باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

طبق آمار ۴ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ حوادث ناشی از غرق‌شدگی در مشهد ۴ برابر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است

  • کد خبر: ۲۴۲۷۳۲
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
طبق آمار ۴ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ حوادث ناشی از غرق‌شدگی در مشهد ۴ برابر بیشتر از  مدت مشابه سال گذشته بوده است
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: باید عموم مردم هشدار‌های متعدد در خصوص غرق‌شدگی و پرهیز از شنا در محل‌های ناایمن و استخر‌های غیرمجاز در ویلا‌ها و باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی را جدی بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی اظهار کرد: با شروع فصل گرم و حضور هموطنان در مناطق ییلاقی، باغ، زمین‌های کشاورزی و استفاده از استخر‌های غیر مجاز برای شنا موجب بروز حوادث تلخی شده است که در بررسی انجام شده از ابتدا فروردین ماه ۱۴۰۳ تا انتهای تیر ماه امسال تعداد ۳۲ نفر مصدوم ناشی از حوادث غرق شدگی به اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۴ برابری داشته است و از این تعداد ۷ نفر اعلام فوت در محل و ۲۵ مصدوم نیز به بیمارستان منتقل گردیده اند، در بررسی دیگر مشخص شد که کمترین سن قربانی غرق شدگی مربوط به دو پسر و یک دختر یک ساله و بیشترین سن مربوط به اقای ۷۲ ساله بوده است.

وی با بیان اینکه استخر‌های کشاورزی هر چند برای ذخیره سازی آب ساخته می‌شوند، اما در برخی مواقع حادثه می‌آفرینند و جان افرادی را که برای شنا و ماهیگیری به آنجا می‌روند، می‌گیرند خاطر نشان کرد: در این حوادث، بیشتر کسانی که جان خود را در استخر‌های کشاورزی از دست می‌دهند، کودکان و نوجوانان هستند که یا به خاطر شنا و یا به دلایل دیگر در این نوع استخر‌ها غرق می‌شوند.

 رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بیشتر استخر‌های کشاورزی ایمن سازی نشده‌اند و باعث بروز حادثه می‌شوند، زیرا در استخر‌های کشاورزی برای جلوگیری از هدر رفت آب از مواد نانویی به نام "ژئو ممبران " استفاده می‌کنند که اگر فردی در این استخر‌ها بیفتد، هیچ راهی جز تن دادن به مرگ ندارد، زیرا هرقدر هم شناگر خوبی باشد، تنها راه موجود برای خروج از این استخر این است که یک نفر از بیرون استخر طناب بیندازد و فرد را بیرون بکشد.

وی با بیان اینکه بسیاری از رودخانه‌ها با وجود ظاهری آرام، بسیار خطرناک و عمیق هستند تصریح کرد: مشاهده شده است که افراد با تکیه بر ظاهر آرام رودخانه بعد از چند قدم جلو رفتن در رودخانه متوجه عمق زیاد آن شده و گرفتار گردآب شده اند، بنابراین توصیه می‌شود بدون اطلاع از وضعیت رودخانه و یا مناطق ذخیره آب و سد‌ها برای شنا در آن اقدام نکنید.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: کودکان ۴‏- ١ سال در معرض خطر غرق شدگی در حوض، استخر و وان حمام هستند. آنها به دلیل کنجکاوی، عدم درک خطر و غفلت والدین دچار غرق شدگی می‌شوند و خانواده‌ها دقت کنند کودکان را در ساحل دریا و رودخانه، در نزدیکی مکان‌های آبی پرخطر، وان حمام، حوض و استخر تنها رها نکنند.

دکتر یزدانی افزود: سد‌های آبی محل مناسبی برای شنا نیست و بسیار خطرناک است و همه ساله شاهد اتفاقات ناگوار و داغدار شدن خانواده‌ها هستیم که امیدواریم با افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در این زمینه و همکاری و همراهی مردم به خصوص جوانان و نصب تابلو هشدار و فنس کشی و تعبیه طناب و پله و سایر نکات حفاظتی در استخر‌ها و. شاهد اتفاقات تلخ این چنین نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->