجمع این اسید آمینه به دلیل عدم وجود آنزیم مورد نیاز برای تبدیل فنیل آلانین به تیروزین رخ می‌دهد. فنیل کتونوری به دلیل نقص ژن ایجاد می‌شود که به ایجاد آنزیم مورد نیاز برای تجزیه فنیل آلانین کمک می‌کند.

در ایران بیش از ۴ هزار بیمار مبتلا به بیماری فنیل کتونوری وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->